Stoiximan

Βραζιλία στο 2.07, κίνητρο και πάθος που γυροφέρνουν τον διπλασιασμό

Ξεκινά την Παρασκευή (09/12) με τις αναμετρήσεις Κροατία-Βραζιλία και Ολλανδία-Αργεντινή η προημιτελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ έφτασε αισίως στη φάση των προημιτελικών και η δράση εκκινεί την Παρασκευή (09/12), με τις αναμετρήσεις Κροατία-Βραζιλία και Ολλανδία-Αργεντινή. Από εκεί και αλιεύσουμε 3+3 επιλογές!

Κροατία-Βραζιλία (17:00): Τρίτη συνάντηση για τις δύο ομάδες στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τη Βραζιλία να μετρά 2/2 σε αγώνες όμως που είχαν γίνει στη φάση των ομίλων του θεσμού. Φέτος, οι δύο αντίπαλοι ανταμώνουν για πρώτη φορά στα νοκ άουτ, με την ομάδα του Τίτε να έχει φυσικά τον πρώτο λόγο.

Αναμενόμενα χαμηλά η απόδοση του διπλού, παρότι η «σελεσάο» έχει να αποκλείσει ευρωπαϊκή εθνική ομάδα σε νοκ άουτ Μουντιάλ από το... 2002, όταν και είχε κατακτήσει το τελευταίο της τρόπαιο.

Προφανώς η ομάδα του Ζλάτκο Ντάλιτς δεν έχει την ευχέρεια να ανοιχτεί απέναντι σε ένα σύνολο με παίκτες όπως ο Νεϊμάρ, ο Βινίσιους και ο Ριτσάρλισον. Το ματς θα πάει πιθανότατα σε χαμηλό σκορ, με το combo διπλού με under 3,5 να τιμάται στο 2.07.

Καλό και το 2.02 για anytime score 2-0 υπέρ των Βραζιλιάνων, όπως και το 2.40 για να βρει δίχτυα ο Ριτσάρλισον!

Ολλανδία-Αργεντινή (21:00): Το πρώτο, χρονικά, μεγάλο ντέρμπι των προημιτελικών φέρνει αντιμέτωπη την Ολλανδία με την Αργεντινή. Έκτη συνάντησή τους σε Παγκόσμιο Κύπελλο, με τον απολογισμό να είναι μέχρι τώρα 2-2-1 υπέρ των «οράνιε» - που όμως μετρούν έναν χαμένο τελικό και έναν αποκλεισμό στα ημιτελικά, στα πέναλτι.

Η ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ δεν έχει ενθουσιάσει με την απόδοσή της μέχρι τώρα, αν και ενάντια στις ΗΠΑ παρουσίασε πολύ καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με τη φάση των ομίλων. Η δε «αλμπισελέστε» από την πλευρά της, άφησε πίσω της την ήττα-σοκ από τους Σαουδάραβες στην πρεμιέρα και έκτοτε μετρά 3/3 με γκολ 6-1.

Αρχικό ποντάρισμα το G/G σε απόδοση 2.05, σε ένα ματς με μεγάλο κίνητρο σε αμφότερες πλευρές, καλές επιθετικές γραμμές αλλά και... πολύ 1-1.
Στο 1.85 το over 3,5 κάρτες, με το βλέμμα στους παθιασμένους Αργεντινούς, ενώ κλείνουμε με το 1.88 για ισοπαλία στο ημίχρονο.

Συνοπτικά οι επιλογές:

Κροατία-Βραζιλία
2 & under 3,5 (2.07)
0-2 anytime score (2.02)
Γκολ Ριτσάρλισον (2.40)

Ολλανδία-Αργεντινή
G/G (2.05)
Over 3,5 κάρτες (1.85)
Χ ημίχρονο (1.88)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x