Stoiximan

Ξεκίνημα σε playoffs και playouts με τους φιλοξενούμενους να έχουν τον πρώτο λόγο

Φουλ δράση αυτό το Σαββατοκύριακο στη Stoiximan Super League με επτά αμφίρροπες αναμετρήσεις.

Ξεκίνημα στα playoffs και τα playouts της Stoiximan Super League με επτά αμφίρροπες αναμετρήσεις. Διότι όλες σχεδόν δεν έχουν καθαρό φαβορί και αουτσάιντερ και αναμένονται με μπόλικο ενδιαφέρον.

Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός (17:00, 18/03): Η αρχή γίνεται στην Τρίπολη με τον Αστέρα να υποδέχεται τον Παναιτωλικό. Οι Αρκάδες από την ήττα με 1-0 από τον Ιωνικό σε ένα ματς που δεν είχαν καλή απόδοση και δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι. Τους λείπει εν μέρει το κίνητρο, αλλά από τη στιγμή που μαθηματικά δεν έχουν εξασφαλίσει την παραμονή αυτό φτάνει από μόνο του. Την ίδια ώρα, οι Αγρινιώτες ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με τη Λαμία, ενώ δεν είχαν ούτε αυτοί το καλύτερο δυνατό πρόσωπο. Είναι ασφαλώς πιο άνετοι από τους αντιπάλους τους και έχουν ως στόχο να τερματίσουν όσο ψηλότερα μπορούν.

Θα πάμε με το κίνητρο αλλά και με το γεγονός ότι ο Αστέρας εντός έδρας έχει μόλις μία ήττα σε 13 ματς. Ο άσσος προσφέρεται στο 1.95 από τη Stoiximan και θα τον πάρουμε.

ΟΦΗ-Λεβαδειακός (17:30, 18/03): Ένα... remake των δύο ομάδων που κοντραρίστηκαν στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας. Το ματς βέβαια τότε ήταν στη Λιβαδειά, με τους Βοιωτούς να επικρατούν 2-0 και να παίρνουν βαθμολογική ανάσα. Αν μη τι άλλο, οι Κρητικοί θέλουν να πάρουν τη ρεβάνς αλλά και να αναρριχηθούν στη βαθμολογία, στοχεύοντας στην 7η θέση, ενώ οι φιλοξενούμενοι αναζητούν σε κάθε αγωνιστική ένα θετικό αποτέλεσμα στη μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού.

Προβλέπεται ανοιχτό ματς και το G/G στο 2.25 μπορεί να μας πληρώσει.

Ατρόμητος-Ιωνικός (19:30, 18/03): Αμφίρροπο παιχνίδι και στο Περιστέρι. Ο Ατρόμητος έχει 2/2 νίκες φέτος απέναντι στον Ιωνικό και ενώ πέρυσι είχε 3/3 ήττες! Θα προσπαθήσει να πάρει το ματς και να ανέβει εκ νέου 7ος εφόσον δεν κερδίσει ο Παναιτωλικός, αλλά βγάζει κούραση στα τελευταία ματς και κάνει μέτριες εμφανίσεις. Οι Νικαιώτες προέρχονται από τη νίκη επί του Αστέρα, έχουν έξτρα ψυχολογία και... καίγονται για βαθμούς, ενώ έχουν βελτιώσει σημαντικά την αμυντική τους λειτουργία.

Έχει τύχη και μάλιστα μεγάλη η διπλή ευκαιρία στο Χ2, η οποία προσφέρεται στο 1.85.

Λαμία-ΠΑΣ Γιάννινα (21:00, 18/03): Το... τρενάκι στα χαμηλά της βαθμολογίας συνεχίζεται και δεν αποκλείεται να μπλέξει ακόμη και ο ΠΑΣ. Διότι οι Ηπειρώτες αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά αν ηττηθούν στη Λαμία τότε η διαφορά θα πέσει στους 3, δηλαδή στη μια νίκη. Η Λαμία με τον Λεωνίδα Βόκολο στον πάγκο της είναι βελτιωμένη, βρίσκεται στο -1 από τον Ιωνικό και αναζητά ένα τρίποντο που θα της αυξήσει τις πιθανότητες παραμονής.

Η Λαμία είναι αναγκασμένη να επιτεθεί, αλλά θα πρέπει να είναι και προσεκτική ταυτόχρονα. Ο ΠΑΣ ξέρει φέτος να μην χάνει και αυτό θα προσπαθήσει να κάνει στο ματς. Η ισοπαλία είναι πολύ πιθανό αποτέλεσμα στο εν λόγω παιχνίδι (3.15).

