Stoiximan

Σέντρα στο Μουντιάλ με κάρτες και… μισό μηδέν!

Το ματς της διοργανώτριας χώρας του Κατάρ που κοντράρεται με το Εκουαδόρ ανοίγει την αυλαία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Επιτέλους αρχίζει! Το… πολυσυζητημένο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ ξεκινάει και αυτό σημαίνει πως μπορούμε να βρούμε και τις κατάλληλες επιλογές μέσω της Stoiximan για να ποντάρουμε, πηγαίνοντας στο ταμείο.

Αρχή λοιπόν με το εναρκτήριο παιχνίδι του Κατάρ κόντρα στο Εκουαδόρ, το οποίο έχει ήδη συζητηθεί αρκετά. Εμείς, όμως, αφήνουμε τα πάντα εκτός κουβέντας και στρεφόμαστε σε αμιγώς αγωνιστικά ζητήματα και όσα θεωρούμε πως μπορούν να επηρεάσουν την έκβαση του αγώνα.

Οι πρεμιέρες κρύβουν πάντοτε παγίδες. Αουτσάιντερ και φαβορί στο Κατάρ-Εκουαδόρ δύσκολα βρίσκεις, με τις αποδόσεις να είναι σχετικά μοιρασμένες και να γέρνουν ελαφρώς προς τους φιλοξενούμενους. Οι δύο ομάδες τρέχουν το δικό τους αήττητο σερί, με το Κατάρ να μην έχει χάσει στα πέντε τελευταία φιλικά και το Εκουαδόρ να έχει επτά διαδοχικά ματς χωρίς ήττα (6 φιλικά και 1 επίσημο). Ομάδες που το παλεύουν αλλά βρίσκουν γκολ, όχι όμως να φέρνουν τα over 2,5 goals το ένα μετά το άλλο! Από ένα συνήθως, άντε δύο… βαριά, με τους φιλοξενούμενους να έχουν τρία σερί 0-0.

Αμφότεροι αναμένεται να πάνε το ματς συντηρητικά, θέλοντας να ξεκινήσουν με ένα θετικό αποτέλεσμα το τουρνουά και την προσπάθεια πρόκρισής τους. Το Κατάρ θα έχει έξτρα κίνητρο καθώς διοργανώνει το Μουντιάλ, όπως και το ότι θα έχει στο πλάι της χιλιάδες οπαδούς.

Θα δώσουμε ένα μικρό προβάδισμα λόγω έδρας, κόσμου και καλύτερης επιθετικής λειτουργίας συνολικά. Πρώτη μας επιλογή είναι το συνδυαστικό 1Χ & under 2,5 goals στο εξαιρετικό 2.22. Δεύτερη επιλογή που… ταιριάζει με την πρώτη είναι να μπει το πρώτο γκολ στον αγώνα από το 28:00 και μετά στο 1.93.

Για… φινάλε θα βάλουμε λίγο «φωτιά». Πάντα η διοργανώτρια ομάδα παίρνει και τα «σπόρια» από τους διαιτητές, ενώ το Εκουαδόρ είναι μια ομάδα που κατά μέσο όρο στα 10 τελευταία ματς έχει περίπου 2 κάρτες ανά αγώνα. Θα βάλουμε ακόμη μία, επιλέγοντας το over 2,5 κάρτες των Λατινοαμερικανών (2.45) που πάντα… βράζει το αίμα τους.

Συνοπτικά οι επιλογές:
1Χ & under 2,5 goals (2.22)
Πρώτο γκολ στον αγώνα μετά το 28:00 (1.93)
Οver 2,5 κάρτες Εκουαδόρ (2.45)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x