Stoiximan

Ο καυτός Κράμαριτς που τριπλασιάζει και η ευκαιρία του Φίλκρουγκ

Κροατία-Βέλγιο, Καναδάς-Μαρόκο, Κόστα Ρίκα-Γερμανία και Ιαπωνία-Ισπανία περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Πέμπτης (01/12) στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Τέσσερα ακόμα εισιτήρια για τους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου βρίσκουν απόψε κάτοχο, με μεγάλα ματς σε 5ο και 6ο όμιλο να κρίνουν την πρόκριση. Μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Κροατία και Βέλγιο, μεγάλη ευκαιρία έχει η Γερμανία ενάντια στην Κόστα Ρίκα.

Κροατία-Βέλγιο (17:00): Μεγάλο ντέρμπι για την πρόκριση, με τους δευτεραθλητές κόσμου να βρίσκονται σε θέση ισχύος μετά την τεσσάρα στον Καναδά. Οι δε Βέλγοι, έμπλεξαν για τα καλά μετά την ήττα από το Μαρόκο, ενώ η γενική εικόνα τους είναι κακή – την ώρα που το κλίμα στα αποδυτήρια φέρεται να είναι τεταμένο.

Μοιρασμένες οι αποδόσεις, με τους «κόκκινους διαβόλους» να μην έχουν περιθώρια. Αμφότεροι αντίπαλοι θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν... γερασμένοι σαν γκρουπ ωστόσο η Κροατία πήρε ώθηση από τη νίκη της 2ης αγωνιστικής.

Άκρη με σημείο δεν πολυβγαίνει, ωστόσο τόσο το αμφίτερμα στο 1.75 δείχνει αξιόλογο, όσο και το 3.05 του καυτού Κράμαριτς για anytime scorer.

Καναδάς-Μαρόκο (17:00): Οι Καναδοί έγιναν από τις πρώτες, χρονικά, ομάδες που έμειναν εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου, με την αποτελεσματικότητά τους σε άμυνα και επίθεση να μην συνάδει με τους ενθουσιασμό τους. Πράγμα λογικό σε έναν βαθμό, καθώς μιλάμε για ένα νεανικό σύνολο που έφερε την πρώτη πρόκριση σε Μουντιάλ μετά από 36 χρόνια.

Φαβορί οι εξαιρετικοί μέχρι τώρα Μαροκινοί, που βέβαια έχουν να διαχειριστούν και την πίεση για το αποτέλεσμα που θα τους στείλει στα νοκ άουτ. Καλές οι πιθανότητες για γκολ στο τέλος, με απόδοση 1.85 και line στο 72ο λεπτό. Εναλλακτικά, το combo X2 με over 1,5 στο 1.80, με το μυαλό σε σκορ της τάξης του 1-1, 1-2.

Κόστα Ρίκα-Γερμανία (21:00): Μπλέχτηκε η κατάσταση μετά τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής, με τους Κοσταρικανούς να επανέρχονται μετά την επτάρα από την Ισπανία νικώντας την Ιαπωνία και τη «νασιοναλμάνσαφτ» να μένει ζωντανή ισοφαρίζοντας τη «ρόχα».

Με νίκη, τα «πάντσερ» περνούν εκτός απροόπτου και με το διπλό στο 1.10 αντιλαμβάνεται κανείς πως μιλάμε για ματς... Δαβίδ και Γολιάθ. Άδραξε την ευκαιρία και λύτρωσε τη Γερμανία ενάντια στους Ισπανούς ο Φίλκρουγκ, που πληρώνει 1.85 για να σκοράρει ξανά, ενώ στο 1.95 βρίσκουμε τον Γκνάμπρι.

Ιαπωνία-Ισπανία (21:00): Οι Ιάπωνες μπορούσαν να κλειδώσουν την πρόκριση αλλά την πάτησαν, χάνοντας από την Κόστα Ρίκα και χάνοντας το πλεονέκτημα που είχαν πάρει μετά την ιστορική νίκη επί των Γερμανών.

Μεγάλο αουτσάιντερ οι Ασιάτες, ενάντια σε μια Ισπανία που βολεύεται και με την ισοπαλία αλλά θέλει τη νίκη για να είναι σίγουρα πρώτη. Πάει προς τα δεξιά το χέρι, με το διπλό να πληρώνει λίγο αλλά να φτάνει στο 1.75 σε combo με το under 4,5.

Αξιόλογο το 2.40 για να βρει δίχτυα ο Φεράν Τόρες, ενώ τα 2-3 γκολ προσφέρονται στο 2.02.

Συνοπτικά οι επιλογές:

Κροατία-Βέλγιο:
G/G (1.75)
Γκολ Κράμαριτς (3.05)

Καναδάς-Μαρόκο:
Γκολ μετά το 72’ (1.85)
Χ2 & over 1,5 (1.80)

Κόστα Ρίκα-Γερμανία:
Γκολ Φίλκρουγκ (1.85)
Γκολ Γκνάμπρι (1.95)

Ιαπωνία-Ισπανία:
2 & under 4,5 (1.75)
Γκολ Φεράν Τόρες (2.40)
2-3 γκολ (2.02)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x