Media

Το Europa League στον OTE TV

Όλες οι μιντιακές ειδήσεις της ημέρας

Τη σκυτάλη από τον Ολυμπιακό και το Τσάμπιονς Λινγκ παίρνουν ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης με δύο σημαντικές αναμετρήσεις για την 2η αγωνιστική στην φάση των ομίλων του UEFA Europa League. Αντιμέτωποι με δύο εκ των κορυφαίων γερμανικών ομάδων, ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης καλούνται να γράψουν ιστορία κόντρα σε Ντόρτμουντ και Σάλκε αντίστοιχα. Οι δύο αναμετρήσεις θα προβληθούν back2back απόψε 1 Οκτωβρίου, Σάλκε-Αστέρας Τρίπολης στις 20.00 και ΠΑΟΚ-Ντόρτμουντ στις 22.05, στο OTE SPORT 2HD.Τα ντέρμπι δεν λείπουν ούτε στο UEFA Europa League, όπου την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου η Μονακό αντιμετωπίζει την Τότεναμ (20.00, OTE SPORT 4HD) και η Λίβερπουλ την Σιόν (22.05, OTE SPORT 3HD).

Ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6
Συντονιστείτε απόψε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και ακούστε ζωντανά τους αγώνες του ΠΑΟΚ και του Αστέρα Τρίπολης για το Europa League. Στις 20:00 οι Αρκάδες επισκέπτονται την Βέλτινς Αρίνα και αναζητούν ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στη Σάλκε. Περιγράφει ο Θοδωρής Τσούτσος. Στις 22:05 η Τούμπα βάζει τα γιορτινά της, υποδέχεται την Ντόρτμουντ και ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ με την παρέα του θέλουν να χαρίσουν στον ΠΑΟΚ μια σπουδαία ευρωπαϊκή. Ακούστε ζωντανά τη σπουδαία αυτή αναμέτρηση σε περιγραφή Δημήτρη Τσορμπατζόγλου.

Έρχεται «Το σόι σου» στον Alpha
Πρεμιέρα κάνει απόψε στον Alpha στις 21:00 η ελληνική κωμική σειρά «Το σόι σου»
Απρόβλεπτοι, ανατρεπτικοί, εκτός ορίων αλλά εντός γνώριμων ελληνικών οικογενειακών καταστάσεων, οι Τριανταφυλλαίοι και οι Χαμπέοι έρχονται για έναν δεύτερο γύρο επεισοδιακών συναντήσεων, επιβεβαιώνοντας περίτρανα και περίτεχνα ότι… «σόι πάει το βασίλειο»! «Το σόι σου» κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00.

«THE IMPOSSIBLE» σε Α’ προβολή απόψε στο STAR
Μην χάσετε τη δραματική ταινία «The Impossible» σε Α’ Τηλεοπτική Προβολή απόψε στις 22.10 στο Star. Ο Χουάν Αντόνιο Μπαγιόνα σκηνοθετεί μια συγκλονιστική ιστορία, βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα από το φονικό τσουνάμι της 26ης Δεκεμβρίου 2004, που προκάλεσε περισσότερους από 5,000 θανάτους, πάνω από 2,800 αγνοούμενους και άφησε πίσω 1,480 ορφανά παιδιά, στα πρώτα πέντε λεπτά της μεγαλύτερης φυσικής καταστροφής της σύγχρονης ιστορίας. Πρωταγωνιστούν Γιούαν Μακγκρέγκορ, Ναόμι Γουότς, Τζέραλντιν Τσάπλιν, Τομ Χόλαντ.

Ανακοίνωση ΕΣΗΕΑ για τον Θωμά Λιακουνάκο
Με ανακοίνωση που εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «καταγγέλλει την προσπάθεια του μεγαλοεπιχειρηματία και βασικού μετόχου της εφημερίδας «ΚΕΡΔΟΣ» κ. Θωμά Λιακουνάκου να εμπλέξει και να χρησιμοποιήσει ως ασπίδα έναντι της Δικαιοσύνης τους επί χρόνια απλήρωτους εργαζόμενους στις επιχειρήσεις του. Υπενθυμίζουμε ότι, ο κ. Λιακουνάκος έχει αφήσει απλήρωτους τους εργαζόμενους της εφημ. «ΚΕΡΔΟΣ» από τον Μάρτιο του 2013 και, επιπλέον, δεν έχει συμμορφωθεί τόσο με τις δικαστικές αποφάσεις όσο με τις δεσμεύσεις της ίδιας της εργοδοσίας ενώπιον της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εργασίας».

Ώρα για σινεμά: Οι νέες ταινίες της εβδομάδας
Πρεμιέρα κάνουν σήμερα στους κινηματογράφους δύο πολυαναμενόμενες ταινίες.
«Η Διάσωση» : Ο Ρίντλεϊ Σκοτ σκηνοθετεί μια περιπέτεια φαντασίας σύμφωνα με την οποία κατά τη διάρκεια μιας επανδρωμένης αποστολής στον Άρη, ο αστροναύτης Μαρκ Γουάτνι (Ματ Ντέιμον) θεωρείται νεκρός μετά από μια σφοδρή καταιγίδα και εγκαταλείπεται από το υπόλοιπο πλήρωμα. Αλλά ο Γουάτνι είναι ακόμη ζωντανός και ξαφνικά βρίσκεται μόνος σε έναν αφιλόξενο πλανήτη.

