Stoiximan

Με... Μασούρα η Ελλάδα και με Μοράτα η Ισπανία!

Η δράση στο Nations League συνεχίζεται με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, αλλά και το εκτός έδρας ματς της Ελλάδας με την Κύπρο.

Συνεχίζεται η δράση στο Nations League και το σαββατοκύριακο περιέχει ορισμένα ιδιαίτερα ενδιαφέροντα παιχνίδια. Εμείς θα επικεντρωθούμε σε αυτά του Σαββάτου: Πρώτα στης Ελλάδας με την Κύπρο στο νησί της Αφροδίτης και μετά με τα μεγάλα ματς για την πρώτη και δεύτερη κατηγορία της διοργάνωσης.

Κύπρος-Ελλάδα (24/09, 21:45): Με εξασφαλισμένη την πρωτιά και την άνοδο στη δεύτερη κατηγορία, η Ελλάδα φιλοξενείται από την Κύπρο. Αλλαγμένοι οι γηπεδούχοι και με τον Κετσπάγια πλέον στην τεχνική ηγεσία, θα πάνε αρκετά κλειστά το παιχνίδι και θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τις φάσεις τους. Η Ελλάδα του Πογέτ έχει αρχίσει να κάνει καλές εμφανίσεις, προσπαθεί να πείσει πως οι μεγάλες ημέρες θα έρθουν ξανά και φαντάζει φαβορί στο εν λόγω παιχνίδι.

Θα πάμε με το συνδυαστικό 2 & over 1,5 goals στο 2.12 της Stoiximan. Την ίδια ώρα, βρίσκουμε τον Μασούρα να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στο ματς στο 3.80.

Σερβία-Σουηδία (24/09, 21:45): Μεγάλο ματς στη Σερβία με την ομώνυμη ομάδα να υποδέχεται τη Σουηδία. Στο -3 από την πρωτοπόρο Νορβηγία οι γηπεδούχοι, θέλουν όπως και δήποτε τη νίκη απέναντι στους Σκανδιναβούς και στη συνέχεια να νικήσουν και τους Νορβηγούς για να τερματίσουν πρώτοι. Την ίδια ώρα, οι Σουηδοί δεν έχουν ουσιαστικές ελπίδες πρόκρισης και θα προσπαθήσουν να κάνουν το καλύτερο δυνατό φινάλε στις δύο τελευταίες αγωνιστικές.

Μπορεί η Σερβία να έχει το κίνητρο και να ψάχνει τη νίκη, ωστόσο η Σουηδία είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι ομάδα και πιθανότατα θα βρει γκολ. Εξαιρετική επιλογή για αρχή το G/G (1.90). Δύο ακόμη επιλογές που βρίσκουμε στη Stoiximan και αξίζουν το ποντάρισμα: Πρώτον το οver 10.5 κόρνερ (2.75) και δεύτερον η πρώτη κάρτα να έρθει στο ματς πριν το 26:00 (1.90).

Τσεχία-Πορτογαλία (24/09, 21:45): Πάμε και στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, όπου η Τσεχία έχει πρωταρχικό σκοπό να αποφύγει την τελευταία θέση. Αν της... κάτσει κάποιος συνδυασμός αποτελεσμάτων, βέβαια, δεν θα πει όχι για την πρωτιά αλλά φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο σενάριο. Όσον αφορά την Πορτογαλία; Μόνο νίκη θέλει για να πάει στον "τελικό" της τελευταίας αγωνιστικής με την Ισπανία και να χτυπήσει την πρωτιά. Μπορεί να το κάνει, αλλά μένει να φανεί σε τι κατάσταση θα παρουσιαστεί και με τον Κριστιάνο Ρονάλντο την ίδια ώρα να μην είναι στα καλύτερά του.

Αξίζει το g/g (1.95), αλλά εδώ θα ψάξουμε και ένα τρομερά δύσκολο ειδικό στοίχημα με πολύ μεγάλη απόδοση. Η Πορτογαλία να χάσει πέναλτι προσφέρεται στο 17.00 από τη Stoiximan και μπορεί να επιβεβαιωθεί με τύχη, αλλά και αν ο Βατσλίκ κάνει και με την εθνική τα μαγικά του!

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x