Media

Οι μεγάλες ποδοσφαιρικές γιορτές ζωντανά στον ΣΠΟΡ FM 94,6

Όλες οι μιντιακές ειδήσεις της ημέρας.

Η μεγάλη γιορτή συνεχίζεται και ο ΣΠΟΡ FM 94,6 πιστός στο ραντεβού του σας βάζει μέσα στο παιχνίδι. Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ ζωντανά στην αγαπημένη σας συχνότητα αλλά και στο www.sport-fm.gr. Την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου στις 21:45 ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στο Λονδίνο με στόχο να κάνει ζημιά στην Άρσεναλ. Ακούστε ζωντανά από τους 94,6 τη δεύτερη μάχη των ναμπλούχων Ελλάδας στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ σε περιγραφή Αντώνη Σαούλη.

Europa League
Η σκυτάλη περνά την Πέμπτη στον Αστέρα Τρίπολης και τον ΠΑΟΚ. Στις 20:00 οι Αρκάδες επισκέπτονται την ‘Βέλτινς Αρίνα’ και αναζητούν ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στη Σάλκε. Περιγράφει ο Θοδωρής Τσούτσος. Στις 22:05 η ‘Τούμπα’ βάζει τα γιορτινά της, υποδέχεται την Ντόρτμουντ και ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ με την παρέα του θέλουν να χαρίσουν στον ΠΑΟΚ μια σπουδαία ευρωπαϊκή. Ακούστε ζωντανά τη σπουδαία αυτή αναμέτρηση σε περιγραφή Δημήτρη Τσορμπατζόγλου.

Αυλαία σήμερα για την 5η αγωνιστική της Superleague
Η SuperLeague παίζει μπάλα στα κανάλια Novasports. Σήμερα πέφτει η αυλαία της 5ης αγωνιστικής στις 19:30 με το παιχνίδι Βέροια - ΑΕΚ σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και ρεπορτάζ των Παναγιώτη Στεφάνου και Μανώλη Βογιατζάκη. Μετάδοση από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD.

Άρσεναλ - Ολυμπιακός από τον ΟΤΕ TV
Επιστροφή στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις για τον Ολυμπιακό που εκπροσωπεί την Ελλάδα στο UEFA Champions League, με τον ΟΤΕ TV να καλύπτει ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια την αναμέτρηση. Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού είναι στραμμένο στο παιχνίδι με την Άρσεναλ στο Λονδίνο, την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής στην φάση των ομίλων του UEFA Champions League. Οι «κανονιέρηδες» υποδέχονται τους «ερυθρόλευκους» και ο ΟΤΕ TV θα προβάλει την σπουδαία αναμέτρηση με τους δύο μονομάχους να αναζητούν την πρώτη νίκη στη διοργάνωση, στις 21.45 στο OTE SPORT 2HD.

Πρεμιέρα για τον τελευταίο κύκλο του “Downton Abbey” στον OTE TV
Με δημοφιλείς και βραβευμένες σειρές και νέους κύκλους σειρών ξεκινά αυτή την εβδομάδα το νέο πρόγραμμα του OTE CINEMA 4HD. Σήμερα κάνουν πρεμιέρα η μίνι σειρά Texas Rising (22.00) με τους Μπιλ Πάξτον, Τζέφρι Ντιν Μόργκαν και Ολιβιέρ Μαρτίνεζ και το αστυνομικό δράμα Aquarius (23.00) με τον Ντέιβιντ Ντουκόβνι στον ρόλο ενός ντετέκτιβ που αναζητά τα ίχνη του serial killer Τσαρλς Μάνσον. Την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου ξεκινά ο 6ος και τελευταίος κύκλος του Downton Abbey (22.00), αλλά και η νέα μίνι σειρά Wolf Hall (23.00) με τους Ντέμιαν Λούις (Homeland), Κλερ Φόι και Τζόναθαν Πράις, ενώ την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου σειρά έχουν το βραβευμένο με Χρυσή Σφαίρα The Affair (22.00) με τους Ντόμινικ Γουέστ και Ρουθ Γουίλσον, καθώς και το πολυαναμενόμενο Extant (23.00), σε παραγωγή Στίβεν Σπίλμπεργκ, με την βραβευμένη με Όσκαρ Χάλι Μπέρι.

