Stoiximan

Σέντρα στα playoffs με αποδόσεις στο 20.00 (!) για το ντέρμπι της Λεωφόρου

Τα playoffs τους πρωταθλήματος αρχίζουν την Κυριακή, με το ντέρμπι του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ στη Λεωφόρο να ξεχωρίζει στο πρόγραμμα.

Τα playoffs του πρωταθλήματος της Super League ξεκινάνε, όχι όμως και τα playouts. Δέκα ντέρμπι, δέκα ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις που θα κρίνουν πρωταθλητή και ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Ολυμπιακός-Άρης (19:00): Μία εβδομάδα μετά τη μεταξύ τους αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη που έμελε να σπάσει το αήττητο του Ολυμπιακού, οι δύο ομάδες κοντράρονται για την πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός είναι αγκαλιά με το πρωτάθλημα και θέλει λίγες νίκες ακόμη για να το κλειδώσει και μαθηματικά, με τον Μαρτίνς να κάνει διαρκώς ροτέισον. Την ίδια ώρα, το μεγάλο κίνητρο το έχει ο Άρης που στοχεύει στην κατάληψη της τρίτης θέσης και με τρεις διαδοχικές νίκες βρίσκεται στο -1 από τον στόχο του. Έχει βελτιωθεί πολύ επιθετικά, η ψυχολογία έχει αλλάξει και όλα οδεύουν ομαλά.

Θα έχει γκολ, αλλά πιθανότατα και νικητή τον Ολυμπιακό το ματς αφού ψάχνει ρεβάνς για την ήττα. Το 1 & over 2,5 goals προσφέρεται στο εξαιρετικό 2.82 στη Stoiximan. Θα διαλέξουμε άλλα τρία ειδικά στοιχήματα. Το over 9,5 κόρνερ στο 2.32 αξίζει για δεύτερη επιλογή, ενώ το πρώτο γκολ του αγώνα να μπει μέχρι το 28:00 βρίσκεται στο 2.12. Τέλος, αξίζει και ο καταλογισμός ενός πέναλτι στον αγώνα (2.62).

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ (19:30): Το μεγάλο ντέρμπι της πρεμιέρας διεξάγεται στη Λεωφόρο, αφού ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ. Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε με νίκη για τις δύο ομάδες, με τον Παναθηναϊκό να βρισκεται στο -4 από τη σημερινή του αντίπαλο και να αναζητά τρίποντο που θα τον βάλει γερά στη μάχη της Ευρώπης. Αντιθέτως, με αποτέλεσμα η ΑΕΚ θα αφήσει εξ αρχής αρκετά πίσω της τους πράσινους και θα μπει σε θέση οδηγού για την πρώτη τριάδα.

Δύσκολο παιχνίδι για προβλέψεις, θα πάμε αρχικά με την ισοπαλία στο 3.30 και θα ψάξουμε στη συνέχεια πολλά ειδικά στοιχήματα. Πρώτη επιλογή το over 0.5 goal στο πρώτο ημίχρονο για την ΑΕΚ στο 2.62, ενώ ψάχνουμε από μια κάρτα για τους Ρότα (2.27) και Σάντσες (3.00). Κυνηγάμε τώρα άλλες δύο βαρβάτες και φοβερές αποδόσεις! Πρώτο, να σκοράρει ο Αϊτόρ με τελική εκτός περιοχής το βρίσκουμε στο 20 (!), ενώ η Stoiximan μας δίνει το να έχει δοκάρι ο Μάνταλος σε απόδοση 21!

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα (21:30): Από τη μεγάλη νίκη με 1-0 επί της Γάνδης που του δίνει προβάδισμα πρόκρισης για τα προημιτελικά του Conference League προέρχεται ο ΠΑΟΚ. Ο Λουτσέσκου θα κάνει ροτέισον, αλλά με μέτρο καθώς την Πέμπτη έχει και τη ρεβάνς στο Βέλγιο, ενώ κατά κάποιο τρόπο είναι εξασφαλισμένη και η 2η θέση. Την ίδια ώρα, στον ΠΑΣ Γιάννινα υπάρχει ικανοποίηση για την είσοδο στα playoffs και δεν βρίσκεται και πολύ μακριά από την τετράδα, οπότε θα παίξει σε όλα τα ματς για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και για να δει αν μπορεί να διεκδικήσει την Ευρώπη.

Θα πάμε με την μεγαλύτερη ποιότητα, σε ένα ματς που θα είναι κλειστό οπότε το 1 & under 3,5 goals που βρίσκεται στο 2.20 αξίζει. Το over 2.5 κόρνερ του ΠΑΣ βρίσκεται στο 1.55 και θα το πάρουμε, καθώς είναι πολύ πιθανό να περάσει και μάλιστα με ευκολία.

Θα ψάξουμε και δύο κίτρινες κάρτες, από πλευράς φιλοξενούμενων. Να δεχτεί μία ο Περέα στο 2.37 της Stoiximan, ενώ να δεχτεί μία και ο Καραχάλιος το βρίσκουμε στο 2.27.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x