Media

Media: Ελληνογερμανικές μάχες στο μπάσκετ

Ειδήσεις από τον χώρο των Media.

Το μπάσκετ κυριαρχεί στις σημερινές αθλητικές μεταδόσεις με την αναμέτρηση ΠΑΟΚ- Όλντενμπουργκ για την 3η αγωνιστική της φάσης των «32» του Eurocup να ανοίγει το πρόγραμμα. Τζάμπολ στις 19.00 με τηλεοπτική κάλυψη από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD και ραδιοφωνική από τον ΣΠΟΡFM 94,6. Μία ώρα μετά και συγκεκριμένα στις 20.00, ο Άρης, που θέλει να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες, αντιμετωπίζει στο Βερολίνο την Αλμπα (ΕΡΤ3, ΣΠΟΡFM 94,6) για την ίδια διοργάνωση.

Το Κύπελλο Ιταλίας στη Nova
Νάπολι και Ίντερ αναμετρώνται απόψε στις 21.45 σε νοκ αουτ αγώνα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ιταλίας με μετάδοση από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD. Τα κανάλια της Nova εξασφάλισαν τα τηλεοπτικά δικαιώματα των εναπομείναντων αγώνων του Copa Italia μέχρι τον μεγάλο τελικό.

Δύσκολη αποστολή για ΠΑΟΚ με την Τρεντίνο
Στην Ιταλία κόντρα στην πρωτοπόρο του ομίλου, Τρεντίνο δοκιμάζεται η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ για το Champions League (21:30,OTE Sport 6 HD). Ο «Δικέφαλος του Βορρά», αν και έχει αποκλειστεί από την επόμενη φάση της διοργάνωσης, θέλει να συλλέξει βαθμούς προκειμένου να ελπίζει στην κατάκτηση της τρίτης θέσης που οδηγεί στο Κύπελλο Συνομοσπονδίας.

Δείτε εδώ αναλυτικά το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Ο Γιάννης Βαρουφάκης στον ΣΚΑΪ
Σήμερα το βράδυ, στις 23.15 στον ΣΚΑΪ τη νέα εκπομπή «Ιστορίες» με τη Σία Κοσιώνη, τον Αλέξη Παπαχελά και τον Παύλο Τσίμα έχει «πρωταγωνιστή» τον πρώην υπουργό Οικονομικών, Γιάννης Βαρουφάκη σε μία ...χειμαρρώδη συνέντευξη.

Έρευνα του Star για τις Σκουριές
Μία μεγάλη έρευνα με τίτλο «Χρυσοφόρες στοές χωρίς δουλειά» φιλοξενεί τα μεσάνυχτα στο Star ο Τάσος Τέλλογλου. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στις Σκουριές, ο δημοσιογράφος αποτυπώνει τα νέα δεδομένα βασισμένος σε παλαιότερη έρευνά του με θέμα «Αρχαία σκουριά: Τα πολιτικά διλήμματα μιας ξένης επένδυσης».

Η εκπομπή, «360ο» αλλάζει ώρα προβολής
Η Σοφία Παπαϊωάννου και η εκπομπή της «360ο» στον Alpha αλλάζουν ώρα προβολής αρχή γενομένης από σήμερα. Θέμα της αποψινής εκπομπής «Η Γυάρος». Χιλιάδες άνθρωποι ξεριζώθηκαν, εξορίστηκαν και βασανίστηκαν στο ξερονήσι του Αιγαίου, κατά τη διάρκεια του Εμφυλίου και της Δικτατορίας. Από σήμερα και κάθε 2η Τρίτη στις 23.30 στον Alpha.

Ο Θεοδωράκης στην «Ανατροπή»
Ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι ο καλεσμένος της εκπομπής «Ανατροπή» με τον Γιάννη Πρετεντέρη. Ο επικεφαλής του κινήματος «Το Ποτάμι» απέναντι στις δημοσιογράφους Μαρία Σαράφογλου και Ράνια Τζίμα απαντά σε όλα και μιλάει για τις επόμενες κινήσεις του. Στις 23.55 στο MEGA.

«Ο Κύριος Μόρντεκαϊ» απόψε στο Novacinema
Την κωμωδία δράσης, «Ο Κύριος Μόρντεκαϊ», η οποία είναι βασισμένη στη λογοτεχνική σειρά μυθιστορημάτων του Κίριλ Μπονφιλιόλι, «The Mortdecai trilogy» θα προβάλλει στις 22.00 το Novacinema 1. Πρωταγωνιστούν Τζόνι Ντεπ, Γκουίνεθ Πάλτροου και Γιούαν ΜακΓκρέκορ.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x