Media

Βιτόρια, Τούμπα και Μάντσεστερ

Όλες οι μιντιακές ειδήσεις της ημέρας

Η εκτός έδρας δοκιμασία του Ολυμπιακού στην Ισπανία με την Λαμποράλ Κούτσα για την 2η αγωνιστική της Euroleague ξεχωρίζει από το σημερινό αθλητικό πρόγραμμα. Ο ΣΠΟΡFM 94.6 θα καλύψει ζωντανά το παιχνίδι με τον απεσταλμένο τoυ στη Βιτόρια, Νίκο Ζέρβα. Τζάμπολ στις 21.30. Τηλεοπτική κάλυψη από Novasports 2. Δείτε το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

«Άκου τι είπαν! βραδιάτικα»
Στο αποψινό «Άκου τι είπαν! βραδιάτικα» (21.50 Alpha), η ομάδα του «World Party» με αρχηγό τον Σάκη Τανιμανίδη βρίσκεται αντιμέτωπη με τα «Party Girls» που αρχηγό έχουν την Ολυμπιονίκη Κλέλια Πανταζή. Ποια ομάδα θα σηκώσει την κούπα και θα κερδίσει το έπαθλο των €5.000 που θα διατεθεί για καλό σκοπό;

Τα βλέμματα στην Τούμπα το σαββατοκύριακο
Το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός κλέβει την παράσταση για την 8η αγωνιστική της Superleague και ο ΣΠΟΡFM θα είναι εκεί. Την Κυριακή στις 19.30, συντονιστείτε στους 94.6 και ακούστε το ντέρμπι της αγωνιστικής σε περιγραφή Δημήτρη Τσορμπατζόγλου και Βασίλη Μοιρώτσου.

Την τηλεοπτική μετάδοση του παιχνιδιού θα έχουν τα Novasports 1 και Novasports 1 HD με τους Γιάννη Πάγκο,Γιώργο Λιώρη στην περιγραφή και τους Κωστή Μπότσαρη, Νίκο Τζουάννη, Γιώργο Αργυρόγλου στο ρεπορτάζ. Βέβαια, σε ρυθμούς ντέρμπι θα κινούνται από νωρίς και συγκεκριμένα από τις 16:00 με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τις αφίξεις των δύο αποστολών και όλα τα τελευταία νέα των ομάδων και εκλεκτούς καλεσμένους. Τα αθλητικά κανάλια της Νova θα βρίσκονται και στα υπόλοιπα της Σούπερ Λιγκ, καθώς και στα γήπεδα της Γαλλίας, της Ολλανδίας, της Πορτογαλίας και της Ρωσίας με το ντέρμπι.

Το ντέρμπι του Μάντσεστερ στον OTETV
Την Κυριακή στις 16.05 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ και ο OTE SPORT 1HD θα βρίσκεται εκεί με τον απεσταλμένο του, Χρήστο Σωτηρακόπουλο. Μία ώρα νωρίτερα-από το ίδιο κανάλι-, η ειδική εκπομπή «Στο ρυθμό των ντέρμπι», με τους Γιώργο Θαναηλάκη και Σωτήρη Κωσταβάρα, θα παρουσιάσει όλα τα τελευταία νέα των ομάδων. Αυτή την αγωνιστική στην Αγγλία ξεχωρίζει και το ντέρμπι του Βορρά, Σάντερλαντ-Νιούκαστλ την Κυριακή στις 14.00. Μετάδοση από το OTE Sport 8 HD.

Ο OTE SPORT 1HD θα καλύψει το ντέρμπι της Ιταλίας την Κυριακή στις 19.00, όπου η πρωτοπόρος Φιορεντίνα αντιμετωπίζει την Ρόμα-2η στη βαθμολογία με μόλις έναν βαθμό λιγότερο. Από τον OTE SPORT 2HD θα μεταδοθεί το πιο σημαντικό παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβιζιόν, Ατλέτικο Μαδρίτης-Βαλένθια το Σάββατο. Σέντρα στις 19.00. Από εκεί και πέρα ο OTETV, όπως κάθε σαββατοκύριακο, θα βρίσκεται στα περισσότερα παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ, της Πριμέρα Ντιβιζιόν, της Μπουντεσλίγκα, του Καμπιονάτο,της Τσβάιντε Λίγκα και της Φούτμπολ Λιγκ .

Το πρώτο ντέρμπι της Α1 Γυναικών
Το Novasports 3 θα μεταδώσει το Σάββατο απευθείας από το «Παύλος Γιαννακόπουλος» το 1ο ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός για την 3η της Α1 Μπάσκετ Γυναικών. Τζάμπολ στις 16.00. Τα κανάλια της Νova θα καλύψουν όλες τις αναμετρήσεις τις 3ης αγωνιστικής της Α1 Μπάσκετ Ανδρών εκτός από τα ματς ΑΕΚ-Τρίκαλα και Ολυμπιακός-Αρκαδικός που θα καλυφθούν από τον ΟΤΕTV.

