Stoiximan

20.000€ σε κάθε τελικό στο Stoiximan Master: Αρχή με Αταλάντα-Λεβερκούζεν!

Οι μεγάλοι τελικοί ξεκινούν και το Stoiximan διπλασιάζει τα ποσά! Ανάλυση και προγνωστικά για τον τελικό του Europa League.

Το τρόπαιο του Europa League διεκδικούν το βράδυ της Τετάρτης (22:00) στο Δουβλίνο οι Αταλάντα και Λεβερκούζεν, κάνοντας σέντρα και στα Stoiximan Master για τους 5 μεγάλους τελικούς που έρχονται με διπλάσιο ποσό! Βρίσκεις σκορ και 1ο σκορ προβλέποντας δωρεάν και κερδίζεις* έως και 20.000€ σε κάθε ένα από τους τους τελικούς Europa, FA Cup, Κυπέλλου Ελλάδας, Conference και Champions League!

Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 20.000€ εντελώς δωρεάν* σε κάθε τελικό!

Στα του Europa League, πολύ ανταγωνιστική η φετινή εκδοχή των «μπεργκαμάσκι». Έχουν ήδη εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για το επόμενο Champions League και δυνητικά έχουν την ευκαιρία να τερματίσουν ακόμη και στην 3η θέση της Serie A.

Έφτασε και μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας η Αταλάντα, εκεί ωστόσο ηττήθηκε 1-0 από τη Γιουβέντους. Εξαιρετική η εικόνα της ομάδας του Γκασπερίνι στην Ευρώπη, είναι 90 λεπτά μακριά από τον τίτλο έστω κι αν μπαίνει στον τελικό ως αουτσάιντερ.

Ντε Ρον και Κολάσινατς είναι τραυματίες και εκτός μάχης. Αμφίβολος ο Χολμ με πρόβλημα στη γάμπα. Εξαιρετική και με συνέπεια στη δημιουργία μεσοεπιθετικά η Αταλάντα, παρουσιάζει ωστόσο κενά στην ανασταλτική της λειτουργία.

Δύο Super Ενισχυμένες στην Stoiximan για τον τελικό του Europa League!

Ανεπανάληπτη, εκπληκτική, ιστορική σεζόν για τη Λεβερκούζεν, που είναι πραγματικά εντυπωσιακή σε όλη τη διαδρομή της φέτος εντός κι εκτός συνόρων. Έστησε πραγματικό πάρτι στη Bundesliga και κατέκτησε για πρώτη φορά τον τίτλο, ολοκληρώνοντας τις υποχρεώσεις της με ρεκόρ 28Ν-6Ι-0Η και 89-24 γκολ.

Στο +17 από την 2η Στουτγκάρδη και το +18 από την 3η Μπάγερν Μονάχου! Είναι στον τελικο του Κυπέλλου, όπου αντιμετωπίζει την Καϊζερσλάουτερν, έτσι έχει την ευκαιρία για ένα απίστευτο treble, εφόσον κατακτήσει και το Europa League.

Βλέπεις τον τελικό χάρη στη Stoiximan με τριπλή προσφορά* γνωριμίας που περιλαμβάνει και Cosmote TV!

Για την ακρίβεια, αν μετά το πρωτάθλημα πάρει και τους άλλους δύο τίτλους που διεκδικεί, θα πανηγυρίσει τρεις τίτλους, ολοκλρώνοντας αήττητη μια ολόκληρη σεζόν σε τρεις συνολικά διοργανώσεις!

Ο Αλόνσο έχει κάνει απίστευτη δουλειά στη Λεβερκούζεν, που «κεντάει» στην επίθεση και είναι πολύ σοβαρή στα μετόπισθεν. Δεν προκύπτουν προβλήματα απουσιών ενόψει του τελικού στο AVIVA Stadium.

Η Λεβερκούζεν έχει τρομεόρ μοντέμουμ, μοιάζει άπιαστη και παίζει με τρομερή αυτοπεποίθηση. Είναι το φαβορί, ωστόσο η Αταλάντα είναι εξαιρετικά επικίνδυνη και θα το παλέψει γενναία.

Goal/Goal & Να σκοράρει ο Μπονιφέις & Ντε Κέτελαρ Over 0,5 προσπάθειες στην εστία σε απόδοση 6.30 στο Bet Builder της Stoiximan

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές. ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x