Media

Χαμηλές τηλεθεάσεις λόγω Πάσχα

Πεσμένα ήταν τα νούμερα για τα κανάλια την Κυριακή του Πάσχα δεδομένου ότι ο κόσμος μάλλον δεν προτίμησε να δει τηλεόραση αλλά να σουβλίσει και να γιορτάσει!
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen τα νούμερα του πρώτου επεισοδίου των Battles του «Voice» στον ΑΝΤ-1 ήταν χαμηλότερα σε σύγκριση με την τηλεθέαση που έκαναν τα blind auditions.

Έτσι την Κυριακή του Πάσχα σημείωσε στο σύνολο 33,2% και στο δυναμικό κοινό 35,3%, ενώ την προηγούμενη Κυριακή, στο τελευταίο blind, η τηλεθέαση είχε αγγίξει το 39,4%.

Την Κυριακή του Πάσχα όμως την έκπληξη έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με την εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου» στον Alpha και αυτός ήταν ο λόγος που τα νούμερα ανέβηκαν, φτάνοντας το 24,6%, ενώ στο δυναμικό κοινό, σημείωσε 18%.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x