Stoiximan

Euroleague: Clasico σε... Ισπανία και Σερβία, εντός έδρας δοκιμασία του Ολυμπιακού

Οι ματσάρες στην Ευρωλίγκα συνεχίζονται με μεγάλα ντέρμπι σε Ισπανία και Σερβία, ενώ ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Εφές στο ΣΕΦ.

Η 5η αγωνιστική της Ευρωλίγκας έρχεται και φέρνει μαζί της... ματσάρες!

Μόνο και μόνο το πρόγραμμα της Πέμπτης (26/10) περιλαμβάνει δύο πολύ μεγάλα ντέρμπι, ένα στο Βελιγράδι και ένα στη Μαδρίτη, πέρα από το ελληνικού ενδιαφέροντος ματς του Ολυμπιακού με την Εφές.

Η Παρτίζαν, αρχικά, υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα, στο με διαφορά πιο «καυτό» ντέρμπι της Euroleague. Η «Stark Arena» θα ντυθεί στα ασπρόμαυρα, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν μία μεγάλη νίκη που θα αλλάξει την πορεία τους, καθώς αμφότερες δεν έχουν ξεκινήσει ιδανικά τη σεζόν.

Είναι γνωστό πως η έδρα παίζει πολύ μεγάλο ρόλο, όχι όμως όταν οι δύο αυτές ομάδες παίζουν μεταξύ τους, αφού τα «διπλά» διαδέχονται το ένα το άλλο. Η Παρτίζαν έχει ταλέντο ωστόσο ακόμη... ψάχνεται, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να είναι ήδη έξαλλος από την απόδοση των παικτών του. Ο Ερυθρός Αστέρας, από την άλλη, πρόσφατα προχώρησε σε αλλαγή προπονητή, επομένως ίσως δείξει μία αντίδραση αρχής γενομένης από το ντέρμπι.

Το ματς αναμένεται πολύ ανταγωνιστικό, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο προφανώς να στοχεύει να κατεβάσει τον ρυθμό έτσι ώστε να μην ευνοήσει τους γηπεδούχους. Ένας συνδυασμός +5,5 στον Ερυθρό Αστέρα και Under 163,5 στα 3,55 στο BetBuilder της Stoiximan, μοιάζει πολύ πιθανός.

Δίνοντας συνέχεια στα ντέρμπι, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Μπαρτσελόνα, σε ένα clasico όπου σίγουρα θα «σπάσει» το ευρωπαϊκό αήττητο μιας εκ των δύο ομάδων, που βρίσκονται στην κορυφή με 4-0. Οι Μαδριλένοι γενικά δεν έχουν ηττηθεί στη σεζόν και μετρούν ήδη 2/2 στα ματς με το αντίπαλο δέος για πρωτάθλημα και Super Cup, ωστόσο αυτή η αναμέτρηση έρχεται σε διαφορετικές συνθήκες.

Σίγουρα η Ρεάλ είναι το φαβορί, λόγω και της έδρας, ωστόσο οι «μπλαουγκράνα» έχουν κάνει μεγάλη πρόοδο από το ξεκίνημα της σεζόν, επομένως το συγκεκριμένο clasico αναμένεται το πιο ανταγωνιστικό μέχρι στιγμής. Το σίγουρο είναι πως θα δούμε υψηλό ρυθμό, τον οποίο επιβάλλει η «βασίλισσα» αλλά μπορεί να ακολουθήσει και η Μπαρτσελόνα. Ένας συνδυασμός Over 85,5 πόντων της Ρεάλ και Over 80,5 πόντων της Μπαρτσελόνα, στα 2,77 στο BetBuilder της Stoiximan, έχει αξία.

Κλείνοντας, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Εφές στο ΣΕΦ, φιλοδοξώντας να κεφαλαιοποιήσει τη μεγάλη νίκη κόντρα στην Παρτίζαν, η οποία ήρθε σε μία σημαντική «καμπή» και με έναν τρόπο που έδωσε ψυχολογία. Οι Τούρκοι ξεκίνησαν αρνητικά, απάντησαν με 2/2 στη «διαβολοβδομάδα», ωστόσο σίγουρα δεν πείθουν μέχρι στιγμής ότι βρίσκονται στα παλιά τους στάνταρ πρωταθλητισμού.

Για τους «ερυθρόλευκους», το ΣΕΦ και η άμυνα είναι το «κλειδί». Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει αποδείξει ότι φέτος μπορεί να «μπλοκάρει» οποιονδήποτε αντίπαλο, θα ρίξει τον Τόμας Γουόκαπ πάνω στον «εγκέφαλο» Σέιν Λάρκιν ώστε να τον «περιορίσει», και θα προσπαθήσει με χαμηλό τέμπο να πάει το ματς εκεί που θέλει. Η νίκη Ολυμπιακού σε συνδυασμό με Under 157,5 στα 2,82 στη Stoiximan δείχνει ενθαρρυντική.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x