Stoiximan

Premier League: Με πίεση και 5.60 η Άρσεναλ στην έδρα της Φούλαμ

Νωρίς το απόγευμα της Κυριακής (16:00) διεξάγεται ένα μίνι λονδρέζικο ντέρμπι στο Craven Cottage, καθώς η Φούλαμ υποδέχεται την Άρσεναλ.

Ο Μάρκο Σίλβα έβαλε τέλος στον χαρακτηρισμό «ασανσέρ» στη Φούλαμ. Πέρσι η παραμονή ήρθε με μεγάλη άνεση, φέτος είναι λίγο πιο δύσκολα τα πράγματα αλλά δύσκολα θα κινδυνέψει.

Δεν παύει ωστόσο να είναι σε κακό αγωνιστικό φεγγάρι η Φούλαμ, αφού μετά από δύο «πεντάρες»(!) κόντρα σε Νότιγχαμ και Γουέστ Χαμ, γνώριε τρεις σερί ήττες απέναντι σε Νιούκαστλ, Μπέρνλι και Μπόρνμουθ χωρίς να σκοράρει... Στο +6 για την ώρα από την επικίνδυνη ζώνη, δεν νιώθει πίεση, οφείλει ωστόσο να προσέξει.

Η Άρσεναλ είχε την ευκαιρία να προσπεράσει στην κορυφή, εντούτοις δεν τα κατάφερε. Γνώρισε αναπάντεχη εντός έδρας ήττα 0-2 από τη Γουέστ Χαμ και έμεινε στο -2 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ. Δεν είχε απάντηση στα γκολ των Σούτσεκ (13') και Μαυροπάνου (55'), καθώς υποφέρει από την έλλειψη ενός κλασικού γκολτζή.

Δημιουργικά ήταν άριστη, με 74% κατοχή μπάλας, 30(8) τελικές, 10 κόρνερ και 2.87 xG, δεν είχε όμως τον άνθρωπο που θα σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα. Είναι ενδεικτικό πως οι πρώτοι σκόρερ της Άρσεναλ στην Premier League είναι οι Σάκα και Ενκέτια, με πέντε γκολ έκαστος...

Τόσο η Φούλαμ, όσο και η Άρσεναλ ψάχνουν αντίδραση και επιστροφή στα τρίποντα. Έστω και για διαφορετικούς λόγους. Ένα επίπεδο πάνω η ομάδα του Αρτέτα, ωστόσο η Φούλαμ ξέρει να παίζει καλά πίσω από τη μπάλα και δεν θα παραδοθεί αμαχητί. Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Να σκοράρει ο Όντεγκααρντ, σε απόδοση 5.60 στο Bet Builder της Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x