Media

Στο Mega o Μητσικώστας

Όλες οι μιντιακές ειδήσεις της ημέρας

Μετά την ολοκλήρωση της 2ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ και του ΓιουρόπαΛιγκ, το ενδιαφέρον των φιλάθλων στρέφεται στις εγχώριες διοργανώσεις. Η αρχή των σημερινών μεταδόσεων γίνεται στις 18.00 από τον OTE Sport 3 με την αναμέτρηση Λαμία-Παναιγιάλειος που ανοίγει την 2η αγωνιστική της Football League. Δείτε εδώ http://www.sport-fm.gr/tv/ αναλυτικά το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Ο υπερμαραθώνιος ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ 2015 στο Novasports 3
Αφιέρωμα στον ιστορικό υπερμαραθώνιο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ 2015 που ολοκληρώθηκε με νικητή το Γερμανό, ΦλόριανΡόις, ο οποίος έφτασε πρώτος στο άγαλμα του Λεωνίδα μετά από 23 ώρες, 17 λεπτά και 32 δευτερόλεπτα έχει σήμερα, Παρασκευή 2 Οκτωβρίου στις 21:30 το Novasports 3.

Στο Mega o Μητσικώστας
Με εβδομαδιαία σατιρική εκπομπή επιστρέφει ο Γιώργος Μητσικώστας στο Mega. Ο γνωστός παρουσιαστής θα παρουσιάζει liveεκπομπή διάρκειας μιας περίπου ώρας, παρουσία κοινού.

Τέλος το «Αργά» για τον Αθερίδη;
Πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στην παρουσίαση του «Αργά» ο Θοδωρής Αθερίδης σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο tv Έθνος .«Δεν φαίνεται στον ορίζοντα η προοπτική για τη συνέχιση της. Θα δούμε πώς θα διαμορφωθεί το τοπίο», ήταν η απάντησή του στην ερώτηση αν θα συνεχίσει την συνεργασία του με το Action24 για την συγκεκριμένη την εκπομπή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x