Media

Πρωτοχρονιά με συντροφιά την ΤV

Με ποδόσφαιρο θα αποχαιρετήσουμε το 2015, και μάλιστα με πολύ δυνατό ματς από την Ισπανία.

Με ποδόσφαιρο θα αποχαιρετήσουμε το 2015, και μάλιστα με πολύ δυνατό ματς από την Ισπανία. Στις 17.00, η Βιγιαρεάλ υποδέχεται την Βαλένθια στην αυλαία της 17ης αγωνιστικής της La Liga με τηλεοπτική κάλυψη από τον OTE Sport 2 HD.

«Το Πρωινό: Πρωτοχρονιά μαζί»

Απόψε στις 21.00 (ΑΝΤ1) ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά φοράνε τα πιο εορταστικά τους χαμόγελα και παρουσιάζουν μια βραδιά γεμάτη διασκέδαση, τραγούδι και χορό! Ο Διονύσης Σχοινάς δίνει το έναυσμα του γλεντιού και στη συνέχεια τη σκυτάλη παραλαμβάνουν ο Μάκης Δράκος, η Τζωρτζίνα Καραχάλιου, η αλλά και ο Γιάννης Βαρδής. Τη διασκέδαση απογειώνει ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος ερμηνεύει όλες του τις επιτυχίες.

«Στην υγειά μας ρε παιδιά» σήμερα στις 21:50 Alpha

Ρεβεγιόν χωρίς Σπύρο Παπαδόπουλο δεν κάνουμε! Με ξεχωριστή βραδιά, παρέα με τους Σταμάτη Φασουλή, Γιάννη Μπέζο, Θοδωρή Αθερίδη, Πέμυ Ζούνη, Χάρης Ρώμας, Ρένια Λουϊζίδου, Λευτέρης Ελευθερίου, Άννα–Μαρία Παπαχαραλάμπους, Δημήτρης Μπάσης, Χρήστος Δάντης, Αντώνης Λουδάρος, Μαρίνα Ασλάνογλου, Αθηνά Οικονομάκου, Θανάσης Βισκαδουράκης, Ματθίλδη Μαγγίρα, Ευαγγελία Μουμούρη, Σταμάτης Γαρδέλης, Πηγή Δεβετζή, Νατάσα Ράγιου, Νικολέτα Κοτσαηλίδου, Κώστας Φλωκατούλας, Τάσος Γιαννόπουλος, Μάνος Πυροβολάκης, Πέννυ Μπαλτατζή, Κλέλια Πανταζή, Έρρικα Πρεζεράκου, Ευαγγελία Συριοπούλου, Φωτεινή Αθερίδη και Θοδωρής Βουτσικάκης. Ξεχωριστό τόνο στη βραδιά θα δώσει η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού, η χορωδία «Canto Experimental» από την Πάτρα και ο Άθως Δανέλλης με το Θέατρο Σκιών του.

Με Νατάσα Θεοδωρίδου και Γιώργο Θεοφάνους το Mega
Η Νατάσα Θεοδωρίδου συναντά για πρώτη φορά στην σκηνή τον Γιώργο Θεοφάνους μετά από τις πετυχημένες δισκογραφικές τους συναντήσεις. Μαζί τους ο Παντελής Καναράκης. Απόψε στις 23.00 στο Mega.

Εορταστικό «οτινάναι» στον ΣΚΑΪ

Ο Μάνος Βουλαρίνος και ο Πέτρος Νικολάου έρχονται παραμονή Πρωτοχρονιάς στις 22.15 στον ΣΚΑΪ με εορταστική διάθεση σε μια εκπομπή «οτινάναι» χωρίς συγκεκριμένο περιεχόμενο και ειρμό!

Με live από το κέντρο της Αθήνας και Μητροπάνο η ΕΡΤ1

Από τις 22:30,η ΕΡΤ1 θα μεταδώσει τις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων για την αλλαγή του χρόνου, σε απευθείας σύνδεση με τον πεζόδρομο της Αποστόλου Παύλου στο Θησείο. Η Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου δίνει το ρυθμό με χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ τη νέα χρονιά υποδέχεται επί σκηνής ο Φίλιππος Πλιάτσικας. Στη 01.00 θα μεταδοθεί το εορταστικό πρόγραμμα «Αυτή η νύχτα», ένα αφιέρωμα στον αξέχαστο Δημήτρη Μητροπάνο, με τον Θάνο Μικρούτσικο, τον Δημήτρη Παπαδημητρίου, τον Πασχάλη Τερζή, την Πόλυ Πάνου, τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, τον Μπάμπη Τσέρτο κ.ά.

