Stoiximan

Τελικός Κυπέλλου με πέναλτι, κάρτες και... πράσινο μομέντουμ

Προτάσεις με πολλά ειδικά στοιχήματα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό να κοντράρεται με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Η σεζόν 2021/22 ολοκληρώνεται στην Ελλάδα με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον ΠΑΟΚ, με τους δύο αντιπάλους να διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός αναζητά το πρώτο του τρόπαιο μετά από 8 χρόνια, όταν το είχε κατακτήσει ξανά με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, ενώ ο «δικέφαλος του βορρά» έχει κατακτήσει το Κύπελλο 4 φόρες στα τελευταία 5 χρόνια (μετρώντας 4/4 τελικούς σε αυτό το διάστημα).

Πάμε όμως να δούμε το εν λόγω παιχνίδι και με... στοιχηματική ματιά γιατί έχει μεγάλο ενδιαφέρον:

Σε καλό μομέντουμ βρίσκει τον Παναθηναϊκό ο τελικός. Παρότι προ ημερών οι πράσινοι ηττήθηκαν εύκολα με 2-0 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ο Γιοβάνοβιτς επέλεξε να αλλάξει σχεδόν όλη την ενδεκάδα του και να δώσει ανάσες σε πολλούς που προσανατολίζει να ξεκινήσει βασικούς στον τελικό. Την ίδια ώρα, βέβαια, ο ΠΑΟΚ πήρε μια νίκη μετά από 11 ματς και απέκτησε ψυχολογία ενόψει του μεγάλου αγώνα. Πιθανότατα οι δύο ομάδες δεν θα έχουν σοβαρά προβλήματα και απουσίες αφού από πλευράς Παναθηναϊκού ο Ιωαννίδης αναμένεται να είναι έτοιμος, ενώ από αυτή του ΠΑΟΚ φαίνεται πως θα προλάβει ο Αουγκούστο.

Το μομέντουμ δείχνει Παναθηναϊκό, αφού παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο και είναι πιο ξεκούραστη σαν ομάδα, παρότι ο Λουτσέσκου ξέρει να διαχειρίζεται τέτοια ματς. Νικητής του τροπαίου ο Παναθηναϊκός στο 1.95, ενώ να το πάρει στην κανονική διάρκεια το βρίσκουμε στο 2.77 της Stoiximan.

Το... αγαπημένο μας over 0.5 δοκάρι στο ματς το βρίσκουμε στο 2.35, όπως και τον καταλογισμό πέναλτι από τον κορυφαίο Ισπανό διαιτητή Λαόθ στο 2.62!

Πάμε τώρα και στις κάρτες! Τελικός είναι, θα έχει μονομαχίες και ίσως λίγο ποδοσφαιρικό... ξύλο. Η πρώτη κάρτα που θα ψάξουμε θα είναι εκτός αγωνιστικού χώρου, αφού το να δεχτεί κάρτα ο Ραζβάν Λουτσέσκου που ζει έντονα κάθε ματς, μας προσφέρεται σε απόδοση 4 στη Stoiximan.

Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές; Ο Φραν Βέλεθ είναι σκληροτράχηλος αμυντικός και βάζει δύναμη στο παιχνίδι του, με την κάρτα του Ισπανού στόπερ να προσφέρεται στο 2.35. Παίκτες, όμως, που παίρνουν κάρτες και με σχετική ευκολία έχει και ο ΠΑΟΚ, αφού ο Κούρτιτς είναι ένας εξ αυτών (2.10), όπως και ο Κρέσπο (2.42).

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x