Media

Κύπελλο, Εurocup, πόλο, Καμπιονάτο και Πρέκας

Όλες οι μιντιακές ειδήσεις της ημέρας

28η Οκτωβρίου που θυμίζει… Κυριακή σήμερα στον ΣΠΟΡFM! Το πρόγραμμα έχει και ποδόσφαιρο και μπάσκετ και πόλο! Συντονιστείτε στους 94.6 και ενημερωθείτε για την εξέλιξη όλων των αγώνων της 1ης αγωνιστικής της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Τον χορό της δράσης ανοίγει στις 15.00 ο Ατρόμητος που υποδέχεται την Βέροια (OTE Sport 1) και ακολουθεί στις 15.30 το Ξάνθη-ΑΕΚ (OTE Sport 3). Από εκεί και πέρα, ξεχωρίζουν τα Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός (17.15 ,OTE Sport 1), ΠΑΟΚ-Πανθρακικός (17.15 ,OTE Sport 2) και Ολυμπιακός-Πλατανιάς (19.30, OTE Sport 1).

Η 3η αγωνιστική του Eurocup αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις ελληνικές ομάδες, με την ΑΕΚ να ψάχνει την πρώτη της νίκη κόντρα στην Νίζνι Νόβγκοροντ στο Ο.Α.Κ.Α.. Τζάμπολ στις 19.00 σε περιγραφή Δημήτρη Παπούλη. Τηλεοπτικά από τον OTE SPORT 4HD. Την ίδια ώρα, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στο PAOK Sports Arena την Μπεσίκτας σε περιγραφή Γιώργου Ζαχαριάδη. Τηλεοπτικά από το Novasports 2. Νωρίτερα (18.00,), ο Άρης αντιμετωπίζει εκτός έδρας την πανίσχυρη Ούνικς Καζάν στη Ρωσία. Η αναμέτρηση θα καλυφθεί από την ΕΡΤ3.

Την πρώτη του ευρωπαϊκή εμφάνιση για την φετινή σεζόν θα κάνει στις 19.45 ο Ολυμπιακός στο πόλο Ανδρών, που φιλοξενείται στην Ουγγαρία από την Έγκερ στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του LEN Champions League(Novasports 3).

Το τηλεοπτικό μενού έχει, επίσης, κύπελλο Γερμανίας και εμβόλιμη αγωνιστική (10 η) σε Καμπιονάτο. Δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα της ημέρας.

Πρέκας, Βουγιουκλάκη, Καρέζη

Εθνική Επέτειος χωρίς Κώστα Πρέκα δεν γίνεται! Συντονιστείτε στον ΣΚΑΪ ,στις 19.00 και δείτε την ελληνική ταινία «Η Μεσόγειος φλέγεται». Ελληνικές πολεμικές ταινίες θα προβάλλουν και τα υπόλοιπα κανάλια. Στις 21.00, ο Alpha έχει προγραμματίσει την ταινία «Υπολοχαγός Νατάσα» με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, το ETV «Μια γυναίκα στην αντίσταση» με την Τζένη Καρέζη και τέλος, ο ΑΝΤ1 την «28η Οκτωβρίου ώρα 5:30» με τον Χρήστο Πολίτη.

«ΕΡΤSPORTS» με την Έλενα Μπουζαλά

Μια νέα αθλητική εκπομπή αφιερωμένη σε όλα τα σπόρ εντάσσει στο πρόγραμμά της η ΕΡΤ. Από σήμερα και κάθε Τετάρτη στις 22.00, η Έλενα Μπουζαλά αναλαμβάνει να μας ενημερώνει για όλα τα σπορ ενόψει και των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο. Καλεσμένος στην πρώτη εκπομπή, ο Γιώργος Αφρουδάκης.

«360ο» σε άγνωστες ιστορίες του πολέμου

Ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, στις 23:45 (Alpha) η εκπομπή «360ο» και η Σοφία Παπαϊωάννου διηγούνται άγνωστες αληθινές ιστορίες του πολέμου που πραγματικά αξίζει να δείτε.

To «Cuban Chrome» στον OTE TV

Μία νέα σειρά κάνει πρεμιέρα σήμερα στις 21.00 στα κανάλια με ντοκιμαντέρ του OTE TV. To «Cuban Chrome» στο Discovery Channel είναι η πρώτη αμερικανική σειρά που γυρίστηκε εξ’ ολοκλήρου στην Κούβα και εξερευνά την ιδιαίτερη κουλτούρα των αυτοκινήτων στη χώρα λόγω της απαγόρευσης στην εισαγωγή αυτοκινήτων μετά την επανάσταση του 1959.

Αφιερώματα της ΕΡΤ3 στην επέτειο του «ΟΧΙ»

Με ειδικές αφιερωματικές εκπομπές θα τιμήσει σήμερα η ΕΡΤ3 την επέτειο του «ΟΧΙ». Στις 20:45 θα μεταδοθεί η «28η Οκτωβρίου 1940» από την «Εκατογραφία» της ΕΡΤ3 με τον Πάνο Θεοδωρίδη και τον Βασίλη Κεχαγιά, στις 21:05 η εκπομπή «Σοφία Βέμπο» από τα «Αληθινά Σενάρια» της ΕΡΤ3, στις 22:05 το ντοκιμαντέρ «Γενοκτονία της Μνήμης» με σπάνιο αρχειακό υλικό και στις 23:00 το μουσικό ωριαίο πρόγραμμα: «Κορόιδο Μουσολίνι – Τα τραγούδια της Νίκης» από τη «Ρεμπέτικη Ιστορία» σε σκηνοθεσία Κυριακής Μάλαμα.

Στον «αέρα» το CNN Greece

Η online έκδοση στην ελληνική γλώσσα του πιο αναγνωρίσιμου ειδησεογραφικού ονόματος, του CNN, από σήμερα είναι πραγματικότητα. Από το πρωί της Τετάρτης το CNN Greece "εκπέμπει" με στόχο να προσφέρει έγκυρη ενημέρωση σε βάθος.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα – Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x