Stoiximan

Ντέρμπι αιωνίων με δύο αποτελέσματα και... διπλασιασμό

Το σπουδαίο παιχνίδι της Λεωφόρου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό έχει και μπόλικες ευκαιρίες για ποντάρισμα.

Θα έλεγε κανείς πως είναι η μητέρα των μαχών. Και όχι αδίκως! Το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο την Κυριακή είναι κομβικό και μπορεί να οριοθετήσει τους στόχους των δύο ομάδων στο υπόλοιπο της σεζόν. Μοιάζει κομβικό για αμφότερους, αναλογιζόμενοι τη βαθμολογική συγκομιδή που έχουν οι ομάδες και το γεγονός πως πλέον κυνηγάνε τόσο τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ όσο και τη δεύτερη ΑΕΚ.

Πρόκειται βέβαια από τα πιο δύσκολα ντέρμπι για να... διαβάσει κανείς. Όχι, δεν αναφερόμαστε στην κοινότυπη ατάκα ότι στα ντέρμπι είναι πάντα όλα διαφορετικά. Αλλά στο γεγονός πως μιλάμε δεδομένα για δύο νέες ομάδες που δεν μπορείς να γνωρίζεις τι επιφυλάσσει η μία στην άλλη.

Αμφότεροι έκαναν αρκετές μεταγραφές: Ο Παναθηναϊκός τις ολοκλήρωσε σε σύντομο χρονικό διάστημα και ήδη αρχίζουν και παίρνουν παιχνίδια στα πόδια τους, αφού ο Τερίμ τους ρίχνει από την αρχή στα παιχνίδια της ομάδας του. Ο Ολυμπιακός μέχρι και την τελευταία ημέρα των μεταγραφών απέκτησε παίκτες, με αποτέλεσμα να προσπαθεί ο Καρβαλιαλ σιγά-σιγά να αρχίσει να τους προσαρμόζει στο σύνολο του.

Ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, κατάφερε να κερδίσει σε ψυχολογία με τη νίκη πρόκριση επί του Ατρομήτου. Ο Ολυμπιακός με ένα σερί τριών νικών, έχει προσπαθήσει να αφήσει πίσω του τον αποκλεισμό στο κύπελλο και κάνει το ντεμαράζ του. Βλέπουμε έναν βελτιωμένο Ολυμπιακό το τελευταίο διάστημα, ο οποίος έχει προσπαθήσει να σφίξει αμυντικά και μπροστά βρίσκει γκολ. Την ίδια ώρα, ο Παναθηναϊκός έχει τα θέματα του ανασταλτικά και μπροστά βρίσκει γκολ επίσης.

Θα έλεγε κανείς πως το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, βάσει των παραπάνω, μοιάζει η πιο safe επιλογή. Εμείς θα πάμε σε κάτι διαφορετικό: Επιλέγουμε το 1Χ ημίχρονο / Χ2 τελικό αποτέλεσμα σε απόδοση 2.37. Οι πράσινοι θα προσπαθήσουν να μπουν πιο δυνατά, να ελέγξουν τον ρυθμό και να βρουν το προβάδισμα. Όσο θα περνά η ώρα, ο Ολυμπιακός έχει τη δυνατότητα να διαχειριστεί καλύτερα το παιχνίδι, όπως έχει κάνει σε όλα τα ντέρμπι απέναντι στο τριφύλλι φέτος, ενώ αυτή τη στιγμή η ομάδα του Καρβαλιαλ είναι και πιο φρέσκια σε θέμα δυνάμεων.

Μια καλή επιλογή είναι και το να έρθει το πρώτο γκολ μετά το 28:00, ποντάροντας στη σκοπιμότητα και των δύο. Καλή απόδοση, αφού διπλασιάζεις τα χρήματά σου.

Και υπάρχει ένα... αγαπημένο fun bet, το οποίο με λίγη τύχη μπορεί να επιβεβαιωθεί. Να έχει τελική στο δοκάρι ο Μασούρας βρίσκεται σε απόδοση 20. Ποδοσφαιριστής με αρκετές τελικές ανά αγώνα, μέσα στις φάσεις και απλά εμείς θέλουμε λίγο τύχη (και μάλλον ατυχία του ποδοσφαιριστή).

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x