Media

Στον OTE TV το τουρνουά μπάσκετ του Ζαντάρ με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού

Όλα τα μιντιακά νέα της ημέρα

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ενόψει της νέας σεζόν, ο μπασκετικός Ολυμπιακός θα συμμετάσχει στο διεθνές τουρνουά μπάσκετ του Ζαντάρ στην Κροατία και οι μεταδόσεις των αγώνων θα πραγματοποιηθούν στα κανάλια OTE SPORT. Σήμερα 24/09, την Παρασκευή 25/09 και την Κυριακή 27/09 οι συνδρομητές του OTE TV θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα φιλικά παιχνίδια του Ολυμπιακού στο «Zadar Dogus Basketball Tournament», τα οποία και θα είναι τα τελευταία παιχνίδια πριν την έναρξη της σεζόν καθώς δε θα δοθούν άλλα παιχνίδια σε ελληνικό έδαφος.

Νέα επεισόδια για την «Μουρμούρα» από 28 Σεπτεμβρίου στον Alpha
«Είναι οι δικοί μας άνθρωποι. Η Βούλα, ο Μηνάς, η Μαρίνα, ο Ηλίας, η Βάσω και ο Χάρης. Για τρίτη χρονιά, θα ζήσουμε από κοντά την καθημερινότητά τους. Την καθημερινότητά μας! Που, φέτος, θα είναι πιο γλυκιά και πιο ξεκαρδιστική από ποτέ» αναφέρει ο Alpha στο Δελτίο Τύπου.

Με ημερίδα απαντούν οι δημοσκόποι
Ο ΣΕΔΕΑ (Σύλλογος Εταιριών Δημοσκοπήσεων και Έρευνας Αγοράς) αναγνωρίζοντας την ανάγκη της κοινωνίας να λάβει απαντήσεις στα ζητήματα που την απασχολούν και ανταποκρινόμενος στον θεσμικό του ρόλο συμμετέχει στο δημόσιο διάλογο διοργανώνοντας ημερίδα με θέμα το ρόλο και τις μεθόδους των πολιτικών δημοσκοπήσεων στις δημοκρατικές κοινωνίες. Η ημερίδα που θα συνδιοργανωθεί από το ΣΕΔΕΑ και το ΕΚΚΕ (Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών) θα πραγματοποιηθεί την τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου.

Και αυτή την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου η Formula 1 στον Alpha
Η θρυλική πίστα της Σουζούκα στην Ιαπωνία φιλοξενεί τον 14ο γύρο της σεζόν και ο Alpha θα είναι εκεί. Η μετάδοση του αγώνα θα ξεκινήσει στις 15:00, με τον Πάνο Σεϊτανίδη στην περιγραφή και τους Σταμάτη Κατσίμη (οδηγός αγώνων) και Κώστα Μπιτσικώκο στον σχολιασμό. Μαζί τους θα βρίσκεται και η Αριάδνη Γερασιμίδου.

«Μπρούσκο»: Ο Γ’ κύκλος έρχεται στον ΑΝΤ1
Οι ήρωες της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 είναι και πάλι αντιμέτωποι με διλήμματα και ερωτηματικά. Ποιο δρόμο θ’ ακολουθήσουν αυτή τη σεζόν; Η συνέχεια δεν μπορεί παρά να δοθεί στην οθόνη. Σύντομα οι ίδιοι ήρωες δίνουν τις «απαντήσεις» τους και στο τηλεοπτικό κοινό… Την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου στις 21:00 έρχεται η τηλεταινία και τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου στις 21:00 τα καθημερινά επεισόδια στον ΑΝΤ1.

«Αδιακρισίες»: Σε Α’ τηλεοπτική προβολή απόψε στο STAR
Μια ρομαντική, κατασκοπική κομεντί, θα προβάλλει απόψε σε Α’ Τηλεοπτική Προβολή το Star στις 22:10 με την Τζούλια Ρόμπερτς και τον Κλάιβ Όουεν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Η γοητευτική πράκτορας της CIA Κλερ Στένγουικ και ο ακαταμάχητος πράκτορας της MI6, Ρέι Κόβαλ, δεν έχουν μάτια παρά ο ένας για τον άλλο και για το λόγο αυτό, αποφασίζουν να εγκαταλείψουν τον κόσμο της κυβερνητικής κατασκοπίας για να αφοσιωθούν σε ένα κόλπο, που θα τους αποφέρει πολλά εκατομμύρια, αρκεί να εκμεταλλευτούν εύστοχα τον πόλεμο μεταξύ δυο ανταγωνιστικών πολυεθνικών εταιρειών. Η συνέχει επί της οθόνης απόψε στις 22.10 στο Star.

Ξεκινά το νέο πρόγραμμα του OTE CINEMA 4HD
Με δημοφιλείς και βραβευμένες σειρές και νέους κύκλους σειρών ξεκινά αυτή την εβδομάδα το νέο πρόγραμμα του OTE CINEMA 4HD.
Την αρχή κάνουν την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου ο 2ος κύκλος των σειρών επιστημονικής φαντασίας Dominion (22.00) και Defiance (23.00), από το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου οι συνδρομητές του OTE TV θα μπορούν να βλέπουν διπλά επεισόδια από τους πρώτους κύκλους του βραβευμένου με 2 Χρυσές Σφαίρες House of Cards με τους Κέβιν Σπέισι και Ρόμπιν Ράιτ, ενώ την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου ξεκινάει ο νέος κύκλος του The Musketeers (22.00) και το ήδη εξαιρετικά δημοφιλές Orphan Black (23.00).

«MINIONS»: Από σήμερα στους κινηματογράφους
Πρεμιέρα κάνει σήμερα στις κινηματογραφικές αίθουσες η πολυαναμενόμενη μεταγλωττισμένη ταινία κινουμένων σχεδίων «MINIONS» για μικρούς και μεγάλους!

Ας απολαύσουμε την ξεκαρδιστική διαδρομή των σκανταλιάρικων, μικροσκοπικών ζιζανίων από την εποχή της δημιουργίας της Γης προς τη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του '60 σε αναζήτηση νέου, δόλιου αφεντικού, μετά από, μεταξύ άλλων, τον Ναπολέοντα, το Δράκουλα, έναν Αιγύπτιο Φαραώ και τον φονικό δεινόσαυρο T-Rex. Ένα μοναδικό ταξίδι στην Ιστορία, με τα MINIONS να υπηρετούν διάσημους «κακούς», κάνοντας κλασικά, αλλεπάλληλες γκάφες, ώσπου θα βρουν το μάστορά τους στο πρόσωπο της σατανικής Σκάρλετ. Όλα αυτά, βέβαια, μέχρι να βρεθεί ο Γκρου στο δρόμο τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x