Media

Στα κανάλια Novasports το Championnat και το Κύπελλο Βελγίου

Με εμβόλιμη αγωνιστική και νοκ άουτ αγώνα για τη φάση των «32» το τριήμερο 22-24 Σεπτεμβρίου

Το αγαπημένο Championnat Γαλλίας και το Κύπελλο Βελγίου «παίζουν» μπάλα μεσοβδόμαδα στα κανάλια Novasports! Οι φίλοι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου το τριήμερο 22-24 Σεπτεμβρίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά τους αγώνες, Παρί Σεν Ζερμέν – Γκενγκάν, Τουλούζ – Μαρσέιγ και Μονπελιέ – Μονακό για την 7η αγωνιστική της Ligue 1 (https://youtu.be/6W2bwL8PHIY), καθώς και την νοκ άουτ αναμέτρηση Οστάνδη – Αντβέρπ για τη φάση των «32» του Κυπέλλου Βελγίου. Όλοι οι αγώνες θα προβληθούν και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO.

H αρχή γίνεται την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου στις 22:00 με το παιχνίδι της πρωταθλήτριας Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στην Γκενγκάν, που θα μεταδοθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD. Στην περιγραφή θα είναι ο Ισίδωρος Πρίντεζης.

Την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου στις 22:00 τα Novasports 2 και Novasports 2 HD θα καλύψουν την αναμέτρηση Τουλούζ – Μαρσέιγ σε περιγραφή του Νίκου Καπίρη, ενώ στις 22:45 το Novasports 4 θα μεταδώσει τον αγώνα Οστάνδη – Αντβέρπ σε περιγραφή του Βασίλη Κωνσταντοπούλου.

Τέλος, την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου στις 19:55 τα Novasports 2 και Novasports 2 HD θα δείξουν αγώνα Μονπελιέ – Μονακό σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη.

Για να δείτε το πρόγραμμα, όλα τα γκολ και αναλυτικά στιγμιότυπα από την 7η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος μπορείτε να επισκεφθείτε τα παρακάτω links:

Ligue 1 Γαλλίας στο www.novasports.gr/ligue1-07 και στο www.novasports.gr/WebTV-Ligue1.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x