Βόλος-Ολυμπιακός (17:30, 19/03): Τα πιο συναρπαστικά playoffs στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος ξεκινούν, με τον Βόλο να υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Πρόκειται για το μοναδικό ματς του διημέρου που έχει φαβορί και αουτσάιντερ. Οι γηπεδούχοι θα κάνουν την προσπάθειά τους για να κλέψουν την 5η θέση από τον Άρη, ολοκληρώνοντας μια επιτυχημένη σεζόν. Οι φιλοξενούμενοι μετά την εμφατική νίκη επί της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, έχουν πάρει ψυχολογία και έξτρα ώθηση για να κυνηγήσουν τον τίτλο.

Ασφαλές σημείο μοιάζει το 2 ημίχρονο / 2 τελικό του Ολυμπιακού (1.70) που θα έχει και περισσότερους από 10 χιλ. οπαδούς του στο Πανθεσσαλικό. Για fan bet και ρίσκο, αξίζει το ειδικό "Θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες στο 1ο ημίχρονο/2ο ημίχρονο; Όχι και Ναι" δηλαδή NG στο πρώτο ημίχρονο και GG στο δεύτερο σε απόδοση 5.10.

Άρης-ΠΑΟΚ (19:00, 19/03): Το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης διεξάγεται στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε διαφορετική κατάσταση και έχουν τελείως διαφορετικούς στόχους, αφού οι γηπεδούχοι κυνηγάνε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και οι φιλοξενούμενοι τις πιθανότητές τους για τον τίτλο.

Επιθετικά φτιάχνει φάσεις και δημιουργεί ο Άρης, αλλά αμυντικά έχει υπερβολικά προβλήματα και κενά κάτι που μπορεί να εκμεταλλευτεί ο εξαιρετικός ΠΑΟΚ, ο οποίος καθαρίζει κάθε ματς που βρίσκει μπροστά του και έχει πολύ καλά αποτελέσματα στα ντέρμπι. Μάλιστα, η ομάδα του Λουτσέσκου εφόσον περάσει νικηφόρα από το "Βικελίδης" θα έχει μειώσει δεδομένα την απόσταση από έναν εκ των Παναθηναϊκού - ΑΕΚ ή και τους δύο σε περίπτωση ισοπαλίας.

Η νίκη του ΠΑΟΚ στο 2.42 αξίζει, αφού οι ασπρόμαυροι είναι καλύτερη ομάδα και το ντέρμπι τους βρίσκει σε εξαιρετικό μομέντουμ. Για anytime σκόρερ μπορείτε να επιλέξετε τον Νάρεϊ (4.50).

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός (21:30, 19/03): Το μεγάλο ματς της αγωνιστικής, αφού μιλάμε για το ντέρμπι της κορυφής. Η δεύτερη στη βαθμολογία ΑΕΚ υπέστη την πρώτη της ήττα στο νέο της γήπεδο, χάνοντας με 3-1 από τον Ολυμπιακό και είδε τον Παναθηναϊκό μετά το "διπλό" στο Περιστέρι να περνά πρώτος και στο +2. Έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα διαχειριστεί η Ένωση την πρώτη της ήττα εντός έδρας, αλλά και το αν θα είναι έτοιμοι και σε τι κατάσταση οι Μουκουντί, Λιβάι Γκαρσία, ενώ απουσιάζει και ο Βίντα. Την ίδια ώρα, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δείχνει ανεβασμένη και έχει αφήσει πίσω της τις κακές εμφανίσεις στο ξεκίνημα του δευτέρου γύρου.

Ο Παναθηναϊκός έχει βρει τον τρόπο να παίρνει αποτελέσματα, έχοντας ουσία και κυνικό πλάνο σε ορισμένα ντέρμπι. Η ΑΕΚ ορισμένες φορές την... πατάει μόνη της, όπως συνέβη με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ!

Πάμε με τη διπλή ευκαιρία στο Χ2 σε απόδοση 2.05! Διπλασιασμός δηλαδή και παίρνουμε δύο αποτελέσματα. Επίσης, το να μπει το πρώτο γκολ μετά το 28:00 σε ένα κλειστό, απ' ότι αναμένεται, ντέρμπι προσφέρεται στο 1.98!

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x