Media

Αυλαία σήμερα για την 6η αγωνιστική της SuperLeague

Όλες οι μιντιακές ειδήσεις της ημέρας.

Με το παιχνίδι Αστέρας Τρίπολης – Πλατανιάς στο Γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» που θα μεταδοθεί στις 19:30 από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD ολοκληρώνεται η 6η αγωνιστική στη SuperLeague. Ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 σε περιγραφή του Θοδωρή Τσούτσου.

«Αλήθειες με τη Ζήνα»
Μετά από 25 χρόνια στην δημοσιογραφία η Ζήνα Κουτσελίνη πήρε την απόφαση να βγει μπροστά στο γυαλί παρουσιάζοντας από σήμερα στο STAR την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» καθημερινά από τις 12:00 έως τις 13:45.

Τα Νέα του ΣΚΑΪ στις 14.00, με την Εύα Αντωνοπούλου
Το πρώτο αναλυτικό δελτίο ειδήσεων της ημέρας με την Εύα Αντωνοπούλου κάνει πρεμιέρα από σήμερα και κάθε μεσημέρι στις 14.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Όλες οι όψεις της επικαιρότητας, με τη δύναμη και τη σφραγίδα της δημοσιογραφικής ομάδας του ΣΚΑΪ. Όλες οι πολιτικές, οικονομικές, διεθνείς, αλλά και αθλητικές ειδήσεις σε πρώτο πλάνο την ώρα που διαμορφώνεται η ατζέντα της ημέρας.

«Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου»: Πρεμιέρα σήμερα
To καθημερινό τηλεπαιχνίδι του ANT1 με οικοδεσπότη τον Γρηγόρη Αρναούτογλου επιστρέφει από σήμερα και κάθε απόγευμα στις 18.45 για να μας θυμίσει πως η μαγειρική είναι… οικογενειακή υπόθεση! Σε αυτό το παιχνίδι, η μαμά κάνει κουμάντο. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση, όχι μία μαμά αλλά δύο!

1992: Νέα ιταλική πολιτική σειρά στα κανάλια Novacinema
Το «1992» είναι μία νέα ιταλική πολιτική σειρά η οποία φιλοδοξεί να αναθερμάνει το ενδιαφέρον για την ιταλική τηλεόραση σε διεθνές επίπεδο, λόγω και του τρέχοντος ιταλικού πολιτικού σκηνικού. Η σειρά έρχεται σε Α’ τηλεοπτική προβολή στα Novacinema 1 και Novacinema 1 HD, απόψε στις 22:10.

Πρεμιέρα σήμερα για «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1
Με πολλά κέφια, τραγούδι και χορό «Το Πρωινό» έκανε σήμερα πρεμιέρα για 3η σεζόν στον ΑΝΤ1. Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά αναλαμβάνουν για μια ακόμη σεζόν, καθημερινά, το αγαπημένο Πρωινό σας και επιστρέφουν με όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε όμορφα τη μέρα: θετική ενέργεια, ανεβασμένη διάθεση, νέες ενότητες έκπληξη και φυσικά την πιο κεφάτη -ανανεωμένη- παρέα! Ο Θέμης Γεωργαντάς, η Σάσα Σταμάτη και ο Άρης Καβατζίκης, υποδέχονται στην ομάδα την Μαρία Ηλιάκη και όλοι μαζί θα απογειώνουν το κέφι κάθε μέρα!

Chef στον αέρα από σήμερα στον ΣΚΑΪ
Για 6η χρονιά το κυνήγι των γεύσεων και των συνταγών συνεχίζεται στον ΣΚΑΪ!
Νέα κουζίνα, νέα πρόσωπα, νέες ιδέες και πολλές χρήσιμες συνταγές για κάθε μέρα! Η Ελένη Ψυχούλη συνεχίζει την έρευνα εντός και εκτός στούντιο για να παρουσιάσει μάγειρες, ζαχαροπλάστες, εξειδικευμένους επαγγελματίες και λάτρεις του καλού φαγητού από σήμερα και καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 16.50 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«World Party» στη Ρωσία
Ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης, μας χάρισαν συναρπαστικές εξορμήσεις και αξέχαστες εμπειρίες τη σεζόν που πέρασε, μας «χρωστούσαν» όμως ένα ακόμα ταξίδι με… ευρασιατικό αέρα. Απόψε και αύριο στις 22:00 (Alpha), φτιάχνουμε εκτάκτως τις βαλίτσες μας και τους ακολουθούμε σε μία περιπετειώδη απόδραση στη Ρωσία.

Έρχεται στη Nova το διάσημο αθλητικό κανάλι FOX Sports HD
Το αθλητικό κανάλι της FOX International Channels (FIC), έρχεται στη Nova και θα μεταφέρει τη μαγεία ορισμένων εκ των δημοφιλέστερων αθλητικών διοργανώσεων παγκοσμίως, όπως NFL (Νational Football League), NHL (National Hockey League), MLB (Major League Baseball), PGA Tour (με περισσότερα από 40 τουρνουά γκολφ κάθε χρόνο), NCAA (National Collegiate Athletic Association) Basketball και Football καθώς και τα μεγαλύτερα αθλητικά μαγκαζίνο για τους φίλους διαφόρων αθλημάτων.


“MADE IN BANGLADESH”: Το νέο ντοκιμαντέρ της ACTIONAID απόψε στον ΑΝΤ1
Το νέο ντοκιμαντέρ της ActionAid «Made in Bangladesh» θα προβάλλει απόψε ο ΑΝΤ1 στις 23:30 με την Μαρία Χούκλη να είναι στην παρουσίαση και την αφήγηση. To ντοκιμαντέρ «Made in Bangladesh, το πραγματικό κόστος των φθηνών μας ρούχων, γυρίστηκε με αφορμή την επέτειο δύο χρόνων από την κατάρρευση του εργοστασίου ρούχων Rana Plaza στη Ντάκα, πρωτεύουσα το Μπαγκλαντές. Η κατάρρευση προκάλεσε τη μεγαλύτερη βιομηχανική τραγωδία της ιστορίας με περισσότερους από 1.138 θανάτους, περίπου 2.000 τραυματισμούς, ενώ 104 άνθρωποι ακόμα αγνοούνται. Στο ντοκιμαντέρ θα παρακολουθήσουμε συγκλονιστικές ανθρώπινες ιστορίες: επιζώντων, συγγενών θυμάτων, εργατριών, παιδιών, αλλά και γυναικών που παλεύουν για ένα καλύτερο μέλλον για τις ίδιες και τα παιδιά τους και στηρίζονται από την ActionAid για να το πετύχουν. Απόψε στις 23.30 στον ΑΝΤ1.

Η "Δίκη στον ΣΚΑΪ"
Η "Δίκη στον ΣΚΑΪ", με τον Κυριάκο Θωμαϊδη, φωτίζει ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό σκάνδαλο απόψε στις 00.15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Η εκπομπή αποκαλύπτει δύο ηχογραφημένες συνομιλίες που κατέγραψε ο υπερκοριός της ΕΥΠ φέρνουν τη μεγάλη ανατροπή και αποκαλύπτουν όσα έμεναν τρία χρόνια στο σκοτάδι. Απόψε, ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα, στη "Δίκη στον ΣΚΑΪ", με τον Κυριάκο Θωμαϊδη.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΚΩΝ/ΝΑ ΠΑΝΟΥΤΣΟΥ, ΤΑΣΙΑ ΜΠΑΛΙΚΟΥΡΑ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x