Stoiximan

Η πρώτη νίκη της Σερβίας και το «στοπ» στην Πορτογαλία!

Καμερούν-Σερβία, Νότια Κορέα-Γκάνα, Βραζιλία-Ελβετία και Πορτογαλία-Ουρογουάη συνθέτουν τα ζευγάρια της σημερινής ημέρας.

Καμερούν-Σερβία, Νότια Κορέα-Γκάνα, Βραζιλία-Ελβετία και Πορτογαλία-Ουρογουάη συνθέτουν τα ζευγάρια της σημερινής ημέρας.

Είναι μάλιστα και τα παιχνίδια που ρίχνουν την αυλαία της 2ης αγωνιστικής του Παγκοσμίου Κυπέλλου και θα… διαμορφώσουν τα σενάρια πρόκρισης ενόψει της τελευταίας στροφής.

Καμερούν-Σερβία (12:00, 28/11): Καμερούν και Σερβία δεν ξεκίνησαν όπως θα ήθελαν στο Μουντιάλ. Οι Αφρικανοί ηττήθηκαν με 1-0 από την Ελβετία, ενώ οι Ευρωπαίοι γνώρισαν την ήττα με 2-0 από τη Βραζιλία. Το μεταξύ τους ματς θα κρίνει πολλά και ο νικητής θα είναι αυτός που πιθανότατα θα πάει για να κυνηγήσει τη δεύτερη θέση. Το Καμερούν παρουσιάστηκε σοβαρό αμυντικά, αλλά δεν έφτιαξε πολλές τελικές στην εστίας της Ελβετίας παρότι είχε την κατοχή. Την ίδια ώρα, οι Σέρβοι για ένα ημίχρονο «φρέναραν» τους Βραζιλιάνους, αλλά στο δεύτερο μέρος δεν κατάφεραν να φανούν ανταγωνιστικοί.

Οι Σέρβοι διαθέτουν ένα τρομερό ρόστερ με πολύ μεγάλη ποιότητα και είναι σαφώς καλύτερη ομάδα από το Καμερούν. Θα πάμε, λοιπόν, με το 2 & over 1,5 goals (2.10) θεωρώντας πως η ομάδα του Στοΐκοβιτς θα καταφέρει να πανηγυρίσει. Δεύτερη επιλογή να σκοράρει ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (5.00), ενώ θα πάμε και με ένα fun bet. Ψάχνουμε το ακριβές σκορ σε ημίχρονο/τελικό και πάμε με το 0-1 ημίχρονο και 0-2 τελικό (14.00).

Νότια Κορέα-Γκάνα (15:00, 28/11): Ανάμεικτα συναισθήματα και κυρίως… πικρή γεύση άφησε η πρεμιέρα στις δύο ομάδες. Αφενός το 0-0 δεν ήταν κακό για τη Νότια Κορέα κόντρα στην Ουρουγουάη, αφετέρου ήταν καλύτερη για μεγάλο διάστημα του αγώνα. Την ίδια ώρα, η Γκάνα έμεινε με το «αχ» αφού ηττήθηκε με 3-2 από την Πορτογαλία στην πρώτη αγωνιστική, σε ένα ματς που ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστική και άγγιξε την ισοπαλία στο τελευταίο λεπτό, ενώ φωνάζει και για το πέναλτι του Κριστιάνο με το οποίοι οι Ίβηρες προηγήθηκαν.

Αμφότερες δεν έχουν περιθώρια για απώλειες και η νίκη θα είναι… μπουστάρισμα για όποια την πάρει, αφού όπως φαίνεται θα διεκδικήσουν τη δεύτερη θέση μαζί με την Ουρουγουάη. Η Νότια Κορέα μάλλον πείθει περισσότερο οπότε έχει αξία το 1Χ & under 3,5 goals (1.72). Το over 8.5 κόρνερ (1.82) πιθανότατα θα περάσει, ενώ θα προσπαθήσουμε να… σπάσουμε τη «γκίνια» του Ουί-Τζο Χουάνγκ, ποντάροντας στο να σκοράρει στο ματς (3.60).

Βραζιλία-Ελβετία (18:00, 28/11): Ιδανική εκκίνηση για τις δύο ομάδες στο Μουντιάλ. Οι Βραζιλιάνοι φόρτσαραν στο δεύτερο μέρος και επικράτησαν άνετα 2-0 της Σερβίας, δείχνοντας πως όταν ανεβάσουν ταχύτητα και επιβάλλουν τον ρυθμό τους, είναι δύσκολη ομάδα για να αντιμετωπίσεις. Την ίδια ώρα, η Ελβετία ήταν υπερβολικά κυνική απέναντι στο Καμερούν, σκόραρε με τον Εμπολό και μετά αμύνθηκε σωστά για να πάρει τη νίκη. Ομάδες που τους αρέσει να παίζουν επιθετικά, αλλά δείχνουν το τελευταίο διάστημα να βελτιώνονται και στο ανασταλτικό κομμάτι.

Αναμένεται καλό και ανοιχτό ματς, οπότε αξίζει το ποντάρισμα στο να υπάρχει γκολ και στα 2 ημίχρονα (1.75). Η Βραζιλία θα πάει για το 2/2 και μπορεί να το κάνει προσφέροντας παράλληλα και θέαμα, οπότε έχει τύχη το 1 & over 2,5 goals (2.25).

Θα πάμε τώρα και με δύο fun bet. Πρώτα, το να σκοράρει με προσπάθεια εκτός περιοχής ο Ραφίνια το βρίσκουμε στο 13.20, ενώ το να έχει τελική στο δοκάρι ο Βινίσιους στο 11.50.

Πορτογαλία-Ουρογουάη (21:00, 28/11): Αγχώθηκε, ζορίστηκε αλλά τελικά κατάφερε να πανηγυρίσει μια δύσκολη νίκη με 3-2 επί της Γκάνας η Πορτογαλία. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος βρήκε στο δεύτερο μέρος την ουσία που δεν είχε στο πρώτο και ξεκίνησε ιδανικά την πορεία της στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Έχει θέματα στην άμυνα, ενώ αν βρει απέναντί της κλειστή άμυνα δυσκολεύεται αρκετά. Να την δούμε και απέναντι στην Ουρουγουάη (που προέρχεται από το 0-0 με την Ν. Κορέα), η οποία αναμένεται να πάει σφιχτά το παιχνίδι, να ποντάρει στη δύναμη αλλά και στην ποιότητα που έχει από τη μέση και μπροστά.

Πολύ ζόρικο ματς για την Πορτογαλία, η Ουρουγουάη έχει τη σκληράδα και το αμυντικό πλάνο για να εξουδετερώσει την ομάδα του Σάντος. Θα πάμε με το Χ2 στο 1.85 ως πρώτη επιλογή, ενώ μετά θα επιλέξουμε το over 5.5 κόρνερ των Πορτογάλων (1.82).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x