Stoiximan

Ο ανεβασμένος Γκάκπο και το 5.30 της Αργεντινής

Σέντρα στα νοκ άουτ του Μουντιάλ με δύο ματς, Ολλανδία-ΗΠΑ και Αργεντινή-Αυστραλία.

Η φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου ολοκληρώθηκε και τα νοκ άουτ εκκινούν σήμερα κιόλας, με δύο αναμετρήσεις. Ολλανδία-ΗΠΑ και Αργεντινή-Αυστραλία...

Ολλανδία-ΗΠΑ (17:00): Όπως αναμενόταν, οι Ολλανδοί επιβλήθηκαν 2-0 του Κατάρ στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής και εξασφάλισαν την πρωτιά, που τους έστειλε πάνω στους Αμερικανούς. Οι τελευταίοι πήραν την πρόκριση νικώντας 1-0 το Ιράν, συμμετέχοντας έτσι στη φάση των «16» για τρίτο συνεχόμενο Μουντιάλ.

Τον πρώτο λόγο έχουν ασφαλώς οι «οράνιε», που πάντως δεν ενθουσίασαν με την απόδοσή τους σε κανένα ματς του ομίλου. Ειδικά στα δύο πρώτα με Σενεγάλη και Εκουαδόρ, πιθανότατα άξιζαν κάτι λιγότερο από τους τέσσερις βαθμούς που συγκέντρωσαν.

Ο άσος εντοπίζεται λίγο παρακάτω από τον διπλασιασμό αλλά δεν ενθουσιάζει ιδιαίτερα, με το ποντάρισμα στα 2-3 γκολ να φαντάζει πιο συνετό – προσδοκώντας σκορ της τάξης του 2-1, 2-0 ή και 1-1. Απόδοση στο 1.95, με τη δεύτερη επιλογή από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση να είναι το γκολ του ανεβασμένου Γκάκπο στο 2.87. Κλείνοντας, θα τιμήσουμε την ισοπαλία στο ημίχρονο, σε απόδοση 2.00.

Αργεντινή-Αυστραλία (21:00): Η Αργεντινή δεν άφησε περιθώρια στην Πολωνία, τη νίκησε 2-0 και πήρε ως πρώτη την πρόκριση στα νοκ άουτ, όπου θα ανταμώσει με την εντυπωσιακή Αυστραλία. Η ομάδα του Γκρέιαμ Άρνολντ συνήλθε από την τεσσάρα της πρεμιέρας ενάντια στη Γαλλία και έκανε το 2/2 παίρνοντας το εισιτήριο για τους «16», για δεύτερη φορά στην ιστορία της και πρώτη μετά το 2006.

Η παρέα του Λιονέλ Μέσι είναι ασφαλώς το γκραν φαβορί, κάτι που επιβεβαιώνεται και από την απόδοση του άσου στο 1.20. Η «αλμπισελέστε» κράτησε μηδέν παθητικό μετά την ήττα της πρεμιέρας από τη Σαουδική Αραβία και έχει τα φόντα να το πράξει και ενάντια στους “socceroos”, που με τη σειρά τους προέρχονται από δύο clean sheets στα ματς με Τυνησία και Δανία.

Τα παραπάνω στατιστικά μας προϊδεάζουν, πιθανότατα, για χαμηλό σκορ, με το ασιατικό under 2,75 να πληρώνει 1.90 και να δίνει το μισό ποντάρισμα πίσω σε περίπτωση που σημειωθούν ακριβώς τρία γκολ.

Ο Χούλιαν Άλβαρες έσπασε το ρόδι ενάντια στους Πολωνούς και το ενδεχόμενο να σκοράρει ξανά τιμάται στο 2.25, ενώ για fun bet βρίσκουμε στο 5.30 το ακριβές σκορ 2-0.

Συνοπτικά οι επιλογές:
Ολλανδία-ΗΠΑ
2-3 γκολ (1.95)
Γκολ Γκάκπο (2.87)
Χ ημίχρονο (2.00)

Αργεντινή-Αυστραλία
Under 2,75 AH (1.90)
Γκολ Χ. Άλβαρες (2.25)
2-0 Α.Σ. (5.30)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x