Stoiximan

Ζόρια για τη Γαλλία, αλλά έχει… Ζιρού

Γαλλία και Μαρόκο κοντράρονται με φόντο το δεύτερο εισιτήριο του τελικού του Μουντιάλ, όπου ήδη περιμένει η Αργεντινή.

Το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, όπου ήδη περιμένει η Αργεντινή, βγαίνει σήμερα. Στο «Al Bayt Stadium» η Γαλλία κοντράρεται με το Μαρόκο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης, με τον νικητή να τα παίρνει… όλα και ο χαμένος απλά να πηγαίνει στον μικρό τελικό για την τιμητική τρίτη θέση.

Η Γαλλία κατάφερε και με δόση τύχης αλλά και με κυνισμό, να λυγίσει την Αγγλία με 2-1 και να ξεπεράσει ένα τεράστιο εμπόδιο στον δρόμο προς το… repeat. Έχει τρομερές μονάδες, τεράστια ποιότητα αλλά μένει να φανεί και αν ο Ντιντιέ Ντεσάν μπορεί να υπολογίζει στους Ουπαμεκανό και Ραμπιό που δεν έβγαλαν την τελευταία προπόνηση, όντας εξαιρετικά αμφίβολοι. Έχει σκοράρει 11 γκολ σε πέντε ματς, δηλαδή κάτι παραπάνω από δύο μέσο όρο ενώ έχει δεχτεί σε όλα ως τώρα!

Το Μαρόκο από την πλευρά του συνεχίζει το… παραμύθι του, αλλά και να κάνει όνειρα. Διαθέτει ποδοσφαιριστές που παίζουν στο τοπ επίπεδο, ξέρουν «καντάρια» μπάλα και μπορούν να κάνουν τη ζημιά. Ομάδα με εξαιρετική τακτική, ξέρει να περιορίζει την αντίπαλο και να χτυπά στις λιγοστές, σχετικά, τελικές που φτιάχνει. Ο Ρεντραγκί θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή να δει αν θα υπολογίζει στους στόπερ Αγκέρντ και Σαΐς, ενώ εκτός είναι ο Σεντίρα που αποβλήθηκε στο περασμένο ματς. Την ίδια ώρα, επιστρέφει ο Μαζράουι.

Περίπου 45.000 Μαροκινοί αναμένονται στις εξέδρες, μόλις 4.000 οι Γάλλοι και η μάχη της κερκίδας έχει ήδη κερδηθεί. Πρώτη μας επιλογή το G/G στο εξαιρετικό 2.30. Συνεχίζουμε με το over 10,5 κόρνερ (3.10), ενώ μετά πάμε με το over 2,5 τελικές του Ζιρού (1.60). Μάλιστα, θα ποντάρουμε στο να σκοράρει κιόλας (2.47) ο ρέκορντμαν Γάλλος φορ!

Τέλος, πάμε με δύο επιλογές για κάρτες. Ο Χακίμι δεν είναι «βρώμικος» παίκτης αλλά θα έχει να αντιμετωπίσει τον φίλο του και… δαιμόνιο εξτρέμ, Εμπαπέ, οπότε μπορεί να «κιτρινιστεί» (4.20). Όπως και ο Τσουαμενί (3.80) που έχασε μια προπόνηση και ίσως βγάλει προβλήματα φυσικής κατάστασης και να του ξεφύγει κανένας αντίπαλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x