Stoiximan

Βγαίνουν… διαβατήρια στα playoffs, αδιάφορα ματς με γκολ στα playouts

Αυλαία στα playouts της Super League και δύο ακόμη… στροφές στα playoffs, με στοιχηματικές προτάσεις γεμάτες από γκολ.

Η αυλαία των playouts πέφτει την Κυριακή και μάλιστα με αδιάφορα παιχνίδια αφού τα πάντα έχουν κριθεί, με το ενδιαφέρον να υπάρχει πλέον στα playoffs όπου αναμένεται να βγουν είτε αυτή την αγωνιστική είτε την τελευταία τα εισιτήρια για την Ευρώπη.

Βόλος-ΟΦΗ (14/05, 17:00): Με ματς για τα playouts ανοίγει το πρόγραμμα το Σάββατο, με τον ΟΦΗ να ψάχνει τη νίκη που θα του κλειδώσει την 7η θέση απέναντι στον πάντα επικίνδυνο και αδιάφορο Βόλο. Ομάδες που τους αρέσει να δημιουργούν, να παίζουν επιθετικά και να προσφέρουν θέαμα, έχοντας παράλληλα αμυντικά ζητήματα. Το g/g σε απόδοση 1.72 αξίζει, ενώ θα μπορούσαμε να το επιλέξουμε με ρίσκο και από ημίχρονο το g/g (4.25).

Άρης-ΑΕΚ (14/05, 20:00): Το μεγάλο ματς της ημέρας, αφού πολλά μπορούν να κριθούν. Ο Άρης προέρχεται από το «διπλό» επί του ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ από τη νίκη επί του ΠΑΣ και συνεχίζουν ισόβαθμοι στην τέταρτη θέση. Ο Άρης με νίκη καθαρίζει την Ευρώπη και παίρνει το εισιτήριο αφού στην ισοβαθμία έχει την Ένωση, ενώ σε ισοπαλία συνεχίζει να έχει το πάνω χέρι και παίζει για δύο αποτελέσματα. Η ΑΕΚ έχει ως στόχο, ένα αποτέλεσμα, τη νίκη! Αν νικήσει, τότε θα βρίσκεται από πάνω και θα ψάχνει έναν βαθμό στην τελευταία αγωνιστική για να πάρει το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Και εδώ το g/g μπορεί να επιβεβαιωθεί, πληρώνοντας μάλιστα καλά (2.15).

Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα (14/05, 20:00): Σπουδαίο αποτέλεσμα πήρε την περασμένη αγωνιστική ο Παναθηναϊκός, επικρατώντας 2-1 του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης». Σε θέση οδηγού για την Ευρώπη, ψάχνει μία νίκη στις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Είναι ένας εκ των στόχων, θέλοντας την ίδια ώρα να κατακτήσει και το Κύπελλο στον τελικό με τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΣ Γιάννινα κατεβαίνει στα παιχνίδια του για το γόητρο, θέλει να παρουσιάζει καλό πρόσωπο και να παίρνει αποτελέσματα για την ιστορία του και μόνο. Νίκη με χαμηλό σκορ για τους «πράσινους», οι οποίοι θα… κλειδώσουν στη Λεωφόρο την επιστροφή τους στην Ευρώπη. Πάμε με το συνδυαστικό 1 & under 3,5 goals στο διόλου ευκαταφρόνητο 1.75, ενώ για σκόρερ αξίζει να παίξουμε τον Παλάσιος που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (14/05, 20:00): Ματς γοήτρου αυτό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, γεμάτο όμως ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές. Οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να κάνουν τη φιέστα τους για την κατάκτηση του 47ου πρωταθλήματος μετά το τέλος του παιχνιδιού, οπότε το κίνητρό τους για νίκη είναι ισχυρό. Δεν βρίσκονται πάντως στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Την ίδια ώρα, οι φιλοξενούμενοι αγνοούν τη νίκη εδώ και δέκα διαδοχικά παιχνίδια, ενώ πλέον βλέπουν ακόμη και τη δεύτερη θέση να κινδυνεύει (που δεν κρίνει κάτι αλλά είναι θέμα γοήτρου). Δεν βρίσκονται επίσης σε καλή κατάσταση οι «ασπρόμαυροι», αλλά προσπαθούν να φορμαριστούν ενόψει του τελικού του Κυπέλλου σε μια εβδομάδα. Το g/g σε ένα ακόμη ματς αξίζει (1.98), ενώ με την ίδια λογική μπορούμε να επιλέξουμε το 1 & over 2,5 goals στο εξαιρετικό 3.35 της Stoiximan.

Αστέρας Τρίπολης-Απόλλων (15/05, 19:30): Να διασκεδάσει τις εντυπώσεις την τελευταία αγωνιστική θέλει ο Αστέρας, που δεν είχε το αναμενόμενο πρόσωπο στα playouts έχοντας… αδειάσει σωματικά και ψυχολογικά. Απέναντί του ο Απόλλων Σμύρνης που έχει υποβιβαστεί, αλλά θα παίξει για την τιμή του και την ιστορία του. Παρόλα αυτά, οι διαφορές ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι μεγάλες, με τους Αρκάδες να έχουν νικήσει και τα δύο μεταξύ τους ματς φέτος και να ετοιμάζονται για το 3/3. Ανεβάζουμε την απόδοση με το συνδυαστικό 1 & over 1,5 goals στο 1.88.

Λαμία-Ατρόμητος (15/05, 19:30): Σωμένη πλέον η Λαμία, αφού με την ισοπαλία απέναντι στον Απόλλωνα απέφυγε οριστικά την τελευταία θέση και θα διεκδικήσει την παραμονή της στα μπαράζ με τον χαμένο του… μπαράζ της Super League 2. Ο Ατρόμητος έχει την ίδια ώρα εξασφαλίσει τη σωτηρία του εδώ και μερικές αγωνιστικές, έχασε το αήττητο την περασμένη αγωνιστική από τον Ιωνικό και πλέον αμφότεροι παίζουν για το γόητρο. Θα πάμε με την… ρισκαδόρικη ισοπαλία (3,05).

Ιωνικός-Παναιτωλικός (15/05, 19:30): Αδιάφορο και αυτό το ματς στα playouts, αλλά με δύο ομάδες που ξέρουν να παίζουν επίθεση και να σκοράρουν. Ο Ιωνικός έχει κλέψει τις εντυπώσεις στο μίνι πρωτάθλημα, με τον Παναιτωλικό να θέλει να κλείσει με ένα καλό αποτέλεσμα τη χρονιά. Αναμένεται ανοιχτό παιχνίδι, με καλό ρυθμό και φάσεις εκατέρωθεν, ενώ τα δύο μεταξύ τους ματς φέτος είχαν γκολ. Πάμε με το g/g στο 1.87, ενώ αξία έχουν και τα κόρνερ στην αναμέτρηση, επιλέγοντας το over 10.5 στο 2.20.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x