Stoiximan

Αγωνιστική με γκολ, αλλά και ειδικά στοιχήματα με μεγάλες αποδόσεις

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις για την 5η αγωνιστική της Super League.

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις για την 5η αγωνιστική της Super League. Αναμφίβολα ξεχωρίζει το ντέρμπι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ανάμεσα στον Άρη και τον Ολυμπιακό, ωστόσο υπάρχουν μερικά ακόμη παιχνίδια που μαγνητίζουν το βλέμμα.

Παναιτωλικός-ΑΕΚ (17/09, 20:00): Να συνέλθει μετά την ήττα στο ντέρμπι από τον Παναθηναϊκό και να… προετοιμάσει το έδαφος για την είσοδός της στην «Αγια-Σοφιά» θέλει η ΑΕΚ, που έχει δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Οι γηπεδούχοι παίζουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο, φουλ ανοιχτά και αυτό εγκυμονεί κινδύνους αφού δέχονται φάσεις. Την ίδια ώρα η ΑΕΚ έχει την ποιότητα να τιμωρήσει αυτά τα κενά-λάθη, αλλά και η ίδια παρουσιάζει ζητήματα στα μετόπισθεν

Η εναλλακτική επιλογή «Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες ή Over 2,5 goals» προσφέρεται στο 1.65 στη Stoiximan. Επίσης, να δεχτεί μια κάρτα ο Ντέμπι Φλόρες είναι καλή επιλογή (2.75).

Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα (17/09, 21:30): Την 5η νίκη του σε ισάριθμες αγωνιστικές αναζητά ο Παναθηναϊκός, ώστε να πάει με τον αέρα του πρωτοπόρου και με ηρεμία στη διακοπή για τις εθνικές ομάδες. Απέναντί του έχει τον ΠΑΣ που είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα, αλλά την ίδια ώρα έχει πρόβλημα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι και δεν δημιουργει αρκετά. Αναμφίβολα η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι το φαβορί και καλείται να το δείξει μέσα στο γήπεδο.

Πρώτη επιλογή το 1 & under 3,5 goals (1.80). Δεύτερη επιλογή το να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στο ματς ο Αντράζ Σπόραρ (2.37), ενώ μπορούμε να επιλέξουμε να δεχτεί κίτρινη κάρτα και ο Ροντρίγκο Εραμούσπε (2.02).

ΟΦΗ-ΠΑΟΚ (18/09, 19:00): Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Η κακή πορεία του ΟΦΗ και η μία νίκη σε τέσσερα παιχνίδια έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχουν μεγάλες αλλαγές στο τιμ συνολικά, όπως και να υπάρχει μια γενικότερη γκρίνια. Απέναντί του ο ΠΑΟΚ που μετρά τρεις νίκες και μία ισοπαλία στις τέσσερες πρώτες αγωνιστικές, κυνηγώντας τον Παναθηναϊκό στην κορυφή της βαθμολογίας. Σαφώς καλύτερη η κατάσταση στους φιλοξενούμενους παρότι ως τώρα δεν πείθουν με τις εμφανίσεις τους, ενώ οι γηπεδούχοι έχουν πολλά προβλήματα κυρίως στο αγωνιστικό κομμάτι.

Δύσκολο ματς για προβλέψεις, οπότε θα το πάμε… γύρω-γύρω. Πάμε για αρχή με το over 9,5 κόρνερ (2.57) και η μπάλα λογικά θα στηθεί πολλές φορές στη γωνία! Πάμε να μαντέψουμε και δύο κάρτες: Ο Μπαλογιάννης από πλευράς ΟΦΗ (2.77) και ο Κουλιεράκης από αυτή του ΠΑΟΚ (3.75).

Άρης-Ολυμπιακός (18/09, 20:00): Το μεγάλο ματς της αγωνιστικής, με τις δύο ομάδες να κοντράρονται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και να μην έχουν πολλά περιθώρια για νέες απώλειες. Διότι ο Άρης μετρά επτά βαθμούς σε τέσσερις αγωνιστικές, ενώ ο Ολυμπιακός από τη μεριά του έχει οκτώ βαθμούς. Περιθώρια για απώλειες δεν υπάρχουν για κανέναν, αφού δεν θέλουν να μείνουν μακριά από την κορυφή. Η εικόνα και των δύο, πάντως, δεν είναι η καλύτερη δυνατή. Αμυντικά έχουν πολλά ζητήματα, επιθετικά εύκολα ή δύσκολα θα βρουν γκολ.

Πάμε να μειώσουμε το ρίσκο και να αυξήσουμε τις πιθανότητες για ταμείο. Το Χ2 & over 1,5 goals αξίζει (1.72) ως πρώτη επιλογή. Πάμε και στα υπόλοιπα, ειδικά, στοιχήματα.

Να σκοράρει ο Μπιέλ το βρίσκουμε στο 4.00, ενώ ψάχνουμε το να δεχτούν κίτρινη κάρτα ο Μπράμπετς από πλευράς Άρη (3.00) και ο Άβιλα από πλευράς Ολυμπιακού (3.00).

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x