Stoiximan

Χαμός για τα δύο τελευταία εισιτήρια στο Μουντιάλ

Τα δύο τελευταία εισιτήρια για τη φάση των «16» περιμένουν κάτοχο στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Τα δύο τελευταία εισιτήρια για τη φάση των «16» περιμένουν κάτοχο στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Θα το πάρει κάποια εκ των Γκάνα ή Ουρουγουάη ή… σε τρελό σενάριο η Νότια Κορέα στον 8ο όμιλο; Θα το πάρει η Σερβία ή η Ελβετία ή σε νέα… τρελό σενάριο το Καμερούν στον 7ο; Πάμε να το δούμε…

Γκάνα-Ουρουγουάη (17:00): Μεγάλο ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν αφήσει εντελώς διαφορετικές εντυπώσεις ως τώρα στο τουρνουά. Η Γκάνα βγάζει φρεσκάδα, τρεξίματα και ένταση, δίνοντας ωραίο ρυθμό στα παιχνίδια της. Έχει πολλά ζητήματα στην άμυνά της και έχει μεγάλη αφέλεια, αλλά από τη μέση και μπροστά είναι εξαιρετική. Απέναντί της η Ουρουγουάη που έχει κάνει 20 καλά λεπτά στο 0-0 με την Ν. Κορέα και άλλα τόσα στο δεύτερο ματς με την Πορτογαλία (0-1). Θέλει μόνο νίκη, αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να βρει το πρώτο της γκολ, με την Γκάνα να προκρίνεται σίγουρα με νίκη και πιθανώς με ισοπαλία.

Θα πάμε με την εμπειρία και τη μεγαλύτερη ποιότητα, ελπίζοντας πως θα μας δικαιώσει η Ουρουγουάη με το 2 & over 1,5 goals (2.15). Το Over 8,5 κόρνερ έχει ελπίδα στο 1.87, ενώ για σκόρερ θα ποντάρουμε στον… άφαντο ως τώρα στο τουρνουά Νούνιες (2.42).

Νότια Κορέα-Πορτογαλία (17:00): Παίζει μπαλάρα, δημιουργεί αλλά μένει διαρκώς με το «αχ». Η Νότια Κορέα είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα που πληρώνει την απειρία και την αστοχία της, αφού έμεινε στο 0-0 με την Ουρουγουάη ενώ ηττήθηκε 3-2 από τη Γκάνα σε ένα απίστευτο σφυροκόπημα. Θέλει νίκη με διαφορά δύο τερμάτων και ισοπαλία στο άλλο ματς για να περάσει. Κοντράρεται με την Πορτογαλία που χωρίς να έχει παίξει ποδόσφαιρο και με μέτριες εμφανίσεις, έχει κάνει το 2/2 και έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Θα κατέβει με αλλαγές και ίσως χωρίς τον ανέτοιμο Κριστιάνο.

Πάμε με το συνδυαστικό 1Χ & over 1,5 goals (3.00), ποντάροντας στο κίνητρο. Δεύτερη επιλογή να σκοράρει ο Σον που δεν τα έχει καταφέρει ως τώρα (3.55), ενώ το over 3,5 κόρνερ της Κορέας το βρίσκουμε στο 1.65.

Καμερούν-Βραζιλία (21:00): Με λιγοστές ελπίδες για την πρόκριση, το Καμερούν θα αντιμετωπίσει τη Βραζιλία με στόχο να κλείσει την πορεία της με μια καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά και να κυνηγήσει το όνειρο αν της… κάνει τελικά το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα. Παίζει ανοιχτά, είναι γρήγορη ομάδα αλλά με κακή άμυνα και η εξαιρετική μεσοεπιθετικά Βραζιλία μπορεί να το τιμωρήσει αυτό. Βέβαια, η «σελεσάο» θα έχει αρκετές αλλαγές αλλά το γεγονός πως μπορεί να κάνει το 3/3 και να στείλει… μήνυμα στις άλλες ομάδες, ανεβάζει το κίνητρο.

Πάμε με το G/G & over 2,5 goals στο ματς (2.42), ενώ το να σκοράρει ο Ζεσούς αξίζει (2.32). Πολλά κόρνερ προβλέπονται επίσης, με το over 10.5 να έχει τύχη επίσης (2.42).

Σερβία-Ελβετία (21:00): Το μεγάλο ματς της ημέρας! Η Σερβία δεν έχει καταφέρει να δείξει την ποιότητά της. Για την ακρίβεια το έχει δείξει σε πολύ μικρά διαστήματα στα δύο πρώτα της παιχνίδια αλλά βγάζει και μια μικρή αφέλεια, που δεν θα περίμενε κανείς. Διότι κόντρα στο Καμερούν, προηγούνταν με 3-1 και έπαιζε με την άμυνα τη σέντρα με αποτέλεσμα οι Αφρικανοί να τους… τιμωρήσουν. Απέναντί τους έχουν την πιο σοβαρή Ελβετία των τελευταίων ετών. Χωρίς μεγάλα ρίσκα, προσέχοντας την άμυνά τους και προσπαθώντας να χτυπήσουν σε καίρια σημεία. Δεν εντυπωσιάζει, αλλά αποτελεί δυσκολοκατάβλητο αντίπαλο. Με νίκη προκρίνεται, με ισοπαλία πιθανότατα επίσης ενώ η Σερβία θέλει νίκη η οποία λογικά θα της φτάσει για να προκριθεί.

Θα ρισκάρουμε και θα ποντάρουμε στον άσσο, πιστεύοντας πως η Σερβία χρωστάει μια καλή εμφάνιση και μια νίκη (2.55). Πάμε με δύο ειδικά στη συνέχεια. Να σκοράρει η Σερβία με πέναλτι στο 6.60, ενώ ακριβές σκορ ποντάρουμε στο 2-1 (10.25).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x