Stoiximan

Πορτογαλία μέχρι 2.72, εμπιστοσύνη στον Κέιν

Ολοκληρώνεται η προημιτελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με δύο αναμετρήσεις, Μαρόκο-Πορτογαλία και Αγγλία-Γαλλία.

Η αυλαία των προημιτελικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου πέφτει το Σάββατο (10/12) με τις δύο τελευταίες, χρονικά, αναμετρήσεις. Πρώτα Μαρόκο-Πορτογαλία και εν συνεχεία το μεγάλο ντέρμπι, Αγγλία-Γαλλία.

Μαρόκο-Πορτογαλία (17:00): Στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, Μαρόκο, Ισπανία και Πορτογαλία είχαν συναντηθεί στη φάση των ομίλων, με τους Ίβηρες να προκρίνονται παρέα. Φέτος, οι Βορειοαφρικανοί πέταξαν εκτός το Βέλγιο και εν συνεχεία σόκαραν τη «φούρια ρόχα», φτάνοντας μέχρι τα προημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσουν την ομάδα του Φερνάντο Σάντος!

Κι αν ήταν έκπληξη η πρόκριση του Μαρόκου, στην περίπτωση των Πορτογάλων ήταν έκπληξη ο τρόπος με τον οποίο ξεπέρασαν το εμπόδιο της Ελβετίας. Το εκκωφαντικό 6-1 των Ιβήρων έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, με τους Μαροκινούς πάντως να είναι υποψιασμένοι.

Φαβορί, ασφαλώς, οι Πορτογάλοι, με την απόδοση να είναι... τόσο, όσο, με την παρουσία του Σάντος στον πάγκο να σπρώχνει τις σκέψεις για την έκπληξη. Το έχει στα νοκ άουτ ο πολύπειρος τεχνικός.

Στο 1.95 θα βρούμε το combo Χ2 με μάξιμουμ δύο γκολ στην αναμέτρηση, ενώ θα ρισκάρουμε και με το 2.02 για 0-0 μέχρι το 28ο λεπτό. Τέλος, θα επιλέξουμε ειδικό στοιχηματισμό με σκορ 0-1, 0-2 ή 0-3 στο 2.72.

Αγγλία-Γαλλία (21:00): Το μεγάλο ντέρμπι των προημιτελικών είναι και το τελευταίο χρονικά, με τα «τρία λιοντάρια» να απειλούν την πρωταθλήτρια κόσμου. Οι Άγγλοι προέρχονται από το άνετο 3-0 επί της Σενεγάλης, ενώ και οι «τρικολόρ» δεν είχαν πρόβλημα να... κεράσουν τριάρα (3-1) την Πολωνία.

Ο δείκτης δυσκολίας, ασφαλώς, ανεβαίνει, με τις αποδόσεις να χρίζουν φαβορί την ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν. Σε γενικές γραμμές πάντως είναι δύσκολο ματς για να πιαστείς από σημείο. Κι αν το κάνεις, ίσως η ισοπαλία στο 3.30 να λέει κάτι. Φαντάζει ως αναμέτρηση που θα μπορεί να κριθεί στην παράταση ή στα πέναλτι...

Από εκεί και πέρα, θα εμπιστευτούμε τον Χάρι Κέιν και το 2.60 που πληρώνει το γκολ του, ενώ στο 1.95 εντοπίζονται τα 2-3 γκολ.

Συνοπτικά οι επιλογές:

Μαρόκο-Πορτογαλία
Χ2 & under 2,5 (1.95)
Κανένα γκολ μέχρι το 28’ (2.02)
0-1, 0-2 ή 0-3 ακριβές σκορ (2.72)

Αγγλία-Γαλλία
Χ (3.30)
Γκολ Χάρι Κέιν (2.60)
2-3 γκολ (1.95)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x