Stoiximan

Ντέρμπι πρόκρισης από 1.85 μέχρι 2.75

Φινάλε σε 1ο και 2ο όμιλο με τις αναμετρήσεις Εκουαδόρ-Σενεγάλη, Ολλανδία-Κατάρ, Ιράν-ΗΠΑ και Ουαλία-Αγγλία.

Το πράγμα... σοβαρεύει στο Παγκόσμιο Κύπελλο, με την τρίτη και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων να εκκινεί σήμερα με τέσσερις αναμετρήσεις. Τα ματς θα διεξάγονται πλέον την ίδια ώρα ανά όμιλο, με 1ο και 2ο να δίνουν τα τέσσερα εισιτήριά τους.

Εκουαδόρ-Σενεγάλη (17:00): Η τρομερή εμφάνιση των Νοτιοαμερικανών ενάντια στην Ολλανδία τους διατήρησε αήττητους και στο κόλπο για την πρόκριση. Η ομάδα του Γκουστάβο Αλφάρο χρειάζεται απλά ισοπαλία ενάντια στους Σενεγαλέζους για να προκριθεί, με τους Αφρικανούς από τη μεριά τους να χρειάζονται μόνο νίκη για να πάνε στα νοκ άουτ.

Όλα δείχνουν ότι πάμε για ντέρμπι που θα κριθεί στα σημεία, η συμμετοχή ή όχι του Ενέρ Βαλένσια θα παίξει μεγάλο ρόλο για το Εκουαδόρ, με τα «λιοντάρια της Τεράνγκα» από την άλλη να καλούνται να βελτιωθούν αμυντικά. Πιθανό να κάτσει στα 2-3 γκολ το ματς, με την απόδοση να εντοπίζεται στο 1.98. Εναλλακτικά, αξία βρίσκουμε στο ενδεχόμενο γκολ μετά το 70ο λεπτό, που τιμάται στο 1.85.

Ολλανδία-Κατάρ (17:00): Παρά το εξαιρετικό ξεκίνημα ενάντια στο Εκουαδόρ, με τον Γκάκπο να ανοίγει νωρίς νωρίς το σκορ, οι Ολλανδοί... εξαφανίστηκαν στη συνέχεια του ματς και πιθανότατα ένιωσαν ικανοποιημένοι που τουλάχιστον απέφυγαν την ήττα! Σε κάθε περίπτωση, οι «οράνιε» παραμένουν στο κόλπο για την πρωτιά του ομίλου και τους αρκεί η νίκη ενάντια στο αποκλεισμένο Κατάρ για να περάσουν.

Οι διοργανωτές από τη μεριά τους απογοήτευσαν εκ νέου ενάντια στη Σενεγάλη και έγιναν η πρώτη ομάδα που αποκλείστηκε από το τουρνουά, με την αναμέτρηση ενάντια στους Ολλανδούς να είναι... τυπικός.

Με τον άσο στο 1.20, προφανώς πολλή κουβέντα για σημείο δεν μπορεί να γίνει. Με δεδομένο ότι ο Λουίς Φαν Χάαλ θέλει νωρίς γκολ για να φύγει κάθε υποψία άγχους, αξίζει το 1.85 για γκολ μέχρι το 24ο λεπτό. Επίσης στο 1.85 βρίσκουμε και το over 3, με επιστροφή του πονταρίσματος σε τρία γκολ ακριβώς.

Ιράν-ΗΠΑ (21:00): Παρότι ξεκίνησε με διασυρμό, 6-2, από την Αγγλία, η εθνική ομάδα του Ιράν συνήλθε παίρνοντας τεράστια νίκη εις βάρος της Ουαλίας και μπαίνοντας παράλληλα στο κόλπο για την πρόκριση. Οι δε Αμερικανοί, κράτησαν στο 0-0 τα «τρία λιοντάρια» και επίσης είναι ζωντανοί, με τον αγώνα κόντρα στους Ιρανούς να κρίνει το εισιτήριο.

Ο νικητής, αν υπάρξει, πάει στους «16», ενώ οι Ιρανοί βολεύονται, υπό προϋποθέσεις, και με την ισοπαλία. Ίσως να είναι υπερβολικός ο φαβοριτισμός των Αμερικανών, η νίκη των οποίων εντοπίζεται κάτω από τον διπλασιασμό. Δεν θα φτάσουμε στην κόντρα αλλά θα ρισκάρουμε με το πρώτο γκολ από το Ιράν στο 2.75, ποντάροντας παράλληλα στο αμφίτερμα στο 1.95.

Ουαλία-Αγγλία (21:00): Βρετανικό ντέρμπι με φόντο την πρόκριση, με τους Ουαλου΄ς να χρειάζονται μόνο νίκη για να έχουν ελπίδες, την ώρα που η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ αρκείται και στην ισοπαλία αλλά θέλει τους τρεις βαθμούς για να είναι σίγουρη και φυσικά πρώτη.

Ασφαλώς οι Άγγλοι είναι το φαβορί, με την παρέα του Γκάρεθ Μπέιλ να έχει συμπληρώσει επτά ματς δίχως νίκη σε όλες τις διοργανώσεις και να μην φαίνεται ικανή για τη... βόμβα.

Περιμένοντας πάντως τον ηγέτη της Ουαλίας να μιλήσει στα δύσκολα, θα τιμήσουμε το 3.60 για να σκοράρει, μαζί με το 4.40 του Μέισον Μάουντ. Τέλος, σε πιο safe ποντάρισμα, θα επιλέξουμε το over 2,5 στο 1.85.

Συνοπτικά οι επιλογές:

Εκουαδόρ-Σενεγάλη:
2-3 γκολ (1.98)
Γκολ μετά το 70’ (1.85)

Ολλανδία-Κατάρ:
Γκολ μέχρι το 24’ (1.85)
Over 3 (1.85)

Ιράν-ΗΠΑ:
Πρώτο γκολ Ιράν (2.75)
G/G (1.95)

Ουαλία-Αγγλία:
Γκολ Μπέιλ (3.60)
Γκολ Μάουντ (4.40)
Over 2,5 (1.85)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x