Media

Όλη η δράση του Σαββατοκύριακου

Ειδήσεις από τον χώρο των media.

Ο Γιώργος Ρούσης στο στούντιο του ΣΠΟΡ FM 94,6
Ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού, Γιώργος Ρούσης θα βρεθεί σήμερα 19.00-20.00 στο στούντιο του ΣΠΟΡ FM 94,6 καλεσμένος της Αλεξάνδρας Αξενίδου και του Μάνου Ζερβάκη και θα παραχωρήσει συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Για το 3/3 ο Ολυμπιακός
Ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει το εντυπωσιακό του ξεκίνημα στο Top 16 της Euroleague απόψε κόντρα στην γερμανική Μπάμπεργκ και να κάνει το 3/3 σε αυτή τη φάση. Τζάμπολ στις 21:45 με ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 σε περιγραφή Νίκου Ζέρβα και Χρήστου Ρομπόλη και τηλεοπτική από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD.

Εύκολα ματς στη Superleague, καλά ματς στην Α1 μπάσκετ
Η 17η στροφή της Super League θα διεξαχθεί αυτό το σαββατοκύριακο, χωρίς, ωστόσο, να υπάρχει μεγάλο ματς. Την Κυριακή στις 15.00 η ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννινα (Novasports 2), στις 17.15 ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Βέροια(Novasports 2) και στις 19.30 ο Παναθηναικός φιλοξενεί τον Πανιώνιο (Novasports 1). Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Πλατανιά τη Δευτέρα.

Αντίθετα, δυνατά παιχνίδια περιλαμβάνει η 14η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ. Το Σάββατο έχει το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ(16:30,Novasports 4) και την Κυριακή το Παναθηναϊκός - Άρης (16:30,Novasports 3).

Ντέρμπι σε Αγγλία και Ιταλία
Μίλαν – Φιορεντίνα (Κυριακή,21:45,OTE Sport 1 HD) για την 20 η αγωνιστική της Serie A και Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Κυριακή 16:05, OTE Sport 1 HD)για την 22 η αγωνιστική της Premier League συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τα ευρωπαικά ματς. Από εκεί και πέρα την ίδια ημέρα, έχουμε τα: Ρεάλ Μαδρίτης - Σπόρτινγκ Χιχόν (17:00,OTE Sport 2 HD), Μπαρτσελόνα - Αθλέτικ Μπιλμπάο (21:30, OTE Sport 2 HD), Ρεάλ Σοθιεδάδ - Ντεπορτίβο Λα Κορούνια (23:05,OTE Sport 7 HD) για την 20η αγωνιστική της La Liga.

Αυτό το τριήμερο επαναρχίζει και το ολλανδικό πρωτάθλημα με ντέρμπι, όπου η Φέγενορντ υποδέχεται την Αϊντχόφεν (Κυριακή15:30, Novasports 7).

«Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών: Η επιστροφή του βασιλιά»
Το φινάλε της τριλογίας, «Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών: Η επιστροφή του βασιλιά» θα προβάλλει απόψε στις 21.50 ο Alpha. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Πίτερ Τζάκσον και πρωταγωνιστούν Ελάιζα Γουντ, Βίγκο Μόρτενσεν, Ορλάντο Μπλουμ, Λιβ Τάιλερ, Ίαν Μακ Κέλεν, Κέιτ Μπλάνσετ, Ίαν Χολμ και Κρίστοφερ Λι.

«Cineλθετε»: Νέα εκπομπή στον ΣΚΑΪ
«Cineλθετε» μια... διαφορετική εκπομπή για σινεμά με τον stand – up κωμικό Διονύση Ατζαράκη κάνει πρεμιέρα αύριο στις 14.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Το «Cineλθετε» κάθε βδομάδα θα ταξιδεύει στον κόσμο του κινηματογράφου με μία ιδιαίτερη, διαφορετική ματιά: Νέες ταινίες, κινηματογραφικά νέα, αφιερώματα και κωμικά σκετς, σε ένα τηλεοπτικό πάντρεμα κωμωδίας και σινεμά.

«Οι Άγαμοι Θύται» τραγουδούν ‘Στην υγειά μας ρε παιδιά’
Οι «Άγαμοι Θύται» έχουν την τιμητική τους το Σάββατο (21.00, Alpha) στον Σπύρο Παοαδόπουλο σε ένα αφιέρωμα με αφορμή τις φετινές τους εμφανίσεις στην Αθήνα. Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, η Δήμητρα Παπαδοπούλου, ο Χρήστος Φερεντίνος, ο Δημήτρης Σταρόβας, ο Κώστας Μακεδόνας, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, ο Γιώργος Χρυσοστόμου, η Φαίη Ξυλά, η Θάλεια Ματίκα και ο Τάσος Ιορδανίδης τραγουδούν, χορεύουν και διασκεδάζουν σε μια ξεχωριστή βραδιά.

Οδηγός ο Μπογδάνος στο «Traction»
Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος οδηγεί ένα νέο μοντέλο αυτοκινήτου στην εκπομπή «Traction» με τον Κώστα Στεφανή, αυτή την Κυριακή στις 14.20 στον ΣΚΑΙ.

«JoinUs»: Αφιέρωμα στον David Bowie
Την Κυριακή στις 18.00 η εκπομπή «JoinUs»στον ΣΚΑΪ έχει ένα αφιέρωμα στον David Bowie, τον άνθρωπο που άλλαξε τη μουσική και το στιλ όσο κανένας άλλος αλλά και συνεντεύξεις με την Ραχήλ Μακρή και τον Λευτέρη Λαζάρου.

«Sex and the city, 2» και «Foxcatcher»
Την ταινία «Sex and the city,2» θα προβάλει αυτή την Κυριακή στις 22:00, ο Alpha. Την ίδια ώρα τα κανάλια Novacinema 1 και Novacinema 1 HD έχουν προγραμματίσει την ταινία «Foxcatcher», βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, ενώ ήταν υποψήφια για πέντε Όσκαρ και τρεις Χρυσές Σφαίρες.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x