Stoiximan

Οι καλοπληρωμένες ισοπαλίες και ο τίμιος Εμπολό

Δύο ματς περιλαμβάνει το πρόγραμμα της φάσης των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με το Μαρόκο να αντιμετωπίζει την Ισπανία και την Πορτογαλία να ανταμώνει με την Ελβετία.

Τελευταία ημέρα της φάσης των «16» η Τρίτη (06/12) στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, με τα δύο τελευταία εισιτήρια να βρίσκουν κάτοχο. Μαρόκο-Ισπανία και Πορτογαλία-Ελβετία οι δύο αναμετρήσεις, με φαβορί αλλά και κινδύνους...

Μαρόκο-Ισπανία (17:00): Παρότι βρέθηκε σε έναν δύσκολο όμιλο με Βέλγους και Κροάτες, η εθνική ομάδα του Μαρόκου πέτυχε όχι απλά να προκριθεί, αλλά να το πράξει και ως πρώτη, μετρώντας επτά βαθμούς! Αυτή είναι η πρώτη της παρουσία στα νοκ άουτ μετά από 36 χρόνια και δεύτερη συνολικά στην ιστορία της, με τον αντίπαλο βέβαια να είναι ζόρικος.

Η Ισπανία ξεκίνησε την πορεία της με επτάρα στην Κόστα Ρίκα αλλά στο τέλος προκρίθηκε ως δεύτερη και στην ισοβαθμία, με τον Λουίς Ενρίκε να περιμένει να δει μεγάλη βελτίωση από τους παίκτες του. Στα νοκ άουτ, τα λάθη δεν συγχωρούνται...

Οι αποδόσεις χρίζουν αναμενόμενα φαβορί τους Ίβηρες, που πάντως έδειξαν αμυντικά κενά στα δύο τελευταία τους ματς. Αξιόλογο το 1.83 για το over 0,5 των Μαροκινών, καθώς και η επιλογή των 2-3 γκολ στο 1.93 – με το μυαλό σε σκορ της τάξης του 0-2, 1-2 ή 1-1.

Για fun bet, θα ποντάρουμε στην ισοπαλία σε απόδοση 3.80, περιμένοντας την αναμέτρηση να κριθεί μετά το 90λεπτο. Άλλωστε και στους ομίλους του 2018 που είχαν ανταμώσει οι δύο ομάδες, είχαν μείνει στο 2-2.

Πορτογαλία-Ελβετία (21:00): Η ήττα από τη Νότια Κορέα στο φινάλε χάλασε κάπως τις εντυπώσεις από την πορεία των Πορτογάλων, ωστόσο η πρώτη θέση ήρθε όπως και να ΄χει, με τους Ίβηρες να ανταμώνουν με τους σταθερούς πλέον στα νοκ άουτ Ελβετούς.

Οι τελευταίοι επιβίωσαν από την απίθανη μάχη ενάντια στους Σέρβους, συγκέντρωσαν έξι βαθμούς και τώρα έχουν μπροστά τους την πρόκληση της πρώτης πρόκρισης σε προημιτελικά Παγκοσμίου Κυπέλλου μετά το... 1954!

Φαβορί η ομάδα του Φερνάντο Σάντος με την απόδοση πάντως να είναι αρκετά... ψαγμένη, λίγο πιο κάτω από τον διπλασιασμό. Το ματς δείχνει να έχει και πολλή ισοπαλία, με τους Ελβετούς να μετρούν 2/2 ματς στα πέναλτι (με μία πρόκριση και έναν αποκλεισμό) στο περσινό Euro.

Στο 3.45 βρίσκουμε την ισοπαλία, ενώ στην αγορά των σκόρερ εντοπίζουμε τον τιμιότατο Εμπολό στο 4.25. Για πιο συντηρητικό ποντάρισμα, θα επιλέξουμε το ειδικό για G/G ή over 2,5 στο 1.72.

Συνοπτικά οι επιλογές:

Μαρόκο-Ισπανία
Μαρόκο over 0,5 (1.83)
2-3 γκολ (1.93)
Χ (3.80)

Πορτογαλία-Ελβετία
Χ (3.45)
Γκολ Εμπολό (4.25)
G/G ή over 2,5 (1.72)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x