Media

Τι θα δούμε σήμερα στην TV

Εiδήσεις από τον χώρο των Media

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί σήμερα στις 19.30 τον Παναιτωλικό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» κεκλεισμένων των θυρών στον αγώνα που ολοκληρώνει την 16η αγωνιστική.

Συντονιστείτε στον ΣΠΟΡ FM και ακούστε τη ζωντανή μετάδοση του αγώνα σε περιγραφή του Βασίλη Μοιρώτσου. Τηλεοπτικά η αναμέτρηση καλυφθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD.

27 χρόνια "Δίκη" στην TV
Στην πρώτη "Δίκη στον ΣΚΑΪ" του 2016 δείτε πως ο υπερκοριός της ΕΥΠ φωτίζει μια δολοφονική απόπειρα, την νέα δικογραφία για τη στοιχηματική απάτη αλλά και το
έγγραφο που εκθέτει κυβερνητικό στέλεχος. Απόψε ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα στο μακροβιότερο talk show της ελληνικής τηλεόρασης.

Στον OTE TV το νέο κανάλι ‘VIASAT HISTORY’
Πρεμιέρα έκανε στον ΟΤΕ TV το νέο κανάλι με ντοκιμαντέρ VIASAT HISTORY, το οποίο είναι αφιερωμένο στην παγκόσμια ιστορία και τις μεγάλες ανακαλύψεις της ανθρωπότητας. Με 24ωρο πρόγραμμα, το ευρωπαϊκής ταυτότητας VIASAT HISTORY προσφέρει ολοκληρωμένη ενημέρωση για όσους αγαπούν την ιστορία, με ποιοτικά ντοκιμαντέρ και εκπομπές που φέρουν την υπογραφή επιστημονικών ομάδων και ειδικών για μία σύγχρονη ματιά στα ιστορικά γεγονότα.

«Revenge» σε Α’ Τηλεοπτική προβολή
Ο δεύτερος κύκλος της σειράς «Revenge», που έχει καταρρίψει τα ρεκόρ τηλεθέασης και έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές, έρχεται στον Alpha, σε Α’ Τηλεοπτική προβολή, την Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016, στις 01:30, και θα προβάλλεται καθημερινά Δευτέρα έως Πέμπτη.

Πρεμιέρα για τον νέο κύκλο της σειράς «Mr Selfridge»
Η σειρά εποχής «Mr Selfridge» επιστρέφει σήμερα με καινούρια επεισόδια και καταιγιστικές εξελίξεις! Μη χάσετε το 1ο επεισόδιο του 3ου κύκλου στις 20:00 στην ?ΕΡΤ2.

Έρχεται το “Outlander” στο Mega
Μια βραβευμένη σειρά κάνει πρεμιέρα απόψε στις 23.00 στο MEGA. 1945, Σκωτία. Η Κλαιρ βρίσκεται στο δεύτερο μήνα του μέλιτος με τον αγαπημένο της σύζυγο, Φρανκ, όπου ερωτεύονται από την αρχή και προσπαθούν να κάνουν παιδάκια. Ξαφνικά και χωρίς κάποια λογική εξήγηση θα κάνει ένα περίεργο ταξίδι, αυτή τη φορά στον χρόνο. Η σειρά θα προβάλλεται καθημερινά στις 23.00.

«Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών» απόψε στον Alpha
Μην χάσετε απόψε στις 21.50 στον Alpha το πρώτο μέρος της θρυλικής τριλογίας του Πίτερ Τζάκσον που σάρωσε τα Oscar «Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών: Η συντροφιά του δαχτυλιδιού».


Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κων/να Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x