«Έβερεστ»: Ένας από τους πιο αναγνωρισμένους νέους Ευρωπαίους σκηνοθέτες, ο Μπαλτάζαρ Κορμάκουρ έρχεται να μας αφηγηθεί κινηματογραφικά ακόμα έναν αγώνα επιβίωσης του ανθρώπου στην αφιλόξενη Φύση. Στην επικά δραματική, αληθινή ιστορία που κινηματογραφείται σε εκπληκτικό 3D δύο ορειβατικές ομάδες, προσπαθώντας να κατακτήσουν την πιο ψηλή βουνοκορφή, το Έβερεστ, παγιδεύονται στα χιόνια. Η ταινία βασίζεται στα απίστευτα γεγονότα που έλαβαν χώρα το 1996, όταν δύο διαφορετικές αποστολές επιχείρησαν να ανέβουν στην κορυφή του Έβερεστ, ξεπερνώντας κατά πολύ τα ανθρώπινα όρια. Πρωταγωνιστούν Κίρα Νάϊτλι, Έμιλι Γουάτσον κ.α.

Από σήμερα το 2ο Θερινό Σχολείο του ΠΣΑΤ στην Αρχαία Ολυμπία
Στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας στην Αρχαία Ολυμπία αρχίζουν σήμερα Πέμπτη 1η Οκτωβρίου και θα διαρκέσουν ως την Κυριακή, οι εργασίες του 2ου Θερινού Σχολείου Αθλητικών Συντακτών, που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), σε συνεργασία με την Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία. Απευθύνεται στα Μέλη του ΠΣΑΤ, τους Αθλητικούς Συντάκτες και δημοσιογράφους εν γένει, φοιτητές και σπουδαστές δημοσιογραφίας αλλά και αντίστοιχους συναφών σπουδών και εντάσσεται στο γενικότερο πρόγραμμα δράσεων της Ακαδημίας Αθλητικών Συντακτών του Συνδέσμου.

«Ακαδημία Γονέων» από την Καθημερινή
Ομιλίες με θέμα «Παιδί-Γονείς» στο Μουσείο Μπενάκη πραγματοποίησε η εφημερίδα «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» ενόψει της νέας εκδοτικής σειράς ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΟΝΕΩΝ. Η προσέλευση του κοινού ήταν τόσο μεγάλη, που γέμισαν τις δύο αίθουσες στο ισόγειο, καθώς και το αμφιθέατρο στον δεύτερο όροφο, όπου οι προσκεκλημένοι παρακολούθησαν την εκδήλωση μέσω εσωτερικού κυκλώματος. Για την υλοποίηση της σειράς Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ απευθύνθηκε σε έγκριτους πανεπιστημιακούς, ερευνητές και παιδοψυχολόγους που ασχολούνται με ζητήματα που απασχολούν τους γονείς, οι οποίοι καλούνται να αντιμετωπίσουν τις πολλές και ιδιαίτερες προκλήσεις. Το πρώτο βιβλίο της σειράς είναι «Εθισμός στο διαδίκτυο» από τους Εμμ. Σφακιανάκη – Κ. Σιώμο – Γ. Φλώρο. Η σειρά κυκλοφορεί από τις 4 Οκτωβρίου.

Τα Νέα του ΣΚΑΪ στις 14.00, με την Εύα Αντωνοπούλου
Το πρώτο αναλυτικό δελτίο ειδήσεων της ημέρας με την Εύα Αντωνοπούλου κάνει πρεμιέρα από τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου και κάθε μεσημέρι στις 14.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Όλες οι όψεις της επικαιρότητας, με τη δύναμη και τη σφραγίδα της δημοσιογραφικής ομάδας του ΣΚΑΪ. Όλες οι πολιτικές, οικονομικές, διεθνείς, αλλά και αθλητικές ειδήσεις σε πρώτο πλάνο την ώρα που διαμορφώνεται η ατζέντα της ημέρας.

Δεν κυκλοφόρησαν σήμερα εφημερίδες
Χωρίς εφημερίδες σήμερα παραμένει το αναγνωστικό κοινό καθώς το σωματείο των εργαζομένων στη διανομή Τύπου πραγματοποιεί 24ωρη απεργία η οποία ξεκίνησε στις 17.00 χθες το απόγευμα και λήγει σήμερα την ίδια ώρα με κύριο αίτημα την υπογραφή νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

Το Διασωματειακό καταγγέλλει την κλιμακούμενη εργοδοτική αυθαιρεσία
Τα Δ.Σ. των Συνεργαζόμενων Ενώσεων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ καταγγέλλουν το ρεσιτάλ προκλητικής και καταχρηστικής εργοδοτικής αυθαιρεσίας σε αρκετές επιχειρήσεις του κλάδου, η οποία με το πρόσχημα των δυσχερών οικονομικών συνθηκών, εκδηλώνεται απροκάλυπτα σε βάρος των συναδέλφων μας με μαζικές απολύσεις, προσπάθεια αιφνιδιαστικών περικοπών σε μισθολογικά και εργασιακά δικαιώματα, δημιουργία κλίματος εκφοβισμού και κατατρομοκράτησης των εργαζομένων συναδέλφων, απλήρωτη και αδήλωτη υπερεργασία, υποχρεωτικές αργίες, καταστρατήγηση του αναφαίρετου συνδικαλιστικού δικαιώματος, κ.α.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Κωνσταντίνα Πανούτσου, Τασία Μπαλικούρα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x