KICK OFF
Αυτή την Κυριακή στις 21:40 η εκπομπή KICK OFF με τον Αντώνη Πανούτσο και τον Κώστα Βαϊμάκη κάνει focus στο ντέρμπι της Τούμπας. Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός συντονιστείτε στον ΣΚΑΪ για να δείτε πρώτοι τα highlights, την ατμόσφαιρα του ντέρμπι, τη συνέντευξη τύπου των δύο προπονητών και όλο το ρεπορτάζ με συνεχείς απευθείας συνδέσεις με το γήπεδο της Τούμπας και βέβαια και όλες τις επίμαχες φάσεις με την ανάλυση του Παναγιώτη Βαρούχα.

Ο Αλέξης Σπυρόπουλος, ο Βασίλης Βέργης κι ο Βασίλης Παπαθεοδώρου θα βρίσκονται όπως κάθε Κυριακή στο στούντιο για να αναλύσουν και να σχολιάσουν το ντέρμπι και όλη την αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου. Highlights και ρεπορτάζ από τα παιχνίδια ΑΕΚ-Ηρακλής και Ατρόμητος-Ολυμπιακός κι από όλους τους αγώνες της Superleague, γκολ από τη Football League, μπάσκετ, πολλά γκολ από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και όλα τα σημαντικά γεγονότα της αθλητικής επικαιρότητας.

GOAL ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ
Αυτό το Σάββατο στις 12:00 το μεσημέρι στην εκπομπή Goal Χωρίς Σύνορα με τον Μανώλη Σφακάκη:
-Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος έρχεται στο στούντιο της εκπομπής και σχολιάζει το νέο Ευρωθρίαμβο του Ολυμπιακού στο Ζάγκρεμπ, τα φαβορί για την κατάκτηση του Champions League, το ντέρμπι του Μάντσεστερ και όλη την επικαιρότητα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.
-Αποκλειστική συνέντευξη του αναγεννημένου Αλέξανδρου Τζιόλη ένα 24ωρο πριν από το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός και όλες οι εξελίξεις στην ΑΕΚ μετά το "διαζύγιο" με τον Τραϊανό Δέλλα.
-Μία ολόκληρη ώρα με σούπερ ποδοσφαιρικό θέαμα από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.
-Ρεπορτάζ από τη 2η αγωνιστική της Euroleague για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.
-Κι όπως κάθε Σάββατο, τα 10 πιο εντυπωσιακά γκολ της εβδομάδας και όλες οι στιγμές που έγιναν viral και μας έκαναν να κλάψουμε από τα γέλια.

Και την Κυριακή με ώρα έναρξης 13:30, όλη η αγωνιστική δράση του Σαββάτου μέσα σε μία ώρα. Highlights και ρεπορτάζ από τον αγώνα ΑΕΚ-Ηρακλής κι από τα υπόλοιπα παιχνίδια της Superleague και πολλά γκολ από όλους τους σημαντικούς αγώνες στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Formula 1: Grand Prix ΗΠΑ
Στην πίστα του Ώστιν, στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής μεταφέρεται την Κυριακή η Formula 1. Η ζωντανή μετάδοση του αγώνα θα ξεκινήσει στις 21:00 από τον Alpha, με τον Πάνο Σεϊτανίδη στην περιγραφή.

Νέες τηλεοπτικές πρεμιέρες το Σαββατοκύριακο
«JOY»
Το νέο «JOY» έρχεται στον ΑΝΤ1 με την Δούκισσα Νομικού στο ρόλο της οικοδέσποινας. Πρεμιέρα αύριο στις 16.15.
«Πρωινό ΣουΚου»
Από αύριο και κάθε Σαββατοκύριακο στις 10.00 στον ΑΝΤ1, η Μαρία Μπεκατώρου και ο Νίκος Μουτσινάς υπόσχονται ότι πλέον κάθε «ΣουΚου» θα ξεκινάει με κέφι και γέλιο.
Μαζί τους θα βρίσκονται ο Λάμπρος Κωσταντάρας και η Νανά Ηλιοπούλου.
"Γλυκές Αλχημείες"
Με δύο εντυπωσιακά γλυκά-τούρτα μπαβαρουάζ με σοκολάτα και Trifle με κρέμα τυριού, μπισκότα και ζελέ από φρούτα του δάσους- ξεκινά τις «Γλυκές Αλχημείες» του ο Στέλιος Παρλιάρος αύριο στις 20.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

«Χωρίς Μέτρο» την Κυριακή στο Novacinema 1
Μην χάσετε την Κυριακή στις 22:00 σε Α’ τηλεοπτική προβολή την ταινία του Ντάμιεν Σαζέλ που θριάμβευσε στα Όσκαρ με 5 υποψηφιότητες (ανάμεσα τους Καλύτερης Ταινίας και Σεναρίου) και τρία βραβεία (Μοντάζ, Ηχητικού Μιξάζ και Β’ Ανδρικού Ρόλου για τον Τζέι Κέι Σίμονς), στα Novacinema 1 και Novacinema 1 HD.

Επιμέλεια:Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x