Media

Media: Η κάλυψη του Άρης-Ολυμπιακός στο Nick Galis Hall

Με σπουδαία αναμέτρηση ολοκληρώνεται σήμερα η 5η αγωνιστική της Basket League.

Με σπουδαία αναμέτρηση ολοκληρώνεται σήμερα η 5η αγωνιστική της Basket League. Στις 19.00, ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο Nick Galis Hall σε έναν αγώνα που θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports 2HD.

Νωρίτερα στις 17.00, ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στη Λευκάδα από τη νεοφώτιστη αλλά πάντα επικίνδυνη τοπική Δόξα (Novasports 3HD).Και οι δυο αναμετρήσεις θα καλυφθούν ραδιοφωνικά από τον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Δράση σε ποδόσφαιρο και βόλεϊ
Εκτός από μπάσκετ έχουμε και ποδόσφαιρο. Στις 19.30, στο Καυτανζόγλειο ο ουραγός Ηρακλής υποδέχεται τον Πλατανιά, με στόχο την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και έχοντας στον πάγκο το νέο προπονητή Σάββα Παντελίδη. Τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 1HD και ραδιοφωνικά από τον ΣΠΟΡ FM 94,6. Τέλος, στις 18.00 πέφτει και η αυλαία της 3ης αγωνιστικής της Volley League με τον αγώνα Παμβοχαϊκός-Παναθηναϊκός (Novasports 4HD).

Δείτε εδώ το υπόλοιπο αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Την Πέμπτη η νέα προσπάθεια συγκρότησης ΕΣΡ
Για την προσεχή Πέμπτη αντί για σήμερα που ήταν προγραμματισμένη, μετατίθεται η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, προκειμένου να διεξαχθεί ο έκτος κατά σειρά γύρος πολιτικής αντιπαράθεσης για τη συγκρότηση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης. Στο μεταξύ ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης σε συνέντευξή του εξέφρασε την άποψη ότι ο αριθμός 4 των τηλεοπτικών αδειών για σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας είναι επαρκής.

«Η Δίκη στον ΣΚΑΪ»
Στην αθέατη πλευρά του ντέρμπι των «αιωνίων» αλλά και στο "κλειδί" της διαφθοράς του ελληνικού ποδοσφαίρου, εστιάζει η αποψινή "Δίκη στον ΣΚΑΪ" με τον Κυριάκο Θωμαϊδη, στις 00.15 στον ΣΚΑΪ.

«Automata» σε Α’ τηλεοπτική προβολή
Την ταινία επιστημονικής φαντασίας «Automata» σε Α’ προβολή με τον Αντόνιο Μπαντέρας και την Μέλανι Γκρίφιθ, θα προβάλλει απόψε στις 21.00 το Village Cinema HD.

«Lucky Room» στον ΑΝΤ1
Το τηλεπαιχνίδι «Lucky Room», με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα θα
κάνει πρεμιέρα στον ANT1 την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στις 20:00. Συμμετέχει η Μαντώ Γαστεράτου.

«Οι Ιστορίες» για τις Αμερικανικές Εκλογές
Με μια εκπομπή - αφιέρωμα για τις Αμερικανικές Εκλογές, θα ασχοληθούν οι «Ιστορίες» αύριο στις 23.15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Ο Αλέξης Παπαχελάς ταξίδεψε στην Αμερική και μεταφέρει το κλίμα μιας διχασμένης χώρας λίγες μόνο ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες.

Η Σία Κοσιώνη, σε ζωντανή σύνδεση από την Ουάσιγκτον, μεταφέρει το κλίμα και τις τελευταίες εξελίξεις, ενώ στο στούντιο, Αλέξης Παπαχελάς, Παύλος Τσίμας και Τάσος Τέλλογλου, συζητούν με εγχώριους και ξένους αναλυτές για τον αντίκτυπο των αμερικανικών εκλογών στην Ευρώπη και την Ελλάδα.

Στην Πενσυλβάνια οι «Ειδικές αποστολές»
Με τις αμερικανικές εκλογές θα ασχοληθεί και η εκπομπή «Ειδικές αποστολές» (Τρίτη, στις 23.00) από την ΕΡΤ1, προβάλλοντας το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Η μάχη της Πενσυλβάνια». Ο Φάνης Παπαθανασίου ταξίδεψε στην Πενσυλβάνια, ακολούθησε την προεκλογική εκστρατεία της Χίλαρι Κλίντον και του Ντόναλντ Τραμπ και αποτύπωσε την πιο ιδιότυπη πολιτική μονομαχία όλων των εποχών.


Αύριο στο Novasports 1 HD η κλήρωση του Final Four του League Cup
Ζωντανά από το Novasports 1 HD κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Στο Φιλέ » με τον Παντελή Λώλη (19:00) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του Final Four του 6ου League Cup «Νίκος Σαμαράς» στο βόλεϊ, που θα διεξαχθεί στην Λευκωσία το διήμερο 26-27 Ιανουαρίου με τη συμμετοχή των Ηρακλή, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x