Stoiximan

Champions League με Stoiximan Master & Χάαλαντ με 3,95

Πρεμιέρα στο Champions League με Stoiximan Master & τις Super Ενισχυμένες Αποδόσεις της Stoiximan σε Παρίσι και Σεβίλλη!

H δράση στους ομίλους του Champions League ξεκινά με αναμετρήσεις που κόβουν την ανάσα με το καλημέρα. Στην πρεμιέρα του Group H η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη Γιουβέντους σε ένα  ματς που έρχεται με Stoiximan Master: Βρίσκεις το τελικό σκορ και τον πρώτο σκόρερ στο παιχνίδι και κερδίζεις*!

Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 10.000€ εντελώς δωρεάν* σε ένα παιχνίδι!

Οι Παριζιάνοι είναι ξανά το ακλόνητο φαβορί για τον τίτλο στη Γαλλία, ωστόσο το μεγάλο τους απωθημένο παραμένει η κατάκτηση της κορυφαίας διασυλλογική διοργάνωσης.

Δεν πείθουν κανέναν ότι μπορούν να τα καταφέρουν, ωστόσο το ρόστερ τους είναι εκπληκτικό για μια ακόμη χρονιά. Δεν είναι μόνο οι Εμπαπέ, Νεϊμάρ, Μέσι αλλά και οι Ντοναρούμα, Ράμος, Μαρκίνιος, Χακίμι, Βεράτι, Βιτίνια, Ρενάτο Σάντσες, που τους επιτρέπουν να ονειρεύονται.

Super Ενισχυμένες: Πρώτος παίκτης που θα σκοράρει: Λ. Μέσι 6.00 από 4.45

Η Γιουβέντους βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο από πέρσι. Επιχειρεί να ξαναστήσει μια ομάδα κυριαρχική, με πρώτο στόχο να επανέλθει στην κορυφή εντός συνόρων.

Ενισχύθηκε με τους Ντι Μαρία, Μίλικ, Κόστιτς, Παρέδες και Πογκμπά, ενώ ο Μπρέμερ ήρθε ως αντι-Λιχτ. Όμως και φέτος κατάλαβε γρήγορα πως ο ανταγωνισμός στη Serie A είναι πολύ σκληρός. Η Ευρώπη πάντα την ιντριγκάρει όμως για την ώρα δεν μπορεί να βάλει τον πήχη ψηλά.

O πρώτος λόγος ανήκει στους γηπεδούχους στο 'Parc de Princes'. Όμως η Παρί δεν έχει το ειδικό βάρος για να θεωρείται το απόλυτο φαβορί απέναντι στη 'γηραιά κυρία'. Σίγουρα διαθέτει μεγαλύτερη ποιότητα και βάθος ρόστερ, όμως η Γιουβέντους δεν πρόκειται να πέσει αμαχητί. Το συνδυαστικό στοίχημα over 2,5 γκολ & να σκοράρει ο Βλάχοβιτς σε απόδοση 4.40 στο Bet Builder της Stoiximan.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το Group G, με το ματς της πρεμιέρας ανάμεσα σε Σεβίλλη και Μάντσεστερ Σίτι να ξεχωρίζει. Καθ'όλα προβληματικό το ξεκίνημα των Ανδαλουσιάνων στη σεζόν.

 

Με έναν βαθμό στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια και μια εντελώς ασύνδετη εικόνα στο χορτάρι, με το 0-3 από τη Μπαρτσελόνα να αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα. Η ομάδα του Λοπετέγκι μπήκε με υψηλές βλέψεις στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, για την ώρα όμως απογοητεύει.

Η Μάντσεστερ Σίτι στοχεύει στην κατάκτηση κάθε διοργάνωσης που συμμετέχει. Όμως ο διακαής πόθος της εδώ και χρόνια είναι η κούπα με τα μεγάλα αυτιά. Έβαλε στη μηχανή της τον Χάαλαντ, έναν σκόρερ ολκής που τόσο της έλειπε, με το Νορβηγό να σκοράρει κατά ριπάς στη νέα του περιπέτεια.

Super Ενισχυμένες: Να σκοράρει - 1ο Ημίχρονο: Ερ. Χάαλαντ 3.95 από 2.92

Η ομάδα του Γκουαρδιόλα είναι η μόνη δίχως ήττα μετά από έξι αγωνιστικές στην Premier League μαζί με την Τότεναμ. Με την οποία συγκρούεται την επόμενη αγωνιστική. Φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος η Σίτι, ωστόσο ορέγεται κάτι ακόμη μεγαλύτερο για φέτος.

Η Σεβίλλη σίγουρα δεν είναι τόσο κακή όσο δείχνουν τα αποτελέσματα της, αλλά το ερώτημα είναι πότε θα... ξυπνήσει. Διπλής ανάγνωσης το timing της σύγκρουσης με την Σίτι, μπορεί να της δώσει έναυσμα αντεπίθεσης ή και να της δημιουργήσει μεγαλύτερη πίεση.

Καλύτερη η φιλοξενούμενη αλλά και με βαρύ πρόγραμμα, μπορεί να καλύψει στα επόμενα ματς πιθανή 'γκέλα' στην Ανδαλουσία. Το συνδυαστικό στοίχημα over 1,5 γκολ στο δεύτερο ημίχρονο & over 9,5 κόρνερ στο ματς σε απόδοση 3.75 στο Bet Builder της Stoiximan.

*Iσχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x