Media

Tα Χριστούγεννα στην TV

Ειδήσεις από τον χώρο των Media.

Πως θα κυκλοφορήσουν οι εφημερίδες τα Χριστούγεννα
Γιορτές και για τα Μέσα ενημέρωσης, με αποτέλεσμα να διαμορφώνεται ανάλογα και η κυκλοφορία των εφημερίδων κατά τις ημέρες των αργιών. Έτσι λοιπόν αύριο παραμονή των Χριστουγέννων θα κυκλοφορήσουν όλες οι εκδόσεις του Σαββάτου. Την Παρασκευή ανήμερα των Χριστουγέννων θα εκδοθούν όλες οι κυριακάτικες εκδόσεις ενώ το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου δεν θα κυκλοφορήσει καμία εφημερίδα.

Ρεβεγιόν με Σπύρο Παπαδόπουλο
Παραμονή Χριστουγέννων στις 22:00 (Alpha), ο Σπύρος Παπαδόπουλος υποδέχεται στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» τον Βασίλη Καρρά, την Πίτσα Παπαδοπούλου, τον Παντελή Παντελίδη, τον Θέμη Αδαμαντίδη, την Κωνσταντίνα και τους αδερφούς Κωσταντίνο και Ματθαίο Τσαχουρίδη. Τραγούδι και χορός σε ένα εορταστικό βράδυ με αγαπημένα κομμάτια, από λαϊκές επιτυχίες μέχρι παραδοσιακά και ποντιακά.

«Το Πρωινό: Χριστούγεννα Μαζί» με καλεσμένη με την Βανδή
Ένα μοναδικό εορταστικό σόου ετοίμασαν και θα παρουσιάσουν την παραμονή των Χριστουγέννων στις 21.00 (ΑΝΤ1) ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά. Μαζί με όλη την παρέα του «Πρωινού», υποδέχονται στο πλατό, λαμπερούς παρουσιαστές του ΑΝΤ1 αλλά και την Δέσποινα Βανδή η οποία θα ερμηνεύσει αγαπημένα τραγούδια παρέα με όλους τους καλεσμένους, δημιουργώντας ένα απολαυστικό θέαμα.

Με “Celebrity Game Night” το Mega
Ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι με εκλεκτούς καλεσμένους και οικοδέσποινα την Σμαράγδα Καρύδη ετοίμασε και θα παρουσιάσει το Mega την παραμονή των Χριστουγέννων στις 23.00 με την Πέγκυ Ζήνα να αναλαμβάνει να διασκεδάσει τους τηλεθεατές.

Συναυλία στην ΕΡΤ
Την Παραμονή των Χριστουγέννων στις 22:00, η ΕΡΤ1 θα μεταδώσει σε μαγνητοσκόπηση τη συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Βιέννης στo Κονσέρτο Θερινής Νυκτός του Schoenbrunn 2015, υπό τη διεύθυνση του φημισμένου μαέστρου Ζούμπιν Μέτα.

Με Χριστουγεννιάτικες ταινίες το Star
Χριστουγεννιάτικες κλασσικές οικογενειακές ταινίες θα προβάλει το Star παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων. Την ταινία «Μόνος στο σπίτι» θα δείξει την παραμονή στις 21.00 και ανήμερα «Τα Χριστούγεννα του Ντένις του τρομερού» την ίδια ώρα.

Με Σεφερλή και Φουρέιρα η «Ελένη»
Ο Μάρκος Σεφερλής και η Ελένη Φουρέιρα είναι οι καλεσμένοι της εορταστικής εκπομπής που ετοίμασε η Ελένη Μενεγάκη και θα προβληθεί ανήμερα των Χριστουγέννων (13.00) στον Alpha.

«Star Wars Day» στα Novacinema
Μην χάσετε το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου στα κανάλια Novacinema από τις 05:00 τον μαραθώνιο «Star Wars Day» με το πρώτο από τα δύο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Star Wars: The Legacy revealed». Στη συνέχεια θα ξεκινήσει η προβολή των τριών πιο πρόσφατων ταινιών: «Η αόρατη απειλή», «Η επίθεση των κλώνων» και η «Η εκδίκηση των Σιθ», έως το μεσημέρι, όπου στις 13:35 θα προβληθεί το δεύτερο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Empire of Dreams: The story of the Star Wars trilogy» και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι τρεις πρώτες χρονολογικά ταινίες «Μία νέα ελπίδα», «Η αυτοκρατορία αντεπιτίθεται» και «Η επιστροφή των τζεντάϊ».

Χριστουγεννιάτικο “Happy Traveller”
Το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα αγγίζει το «HAPPY TRAVELLER» το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου στις 17.00 (ΣΚΑΪ). Σε ένα μοναδικό εορταστικό επεισόδιο ο Ευτύχης Μπλέτσας μας ταξιδεύει σε γιορτινά μέρη της Ελλάδας! Ξεκινώντας από την μοναδική Δράμα και την Ονειρούπολη ο Ευτύχης κάνει βόλτες στο Χριστουγεννιάτικο χωριό και απολαμβάνει τη θαλπωρή και τα φωτάκια παρέα φυσικά με τον σκυλάκο του τον Ηρακλή! Η συνέχεια επί της οθόνης.

«Το τανγκό των Χριστουγέννων» σε A’ τηλεοπτική προβολή
Την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου, στις 22.00 ο Alpha παρουσιάζει σε Α’ τηλεοπτική προβολή «Το τανγκό των Χριστουγέννων». Η αγάπη ντύνεται στα χακί, στη συγκινητική ταινία του Νίκου Κουτελιδάκη, που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Γιάννη Ξανθούλη. Πρωταγωνιστούν Γιάννης Στάνκογλου, Γιάννης Μπέζος κ.α.

Ράδιο Αρβύλα: 200.000 ευρώ για «Το χαμόγελο του παιδιού»
Συγκλονιστική ήταν η ανταπόκριση των τηλεθεατών του Ράδιο Αρβύλα που αφιέρωσε την προχθεσινή τελευταία του εκπομπή για το 2015 στην οικονομική στήριξη του Χαμόγελου Του Παιδιού. Η ανταπόκριση των τηλεθεατών στο κάλεσμα του Αντώνη Κανάκη και της ομάδας ήταν μοναδική, καθώς κατά τη διάρκεια μίας και μόνο εκπομπής συγκεντρώθηκε το ποσό των 200.000 ευρώ! Το «Ράδιο Αρβύλα» θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς δέκτες τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου.

Μία ξεχωριστή αγωνιστική για τα κανάλια Novasports!
Τη χαρά να φιλοξενήσουν μικρούς φίλους του ποδοσφαίρου είχαν τα κανάλια Novasports και στις 8 συναντήσεις της 15ης αγωνιστικής της Super League. Τα παιδιά από τους φορείς «Κιβωτός του Κόσμου», «Παιδικά χωριά SOS», «Πρωτοβουλία για το παιδί», «ΚΥΨΕΛΗ Α.με.Α», «Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με αναπηρία Κομοτηνής», κ.ά., έζησαν από κοντά την περιγραφή ενός αγώνα της Super League, μέσα από τα δημοσιογραφικά θεωρεία των καναλιών Novasports στα γήπεδα.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κων/να Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x