Media

Media: Οι τελικοί του NBA και η απονομή του Ολυμπιακού

Ο πρώτος τελικός του NBA ανάμεσα σε Γουόριορς και Καβαλίερς, αλλά και η φιέστα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Basket League ξεχωρίζουν από της σημερινές τηλεοπτικές μεταδόσεις.

Η φιέστα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Basket League και- φυσικά -ο πρώτος τελικός του NBA ξεχωρίζουν από το σημερινό αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα. Στις 21:00, ο OTE Sport 4 HD θα καλύψει ζωντανά από το Σ.Ε.Φ. την απονομή του Κυπέλλου του πρωταθλητή με τους ιθύνοντες των «ερυθρολεύκων» να έχουν ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις.

Ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 με τους Νίκο Ζέρβα και Παναγιώτη Κεφαλά. Το ίδιο κανάλι και οι δύο απεσταλμένοι των καναλιών ΟΤΕ Sport, Βασίλης Σκουντής και Ρήγας Δάρδαλης, στις 04.00 ξημερώματα Παρασκευής, θα βρεθούν στο Golden State, όπου οι Ουόριορς αναμετρώνται- για δεύτερη σερί χρονιά στους τελικούς του NBA- με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς στην πρώτη μεταξύ τους «μάχη» για την κατάκτηση του δακτυλιδιού.

Δείτε εδώ αναλυτικά το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Δεν προβάλλονται ούτε διαφημιστικά μηνύματα στο Mega
Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στο Mega, καθώς οι διοικητικοί υπάλληλοι του τηλεοπτικού σταθμού ενημέρωσαν το εμπορικό τμήμα πως δεν προβληθούν οι προγραμματισμένες διαφημίσεις και ενώ εξελίσσεται νέα 24ωρη απεργία των δημοσιογράφων μέχρι και το πρωί της Παρασκευής.

«Η Τουρκία του Ερντογάν» στις «Ειδικές Αποστολές»
Ο Φάνης Παπαθανασίους και η εκπομπή «Ειδικές αποστολές» ταξιδεύουν στην Τουρκία του Ερντογάν, ενώ θα προβληθεί και συνέντευξη του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου. Απόψε στις 22.00 στην ΕΡΤ1.

60’ Ελλάδα στην Πάτμο
Στο νησί της Αποκάλυψης, τη μαγευτική Πάτμο θα μας μεταφέρει-νοερά- η εκπομπή «60’ Ελλάδα» με τον Νίκο Μάνεση (23.50, Alpha).

Οι καλεσμένοι του «Τhe 2night Show»
Η Ιωάννα Πηλιχού, η Λένα Παπαδοπούλου, ο Γιάννης Καζανίδης αλλά και ο 18χρονος ποδοσφαιριστής Σάββας Μούργος, οι προσκεκλημένοι του σημερινού «Τhe 2night Show» (23.15, ΑΝΤ1) με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η ταινία της ημέρας
Στις 22.00, το Star έχει προγραμματίσει την περιπέτεια «Μαχητές των δρόμων 5: Ληστεία στο Ρίο» με τους Βιν Ντίζελ και Πολ Γουόκερ.

«Kara Sevda»: Νέα καθημερινή σειρά από το Mega
Με μια νέα τουρκική σειρά εμπλουτίζει το πρόγραμμά του το Mega τις επόμενες μέρες. Πρόκειται για την καθημερινή δραματική σειρά με τίτλο «Kara Sevda» που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 12 Ιουνίου στις 21.00 και θα προβάλλεται καθημερινά στις 18.50.

Αφιέρωμα στα soundtracks ελληνικών σειρών
Ένα αφιέρωμα στα soundtracks αγαπημένων ελληνικών σειρών ετοίμασε και θα παρουσιάσει η εκπομπή «The Music Project» την Κυριακή στις 14.10 στον Alpha. Καλεσμένοι του Μιχάλη Κουινέλη θα βρεθούν ο συνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου, η Φωτεινή Δάρρα, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, ο Δημήτρης Ιατρόπουλος και ο Κώστας Δράκουλας, το γνωστό «Θηρίο».

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x