Με ξένες ταινίες το STAR
Με δύο οικογενειακές ταινίες θα αποχαιρετήσει το 2015 το Star. Στις 21.00, θα προβάλλει το φιλμ, «Ο Αδελφός του Αϊ Βασίλη». Μια κωμωδία με κεντρικούς ήρωες τον Φρεντ Κλάους, τον αδελφό τού Αϊ Βασίλη, γνωστού και ως Σάντα Κλάους. Μεγαλωμένος στη σκιά του αδελφού του Νικ, o Φρεντ αποβάλει τη γιορτή των Χριστουγέννων από μέσα του και γίνεται στρυφνός. Πρωταγωνιστούν Βινς Βον, Κέβιν Σπέισι και Ρέιτσελ Βάις.

Αμέσως μετά στις 23.00, η ρομαντική κομεντί «New Year's Eve» με τους Μισέλ Φάιφερ Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Χάλι Μπέρι, Τζέσικα Μπίελ κ.α.

Ένα σπάνιο ραδιοτηλεοπτικό σόου στον ΣΠΟΡ FM 94,6

Ανήμερα Πρωτοχρονιάς, 14.00-17.00 οι κορυφαίες φωνές του ελληνικού πενταγράμμου θα βρίσκονται στο κορυφαίο αθλητικό ραδιόφωνο της χώρας.Μια πλειάδα αστέρων της ελληνικής μουσικής σε ένα σπάνιο πολύωρο τηλεραδιοφωνικό σόου που επιμελήθηκαν και παρουσιάζουν Μπάμπης Χριστόγλου και Μιχάλης Λεάνης. Παίζουν και τραγουδούν : Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Χρήστος Θηβαίος, Μίλτος Πασχαλίδης, Μιρέλλα Πάχου, Παντελής Θαλασσινός, Γιώτα Νέγκα, Μελίνα Κανά, Πάνος Κατσιμίχας, Μαρία Παπαγεωργίου, Μπάμπης Στόκας, Ορφέας Περίδης, Φοίβος Δεληβοριάς, Αντριάνα Μπάμπαλη και τα Κίτρινα Ποδήλατα αποκλειστικά στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και στην web tv του www.sport-fm.gr.

Πως θα κυκλοφορήσουν οι εφημερίδες την Πρωτοχρονιά
Την Παρασκευή, πρώτη μέρα του νέου χρόνου θα κυκλοφορήσουν μόνο οι πρωινές εφημερίδες, ενώ το Σάββατο 2 Ιανουαρίου θα εκδοθούν μόνο οι απογευματινές εφημερίδες. Τέλος την Κυριακή 3 Γενάρη θα κυκλοφορήσουν όλες οι κυριακάτικες εκδόσεις.
Πρωτοχρονιά με την «Σταχτοπούτα» στα Novacinema
Η κινηματογραφική εκδοχή του κλασσικού παραμυθιού «Σταχτοπούτα», με τους Κέιτ Μπλάνσετ, Λίλι Τζέιμς και Έλενα Μπόναμ Κάρτερ θα είναι η πρώτη πρεμιέρα του χρόνου, στα κανάλια Novacinema 1 και Novacinema 1 HD. Αύριο, Παρασκευή 1 Ιανουαρίου, στις 22:00.

Η Καίτη Γαρμπή στο “Τhe 2night Show”

Ανήμερα της πρωτοχρονιάς, στις 23:15 (ΑΝΤ1), στο γιορτινό “Τhe 2night Show” με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η Καίτη Γαρμπή τραγουδά επιτυχίες παρέα με τον Δημήτρη Σταρόβα, ενώ η χρυσή Ολυμπιονίκης, Φανή Χαλκιά, συμμετέχει σε ένα παιχνίδι έκπληξη!

«ΜΑΖΙ» με Νταλάρα, Βιτάλη και Γλυκερία


Οι μοναδικές φωνές του Γιώργου Νταλάρα, της Ελένης Βιτάλη και της Γλυκερίας θα συναντηθούν τηλεοπτικά στον Alpha την Παρασκευή 1η Ιανουαρίου στις 23:50.

Ο εορταστικός «Sherlock» σε πρώτη προβολή & ταυτόχρονα με την Μ.Βρετανία

Το πολυαναμενόμενο εορταστικό επεισόδιο του «Sherlock», με τους Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και Μάρτιν Φρίμαν στο βικτωριανό Λονδίνο, θα προβληθεί αποκλειστικά στον OTE TV σε πρώτη τηλεοπτική προβολή, ταυτόχρονα με την Μ. Βρετανία και πριν την Αμερική, την Πρωτοχρονιά στις 23.00, στο ΟΤΕ CINEMA 4HD.

Οι Άγαμοι Θύται στο «Λαμπατέρ»
Στο πρώτο «Λαμπατέρ» του 2016 ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης και οι Άγαμοι Θύται καλωσορίζουν τη Νέα Χρονιά με παρεϊστικη ατμόσφαιρα, χιούμορ και αγαπημένα τραγούδια. Την Παρασκευή 1 Ιανουαρίου στη 23.00 στο Novalifε.

«Happy Traveller» στη Μικρά Ασία
Στη Μικρά Ασία ταξιδεύει το «Happy Traveller» με τον Ευτύχη Μπλέτσα το Σάββατο 2 Ιανουαρίου στις 17.00 στον ΣΚΑΪ.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x