Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Project Big Picture: Απορρίφθηκε ομόφωνα, λένε! Τότε ποιός πήγε στο τραπέζι την πρόταση;

Για να έχουμε όμως το καλό ερώτημα, ποιος το έφερε το ζήτημα προς συζήτηση στην έκτακτη γενική συνέλευση της Λίγκας; Κανείς;

Καταρρίφθηκε λοιπόν το πλάνο για αλλαγές στην Premier League, αλλά η υποκρισία πραγματικά περισσεύει αφού η επίσημη ανακοίνωση κάνει λόγο για ομόφωνη συμφωνία των 20 ομάδων να απορριφθεί το project big picture!

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Για να έχουμε όμως το καλό ερώτημα, ποιος το έφερε το ζήτημα προς συζήτηση στην έκτακτη γενική συνέλευση της Λίγκας; Κανείς; Κάποιος απ' εξω που είδε φως; Ή μηπως οι δύο ομάδες που το σχεδίασαν και το επεξεργάστηκαν, η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Και φυσικά αυτές τι έκαναν στ' αλήθεια; Θέλει η Premier League να πιστέψουμε πως ψήφισαν εναντίον του πλάνου που παρουσίασαν; Είναι να τρελαίνεσαι!

Οι πληροφορίες μου αναφέρουν πως 14 ομάδες απέρριψαν την πρόταση. Οι δυο πιο ένθερμες αντίπαλοι του project ήταν η Λεστερ δια της εκτελεστικής της διευθύντριας Σουζάνα Γουίλαν και η Έβερτον που στο πρόσωπο της Ντενίζ Μπάρετ - Μπαξεντέιλ όρθωσε υπέροχο λόγο. Μην γελιόμαστε ωστόσο, οι έξι λεγόμενοι μεγάλοι ήταν αποφασισμένοι να υπεραμυνθούν των αλλαγών και 14 σύλλογοι που πήγαν κόντρα δεν ειναι... φιλανθρωπικοί οργανισμοί αλλά εταιρείες που το πρόβλημα τους δεν είναι αν θα σωθούν ή όχι οι υπόλοιπες κατηγορίες αλλά είναι εναντίον του PBP επειδή δεν προσκλήθηκαν στο τραπέζι της ... συνωμοσίας!

Μην παραβλέπουμε το γεγονός πως ανάμεσα στις πέντε ομάδες που ξεκίνησαν την αποσκίρτηση από την αγγλική ομοσπονδία, το 1991 για να φτιάξουν τελικά ένα χρόνο αργότερα την Premier League, ήταν και η Έβερτον που τώρα βρίσκεται στην απέναντι πλευρά!

Διαβάστε τη συνέχεια στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x