Stoiximan

Αμυντικά κενά για 1.85, εναλλακτικό goal betting και σκόρερ

Ουαλία-Ιράν, Κατάρ-Σενεγάλη, Ολλανδία-Εκουαδόρ και Αγγλία-ΗΠΑ τα τέσσερα ματς της Παρασκευής (25/11) στο πρόγραμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι ομάδες του 1ου και του 2ου ομίλου στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ μας έδειξαν να πρώτα τους δείγματα και μας βοήθησαν να... φιλτράρουμε τις επιλογές μας εν όψει της 2ης αγωνιστικής.

Ουαλία-Ιράν (12:00): Αφού απέφυγε την ήττα ισοφαρίζοντας στο τέλος τις ΗΠΑ, η παρέα του Γκάρεθ Μπέιλ αντιμετωπίζει το Ιράν με στόχο τη νίκη που θα τη βάλει για τα καλά στο κόλπο για την πρόκριση στα νοκ άουτ. Οι Ιρανοί έδειξαν σημάδια... διάλυσης στην πρεμιέρα με την Αγγλία, όπου διασύρθηκαν με 6-2 και επιβεβαίωσαν πως αποτελούν το φαβορί για την τελευταία θέση του ομίλου.

Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα των Χατζισαφί και Μοχαμάντι έχει την ευκαιρία να παραμείνει ζωντανή αν καταφέρει να εκμεταλλευτεί την εμπειρία της και πάρει αποτέλεσμα ενάντια στην Ουαλία. Οι αποδόσεις χρίζουν φαβορί τους Βρετανούς, που βέβαια προέρχονται από σερί 0-2-4 σε Nations League και Μουντιάλ, ενώ σε αυτό το διάστημα δεν έχουν κρατήσει το μηδέν ούτε μία φορά.

Βασική επιλογή από την εν λόγω αναμέτρηση το G/G, σε απόδοση 2.07. Από εκεί και πέρα, θα τιμήσουμε το 2.42 που πληρώνει η επιλογή του να σκοράρει ξανά ο Γκάρεθ Μπέιλ, η εμπειρία του οποίου ξεχειλίζει στο ρόστερ της Ουαλίας.

Κατάρ-Σενεγάλη (15:00): Το ντεμπούτο της εθνικής ομάδας του Κατάρ σε Παγκόσμιο Κύπελλο εξελίχτηκε σε εφιάλτη, όχι τόσο λόγω του εύρους της ήττας (2-0) από το Εκουαδόρ, όσο λόγω της τραγικής εμφάνισης που έκαναν οι πρωταθλητές Ασίας.

Οι Αφρικανοί από την άλλη έκαναν εξαιρετικό παιχνίδι για κάτι παραπάνω από 80 λεπτά ενάντια στην Ολλανδία, ωστόσο κατέληξαν να ηττηθούν κι αυτοί 2-0, με αποτέλεσμα να χρειάζονται μόνο νίκη στο ματς με τους Καταριανούς για να παραμείνουν στο κόλπο της πρόκρισης.

Οι αποδόσεις χρίζουν μεγάλο φαβορί την ομάδα του Σισέ, πράγμα λογικό αν σταθούμε στα όσα είδαμε από τις δύο ομάδες στα πρώτα τους ματς.

Αξία στα σημεία πάντως δεν υπάρχει. Αντιθέτως, θα ασχοληθούμε με το goal betting και συγκεκριμένα τα 2-3 γκολ, προσδοκώντας σκορ της τάξης του 1-1, 0-2 ή κι 1-2. Ελαφρώς κάτω από τον διπλασιασμό, στο 1.98 η απόδοση.

Εναλλακτικά, αξίζει η επιλογή του early goal με line στο 33ο λεπτό και απόδοση 1.87, ενώ και το over 0,5 του Κατάρ στο 1.85 μπορεί να μπει στο ποντάρισμα – τα αμυντικά κενά που έδειξαν τα «λιοντάρια της τεράνγκα» στο τέλος δεν περνούν απαρατήρητα.

Ολλανδία-Εκουαδόρ (18:00): Το ντέρμπι κορυφής του 1ου ομίλου, μετά τις νίκες των δύο ομάδων στην πρεμιέρα ενάντια σε Σενεγάλη και Κατάρ αντιστοίχως. Οι «οράνιε» ζορίστηκαν περισσότερα απ' ότι θα ήθελαν, σε αντίθεση με την ομάδα του Γκουστάβο Αλφάρο, που έστησε... πάρτι κόντρα στους διοργανωτές.

Όπως και να 'χει οι Ολλανδοί έχουν τον πρώτο λόγο, ενάντια σε ένα σύνολο που έχει μεγάλα αποθέματα ενέργειας αλλά όχι την ανάλογη ποιότητα και εμπειρία σε σχέση με τους αντιπάλους του.

Παρ’ όλα αυτά θα αποφύγουμε τα σημεία και θα ρίξουμε μια ματιά στους σκόρερ, με το 3.80 του καυτού Βαλένσια να τραβάει το βλέμμα. Στο 2.07 δε, θα βρούμε την επιλογή για over 1 στο πρώτο μέρος, με επιστροφή πονταρίσματος σε περίπτωση που σημειωθεί ακριβώς ένα γκολ.

Αγγλία-ΗΠΑ (21:00): Καλύτερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσαν να ονειρευτούν οι Άγγλοι, που διέλυσαν με 6-2 το Ιράν και... άρχισαν τα πρώτα “it’s coming home”! Οι Αμερικανοί, αντιθέτως, έχασαν στο τέλος τη νίκη κόντρα στην Ουαλία και μαζί την ευκαιρία για ξεκίνημα με το δεξί.

Τα «τρία λιοντάρια» έχουν ασφαλώς τον τίτλο του φαβορί, με την παράδοση να είναι 8-1-2 υπέρ τους αλλά σε δύο ματς ενάντια στις ΗΠΑ για τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου να μετρούν μία ισοπαλία και μία ήττα!

Πολύ χαμηλά ο άσος, θα προτιμήσουμε το over 2,5 σε απόδοση 1.85. Στις αγορές των σκόρερ, το 4.40 του Πούλισιτς... κλείνει το μάτι, ενώ αξία υπάρχει και στο late goal, με το ενδεχόμενο να υπάρξει ένα γκολ μετά το 74ο λεπτό να τιμάται στο 1.85.

Συνοπτικά οι επιλογές:

Ουαλία-Ιράν:
G/G (2.07)
Γκολ Μπέιλ (2.42)

Κατάρ-Σενεγάλη:
2-3 γκολ (1.98)
Γκολ μέχρι το 33’ (1.87)
Κατάρ over 0,5 (1.85)

Ολλανδία-Εκουαδόρ:
Γκολ Βαλένσια (3.80)
Over 1 στο 1ο ημίχ. (2.07)

Αγγλία-ΗΠΑ:
Over 2,5 (1.85)
Γκολ Πούλισιτς (4.40)
Γκολ μετά το 74’ (1.85)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x