sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Stoiximan Super League: Η κορυφαία ενδεκάδα της 21ης αγωνιστικής

Δείτε την κορυφαία ενδεκάδα της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Αυτοί είναι οι καλύτεροι της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Το sportfm.gr επέλεξε την καλύτερη ενδεκάδα του περασμένου τριημέρου στο ελληνικό πρωτάθλημα, το οποίο πλέον μπαίνει σε μία κρίσιμη καμπή, καθώς απέμειναν πέντε στροφές μέχρι το φινάλε της κανονικής περιόδου.

Τερματοφύλακας: Πασχαλάκης
Το αποτέλεσμα του ντέρμπι οφείλεται σε σημαντικό βαθμό στην αγωνιστική κατάσταση του 33χρονου τερματοφύλακα. Ήταν σχεδόν αλάνθαστος, έχοντας μπόλικη δουλειά κυρίως στο πρώτο μέρος και κράτησε όρθιους τους Πειραιώτες. Κάνει εξαιρετική επέμβαση στο 72' σε σουτ του Αουγκούστο σε ένα σημείο που αρχίζει να πιέζει ξανά ο ΠΑΟΚ. Απέναντι στην πρώην ομάδα του, με την οποία είχε μια σχέση με σκαμπανεβάσματα, έκανε μια μεγαλειώδη εμφάνιση. Έδειξε για ακόμη μια φορά τα τρομερά προσόντα που έχει και μπορεί να κουβαλήσει μόνος του μια ομάδα στις πλάτες του.

Stoiximan Super League: Η ενδεκάδα της 21ης αγωνιστικής

Στόπερ: Κουλιεράκης
Μπορεί να βγήκε στο 70ο λεπτό ως αλλαγή, ωστόσο ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός κατάφερε να περιορίσει σημαντικά έναν πολύ πιο έμπειρο φορ από αυτόν, τον Μπακαμπού. Ο «μικρός»… μεγαλώνει γρήγορα και μαθαίνει δίπλα στον Ίνγκασον, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα σε κάθε ματς να παρουσιάζεται πιο βελτιωμένος και σταθερός. Ο ΠΑΟΚ τρίβει τα χέρια του για τον νεαρό αμυντικό, αλλά μαζί του και οι άνθρωποι της Εθνικής Ομάδας.

Στόπερ: Ντόη
Πιθανότατα, ο παρτενέρ του Κουλιεράκη στο δίδυμο των στόπερ της Εθνικής μας ομάδας για τα επόμενα χρόνια. Ο Ντόη έχει τρομερή βελτίωση και ισχύουν για αυτόν, όσα ισχύουν και για τον Κουλιεράκη. Τα έβγαλε πέρα και με το παραπάνω κόντρα σε έναν πολύπειρο φορ όπως ο Ολιβέιρα και ήταν ο πιο σταθερός από την αμυντική τετράδα των Πειραιωτών στο ντέρμπι της Τούμπας. Βγάζει προσωπικότητα και ψυχραιμία έμπειρου ποδοσφαιριστή, έχει βελτιώσει τις τοποθετήσεις του και τα τρεξίματά του και δεν χάνει με τίποτα τη φανέλα του βασικού.

Στόπερ: Ρομαό
Δύο «παιδιά» και ένας… πολύπειρος στόπερ συνθέτουν την αμυντική τριπλέτα. Ο Ρομαό, περί ου ο λόγος, συνεχίζει να είναι πιθανότατα ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του Ιωνικού τη φετινή σεζόν, ενώ ήταν εκ των καλύτερων -βάσει απόδοσης- στο τρίποντο των Νικαιωτών απέναντι στον Άρη (1-0). Καίριες παρεμβάσεις, περιόρισε τον Γκρέι αρχικά και εν συνεχεία και τον Καμαρά, αφήνοντας τους «κίτρινους» σε ελάχιστες τελικές. Μάλιστα, αμέσως μετά το προβάδισμα του Ιωνικού, ο Ρομαό είχε μια κομβική επέμβαση όταν έδιωξε την μπάλα και ενώ αυτή είχε κατεύθυνση προς την εστία, σώζοντας την παραβίασή της.



Δεξί μπακ-χαφ: Καρμόνα
Ο κορυφαίος του γηπέδου στο 0-0 του Παναιτωλικού με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Ισπανός δεξιός μπακ για δεύτερη στη σειρά σεζόν, πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και είναι από τους πιο σταθερούς ποδοσφαιριστές των Αρκάδων. Αμυντικά παρότι είχε να αντιμετωπίσει ταχύτατους και ικανότατους μεσοεπιθετικούς δεν αντιμετώπισε προβλήματα, ενώ είχε πολλά ανεβάσματα στο δεύτερο μισό του γηπέδου για να βοηθήσει με τις πλαγιοκοπήσεις και τα γυράσματά του στο δημιουργικό κομμάτι. Είχε 2 επεμβάσεις, 1 απόκρουση και 3 κλεψίματα μεταξύ άλλων!

