Stoiximan

Οι Ισπανοί… τελειώνουν τους Γερμανούς, έξτρα κίνητρο για Κροατία

Ιαπωνία-Κόστα Ρίκα, Βέλγιο-Μαρόκο, Κροατία-Καναδάς και Ισπανία-Γερμανία συνθέτουν τα ζευγάρια της σημερινής ημέρας.

Όσο περνάνε οι ημέρες στο Μουντιάλ, οι ματσάρες ολοένα και αυξάνονται. Αν μη τι άλλο η ντερμπάρα ανάμεσα σε Ισπανία και Γερμανία ξεχωρίζει, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον έχει και η αναμέτρηση της Κροατίας με τον Καναδά, όπου υπάρχουν… προηγούμενα.

Ιαπωνία-Κόστα Ρίκα (27/11, 12:00): Η Ιαπωνία έριξε μία από τις πρώτες «βόμβες» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, επικρατώντας 2-1 της Γερμανίας με ανατροπή. Δουλεμένη ομάδα, με κοντινές γραμμές και ταχύτητα από τη μέση και μπροστά, μπορεί να κάνει ζημιές. Αναζητά τη νίκη σήμερα για να αγκαλιάσει την πρόκριση, ενώ αν κερδίσει και κάνει το ίδιο η Ισπανία, τότε περνάνε χέρι-χέρι. Από την άλλη μεριά, η Κόστα Ρίκα γνώρισε ταπεινωτική ήττα με 7-0 στην πρεμιέρα από την Ισπανία, αφού έγινε έρμαιο στις ορέξεις της ομάδας του Λουίς Ενρίκε. Είναι από τις κακές εθνικές του τουρνουά, θα πάει ξανά φουλ αμυντικά και θα προσπαθήσει να χτυπήσει στην κόντρα.

Θα ρισκάρουμε αρκετά με το G/G (2.25) θεωρώντας πως οι Κοσταρικανοι θα βρουν ένα γκολ απέναντι στη μέτρια άμυνα των Γιαπωνέζων. Δεύτερη επιλογή το over 9.5 κόρνερ στο ματς (1.95), ενώ ανεβάζουν το line στις κάρτες στο over 4.5 (2.37).

Βέλγιο-Μαρόκο (27/11, 15:00): Περίεργο ματς για προβλέψεις το συγκεκριμένο. Το Βέλγιο ήταν κακό στην πρεμιέρα του, δεινοπάθησε απέναντι στον Καναδά αλλά κατάφερε να βρει ένα γκολ και να κρατήσει το μηδέν για να πανηγυρίσει τη νίκη. Είναι φανερή η απουσία του Λουκάκου, ενώ πλέον μοιάζει… ξεζουμισμένη και με λιγότερες πιθανότητες για διάκριση σε σχέση με άλλες σεζόν. Απέναντί του έχει μια καλοδουλεμένη ομάδα, με το Μαρόκο να διακρίνεται για την ποιότητά του και τους τεχνίτες ποδοσφαιριστές που διαθέτει. Κάτι βέβαια που στο πρώτο ματς με την Κροατία δεν το έδειξε, παίζοντας για το 0-0.

Το Μαρόκο πρέπει να επιτεθεί και θα ψάξει το αποτέλεσμα κόντρα στους Βέλγους που αμυντικά δεν έχουν την καλύτερη δυνατή σταθερότητα. Το συνδυαστικό Χ2 & G/G το βρίσκουμε στο εξαιρετικό 3.15 και το επιλέγουμε! Στη συνέχεια πάμε το over 5.5 κόρνερ (1.95) του Βελγίου που θα έχει λογικά τον έλεγχο του αγώνα, ενώ το να σκοράρει ο Ζίγιες στο ματς προσφέρεται σε εξαιρετική απόδοση επίσης (5.20).

Κροατία-Καναδάς (27/11, 18:00): Μετά το 0-0 της πρεμιέρας, η Κροατία καλείται να βγάλει αντίδραση και να πάρει τη νίκη που θα την… σπρώξει προς την πρόκριση. Δεν εντυπωσίασε στο πρώτο ματς, είναι σφιχτή ομάδα αλλά έχει ποιότητα και μπορεί έστω και να κερδίσει χωρίς να παίξει καλά. Απέναντί της έχει μια τρομερά γρήγορη εθνική, με τον Καναδά να φτιάχνει πάνω από 20 τελικές απέναντι στο Βέλγιο αλλά δεν βρήκε γκολ και τελικά γνώρισε την ήττα. Έχει πολύ ποιότητα και είναι... ευρωπαϊκή ομάδα, αλλά είναι και αφελείς ορισμένες φορές.

Και εδώ θα πάμε με συνδυαστικό στοίχημα, επιλέγοντας το Χ2 & over 1,5 goals (2.50). Πάμε μετά την επιλογή «Κροατία ομάδα με τις περισσότερες κάρτες» (2.85), ενώ το να σκοράρει ο Ντέιβιντ το βρίσκουμε στο 3.55.

Ισπανία-Γερμανία (27/11, 21:00): Ντερμπάρα ανάμεσα σε δύο υπερδυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου που βίωσαν διαφορετικά συναισθήματα στην πρεμιέρα. Η Ισπανία από τη μεριά της έκανε επίδειξη δύναμης και δίδαξε ποδόσφαιρο, διαλύοντας με 7-0 την Κόστα Ρίκα. Από την άλλη, η Γερμανία γνώρισε σοκαριστική ήττα με 2-1 από την Ιαπωνία και αν ηττηθεί, τότε αποχαιρετά τη διοργάνωση από πάρα πολύ νωρίς. Δεν είχε κακή απόδοση αλλά ήταν απρόσεκτη, ενώ σπατάλησε πολλές φάσεις.

Σε αυτή τη στιγμή, η Ισπανία μοιάζει καλύτερη και με περισσότερα τρεξίματα, οπότε θα ποντάρουμε στη νίκη της (2.37). Στη συνέχεια πάμε με το over 1,5 τελικές του Μουσιάλα (1.87) και με το να σκοράρει ο Ασένσιο (3.20).

Τέλος, για fun bet επιλέγουμε τον καταλογισμό πέναλτι (2.62).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x