Media

Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα στον ΣΠΟΡ FM 94,6

Για την νίκη ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα του στο TOP-16 της Euroleague.

Για την νίκη ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα του στο TOP-16 της Euroleague.

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται στις 21:00 στο Σ.Ε.Φ. την Μπαρτσελόνα, αγώνας που θα καλυφθεί ζωντανά από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 σε περιγραφή του Νίκου Ζέρβα και τηλεοπτικά από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD.

Βέβαια, το πρώτο τζάμπολ αυτής της φάσης είναι νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 19:00 με τον αγώνα Χίμκι – ΤΣΣΚΑ Μόσχας από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, ενώ ακολουθεί στις 21:45, από το ίδιο κανάλι, το Ουνικάχα Μάλαγα – Νταρουσάφακα. Aμέσως μετά το τέλος των αγώνων, θα προβληθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, η εκπομπή «Super Euroleague» με το Γιώργο Συρίγο, μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους.

Από τις μεταδόσεις τις ημέρας αξίζει να γίνει ιδιαίτερη αναφορά στον φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα της ΑΕΚ με την Εθνική Αστέγων το απόγευμα στο Ολυμπιακό Στάδιο(17.00, OTE Sport 2 HD).

Τέλος, το αθλητικό πρόγραμμα της ημέρας κλείνει με μία πολύ δυνατή αναμέτρηση από την Premier League. Στις 21.45, η Λέστερ υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτυ στην αυλαία της 19ης αγωνιστικής με την ομάδα του Ρανιέρι να καπαρώνει- σε περίπτωση νίκης -την πρωτιά στον βαθμολογικό πίνακα.

«Mην αρχίζεις τη μουρμούρα»: Για πρώτη φορά τα 3 ζευγάρια μαζί
Η Βούλα, ο Μηνάς, η Μαρίνα, ο Ηλίας, η Βασούλα και ο Χάρης, που θα τους αποχαιρετίσουμε, αφού βέβαια τους ευχηθούμε πρώτα «βίον ανθόσπαρτον»… Για πρώτη φορά, όλοι μαζί, σε ένα επεισόδιο - πάρτι. Στα όργανα, οι Ιμάμ Μπαϊλντί. Απόψε στις 21.00 στον Alpha.

Κλασσικές ταινίες απόψε στην TV

Καθρέφτη καθρεφτάκι μου: Την κωμική περιπέτεια από το γνωστό παραμύθι της Σταχτοπούτας θα προβάλει απόψε ο Alpha στις 21.50 με την Τζούλια Ρόμπερτς να κλέβει τις εντυπώσεις στο ρόλο της κακιάς βασίλισσας.

Οι τρεις Σωματοφύλακες: Ταινία δράσης με τις περιπέτειες των θρυλικών ηρώων του Αλέξανδρου Δουμά. Πρωταγωνιστούν οι:Μάθιου Μακ Φάντιεν, Μίλα Γιόβοβιτς και Ορλάντο Μπλουμ . Aπόψε στις 21.00 στο Star.

Ματίλντα: Ένα μοντέρνο παραμύθι, βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Ρόαλντ Νταλ. Ο Ντάνι Ντε Βίτο σε ρόλο σκηνοθέτη αλλά και σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Απόψε στις 21.00 στο Mega.

Σαρώνει και στην Ελλάδα το «Star Wars»

Η νέα ταινία « Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει», που ξεκίνησε να προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες την Παραμονή των Χριστουγέννων, συγκέντρωσε στο πρώτο 4ήμερο προβολής περισσότερα από 137.000 εισιτήρια πανελλαδικά, ακολουθώντας τα χνάρια της μεγάλης εισπρακτικής επιτυχίας του εξωτερικού, όπου σε 12 ημέρες προβολής έχει ξεπεράσει το ένα δισ. δολάρια σε εισπράξεις.

«Τhe 2night Show» με αστρολογικές προβλέψεις

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται αύριο στις 23.15 (ΑΝΤ1) τον αναγνωρισμένο αστρολόγο, Κώστα Λεφάκη, ο οποίος κάνει τις δικές του προβλέψεις για το 2016. Επίσης, ο Σάββας Σαλίπας από τη σειρά του ΑΝΤ1 «Χωρίς Εσένα» και ο Άρης Τσάπης, από τους αγαπημένους «Συμμαθητές» επιδίδονται σε ένα πρωτότυπο ποδοσφαιρικό αγώνα… με αυγά!

Συναυλία των Μουσικών Συνόλων της ΕΡΤ

Σε απευθείας σύνδεση με το θέατρο Badminton, η ΕΡΤ2 θα μεταδώσει αύριο στις 20.50 τη μεγάλη εορταστική συναυλία των Μουσικών Συνόλων της ΕΡΤ. Υπό τη διεύθυνση του Ανδρέα Πυλαρινού, τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ παρουσιάζουν ένα εορταστικό πρόγραμμα με τα ωραιότερα χριστουγεννιάτικα και πρωτοχρονιάτικα τραγούδια, άριες και χορωδιακά από διαφορετικές γωνιές του κόσμου. Τραγουδούν η υψίφωνος Βάσια Ζαχαροπούλου, η μεσόφωνος Ελένη Βουδουράκη και ο βαθύφωνος Αλέξανδρος Σταυρακάκης. Προσκεκλημένος, ο σαξοφωνίστας Δημήτρης Τσάκας. Συμμετέχει η Παιδική Χορωδία Μανώλης Καλομοίρης.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x