Συνέλευση των δημοσιογράφων της ΕΡΤ
Σήμερα το μεσημέρι συνέρχονται σε συνέλευση οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ στην Αθήνα για εργασιακά τους θέματα, μετά την επαναλειτουργία της δημόσιας τηλεόρασης. Στη συνέλευση θα παραβρεθεί το προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών, που καλύπτει και στηρίζει τη συνέλευση.

Οι σημερινές τηλεοπτικές πρεμιέρες

«Ελένη»
Πρεμιέρα κάνει σήμερα στον Alpha (13.00) η εκπομπή "Ελένη" με νέα πρόσωπα στο πάνελ και φυσικά όλα τα βλέμματα στραμμένα στην Ελένη Μενεγάκη μετά και την αποκάλυψη για τον κρυφό της γάμο.

«ΦΜ Live»
Ανανεωμένη σε θεματολογία αλλά και σε νέα ώρα (14.45) επιστρέφει από σήμερα στο Star η εκπομπή «ΦΜ Live» με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Μαρία Μπακοδήμου. Η αγαπημένη στήλη «Παίξτο Μου Και Αυτό» παραμένει στην εκπομπή, με βιντεάκια που δεν θα μείνουν ασχολίαστα αλλά και πολύ κέφι και γέλιο.

«Άκου τι είπαν»
Ρωτήσαμε 100 ανθρώπους και όλοι μας απάντησαν: να συνεχίσει το Άκου τι είπαν!!
Ύστερα από απαίτηση του κοινού λοιπόν, το τηλεπαιχνίδι που μπλέκει λογική και φαντασία έρχεται για τρίτη χρονιά στον Alpha από σήμερα στις 18.00 με τον Χρήστο Φερεντίνο.

«Ηοt Seat»
Πρεμιέρα για τον νέο κύκλο του «Ηοt Seat» από σήμερα και καθημερινά στις 20:00, με τον Γιάννη Ζουγανέλη στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. O ανατρεπτικός παρουσιαστής ξεκινά δυναμικά και υποδέχεται τους παίκτες με το μοναδικό δικό του τρόπο. Επεισόδια γεμάτα χιούμορ και ανατροπές κάθε μέρα στις 20:00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»
Οι περιπέτειες του να ζεις κάθε μέρα με το ταίρι σου! Είναι οι δικοί μας άνθρωποι. Η Βούλα, ο Μηνάς, η Μαρίνα, ο Ηλίας, η Βάσω και ο Χάρης. Για τρίτη χρονιά, θα ζήσουμε από κοντά την καθημερινότητά τους. Την καθημερινότητά μας! Που, φέτος, θα είναι πιο γλυκιά και πιο ξεκαρδιστική από ποτέ. Πρεμιέρα απόψε στις 21.00 στον Alpha.

«FOCUS» στο προσφυγικό ζήτημα απόψε στην ΕΡΤ
Τον φάκελο για το προσφυγικό - μεταναστευτικό ανοίγει απόψε στις 22.15 στην ΕΡΤ η εκπομπή «Focus» με τον Πάνο Χαρίτο. Καλεσμένοι στο στούντιο της ΕΡΤ1 ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, ο επικεφαλής του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας Γιώργος Κοσμόπουλος, καθώς και η επικεφαλής του Κλάδου Αλλοδαπών της ΕΛ.ΑΣ. Ζαχαρούλα Τσιριγώτη.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Κωνσταντίνα Πανούτσου, Τασία Μπαλικούρα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x