Χαφ: Κάνιας
Ο… μετρονόμος στον άξονα του Ιωνικού. Με την εμπειρία του και το μυαλό του, παίζει στο «6» και οι Νικαιώτες έχουν την πρώτη σωστή πάσα και οι στόπερ το στήριγμα που χρειάζονται, έχοντας μπροστά του τα «τρεχαντήρια» Σάκιτς και Φαντιγκά για να τον βοηθάνε. Του αρέσει να παίρνει μέτρα στο γήπεδο και να βοηθάει δημιουργικά, αλλά με τον Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο πλέον έχει κομβικό ρόλο στη σύνδεση της άμυνας με την επίθεση. Τραβούσε την ομάδα του επιθετικά, την οργάνωνε αμυντικά, ενώ οι «φωνές» του για καθοδήγηση των συμπαικτών του, ακούγονταν σε όλο το γήπεδο.

Αριστερό μπακ-χαφ: Θοράρινσον
Ό,τι καλύτερο είχε να επιδείξει το… βαρετό 0-0 του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ήταν ο Θοράρινσον. Βασικά, το δεύτερο καλύτερο μετά τον τρομερό Τσιλιανίδη που ξύρισε το κεφάλι του για να στείλει το μήνυμά του για τους ανθρώπους που παλεύουν με τον καρκίνο. Ο Θοράρινσον, λοιπόν, έκανε πολύ καλή εμφάνιση για άλλο ένα παιχνίδι, δείχνοντας ότι έχει ποιότητα και επιθετικές αρετές. Είχε 2/4 γεμίσματα, προσπαθώντας να φτιάξει για τους συμπαίκτες του και περιόρισε τους εξτρέμ του ΠΑΣ.



Μεσοεπιθετικός: Νάρεϊ
Ο πιο επικίνδυνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, ο οποίος δημιούργησε πολλά ρήγματα στην άμυνα του Ολυμπιακού. Έχει δοκάρι στα 18 δευτερόλεπτα, φτιάχνει τη φάση του Ζίβκοβιτς στα… καπάκια και ταλαιπωρεί αρκετά στο πρώτο μέρος, κυρίως, τον Ρέαμπτσουκ. Ο Λουτσέσκου πόνταρε στην «σπιρτάδα», τη δύναμη και την ποιότητα του Νάρεϊ και παραλίγο να δικαιωθεί, αλλά τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν για να πάρουν το τρίποντο.

Μεσοεπιθετικός: Πιρές
O 27χρονος εξτρέμ από τη Βραζιλία, έκανε τρομερή εμφάνιση απέναντι στον Λεβαδειακό και πήρε από το… χέρι τον Βόλο, οδηγώντας τον στην εκτός έδρας νίκη με το εμφατικό 3-0. Άνοιξε το σκορ και τον δρόμο της νίκης για τον Βόλο, ενώ ήταν ο πιο επικίνδυνος ποδοσφαιριστής για την αντίπαλη ομάδα και συνολικά ο κινητήριος μοχλός για τους φιλοξενούμενους.

Μεσοεπιθετικός: Κλεϊνχέισλερ
Στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός, ο Λάζλο Κλεϊνχέισλερ ήταν κομβικός για τον Παναθηναϊκό απέναντι στη Λαμία. Διότι ο Πολωνός μεσοεπιθετικός έβγαλε αρκετά στοιχεία από αυτά που θέλει να βλέπει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, πατώντας περιοχή και παίρνοντας προσπάθειες στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου. Βρίσκεται στη σωστή θέση τη σωστή στιγμή και ο Ιωαννίδης του πασάρει για να ανοίξει το σκορ, κάνοντας… σεφτέ και ανοίγοντας τον δρόμο της επιστροφής στις νίκες.



Επιθετικός: Κούτσιας
Ο νεαρός φορ βρήκε δίχτυα με υπέροχο πλασέ κόντρα στον Λεβαδειακό, βάζοντας το… κερασάκι στην τούρτα για τον Βόλο, ώστε να διαμορφώσει το τελικό 3-0 για την ομάδα του. Έχει γκολ και ασίστ, δηλαδή συμμετοχή στα δύο από τα τρία τέρματα των φιλοξενούμενων, παίζει εξαιρετικά με δύο στόπερ πάνω του σε όλο το ματς και ανοίγει διαδρόμους για τους συμπαίκτες του. Αντικατέστησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το κενό του τραυματία Οζέγκοβιτς.

Stoiximan Super League: Η ενδεκάδα της 21ης αγωνιστικής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x