Stoiximan

«Vamos Argentina» για τελικό με… Μέσι!

Η Αργεντινή κοντράρεται με την Κροατία για το εισιτήριο του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ βγαίνει σήμερα. Στο «Lusail Stadium» η Αργεντινή κοντράρεται με την Κροατία στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης, με τον νικητή να τα παίρνει… όλα και ο χαμένος απλά να πηγαίνει στον μικρό τελικό για την τιμητική τρίτη θέση.

Η Αργεντινή θεωρείται το φαβορί για την πρόκριση και μάλλον δικαίως, αλλά πρέπει να το δείξει στο γήπεδο. Έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια της από δύο γκολ, ενώ μόνο στην πρεμιέρα έβαλε μόλις ένα. Την ίδια ώρα, έχει δεχτεί γκολ από Σ. Αραβία, Αυστραλία και Ολλανδία και όλα είναι στο δεύτερο μέρος. Μάλιστα, στα νοκ-άουτ τα έχει δεχτεί όλα στο τελευταίο τέταρτο, δείγμα ότι βγάζει χαλαρότητα όταν προηγείται με δύο τέρματα διαφορά αλλά και πως αρκετές από τις αλλαγές δεν μπορούν να προσφέρουν τα ίδια με τους βασικούς.

Η Κροατία από τη μεριά της είναι η… χαρά του under! Μοναδική φορά που κάποιο παιχνίδι της είχε γκολ ήταν τη 2η αγωνιστική με αντίπαλο τον Καναδά, όπου επικράτησε 4-1. Κατά τα άλλα έχει τρία 0-0 (με Μαρόκο, Βέλγιο και Βραζιλία), ενώ με την Ιαπωνία ήρθε 1-1. Βρίσκεται στα ημιτελικά δηλαδή με τέσσερις ισοπαλίες σε πέντε ματς. Δεν σκοράρει εύκολα, αλλά δέχεται και με μεγάλη δυσκολία γκολ ενώ τρομερό τουρνουά κάνει ο Λιβάκοβιτς. Βέβαια, έχει σύμμαχο αρκετές φορές και την τύχη ως τώρα!

Θα πάμε με την Αργεντινή και το συνδυαστικό 1 & over 1,5 goals στο 2.57. Δεν αποκλείεται βέβαια ακόμη και το 1 & over 2,5 goals να επιβεβαιωθεί, αφού δεν είναι απίθανο να βρει γκολ και η Κροατία. Δεύτερη επιλογή να σκοράρει ο Μέσι (2.27) που είναι «δαιμονισμένος» στο Μουντιάλ και μετά πάμε με τις κάρτες. Να πάρει μία ο Μπρόζοβιτς (2.35) και μία ο Ταλιαφίκο (3.30) αξίζουν ως επιλογές.

Συνεχίζουμε με άλλες τρεις εναλλακτικές επιλογές. Πρώτη το over 8,5 κόρνερ (2.15), δεύτερη το over 2,5 κόρνερ της Κροατίας (1.53) και τρίτη το πρώτο γκολ της Αργεντινής να μπει ως το 30:00 (3.15).

Φυσικά, έχουμε και fan bets! Δύο ακριβές σκορ θα δώσουμε, υπέρ της Αργεντινής φυσικά. Το 2-0 (7.50) και το 3-1 (22.00).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x