Stoiximan

Στοιχηματικές προτάσεις με το βλέμμα στο… άδειο «Καραϊσκάκη»

H Super League συνεχίζεται και έχει ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης», το οποίο βέβαια θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο.

Η Super League συνεχίζεται με την 7η αγωνιστική να διεξάγεται και να έχει ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις με το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ να ξεχωρίζει, αν και θα πραγματοποιηθεί χωρίς κόσμο στις εξέδρες.

Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός (23/10, 20:30): Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι για την 7η αγωνιστική, ξεχωρίζει από αυτά του Σαββάτου. Ο Αστέρας πήρε την πρώτη του νίκη την περασμένη εβδομάδα και έχει έξτρα ψυχολογία, ενώ αναζητά και το παρθενικό του τρίποντο. Από τις πιο αδικημένες ομάδες βάσει βαθμολογίας μέχρι τώρα αυτή του Μίλαν Ράσταβατς, θέλει να χτίσει σερί για να πλησιάσει τον στόχο του που είναι η εξάδα.

Ιδιαίτερα φορμαρισμένος ο Παναθηναϊκός, βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και προέρχεται από το εμφατικό 4-1 επί του Ιωνικού. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο, αλλά παρουσιάζει διαφορετική εικόνα εντός και εκτός έδρας. Στη Λεωφόρο έχει 3/3, εκτός 0/3 με μόλις έναν βαθμό. Πρέπει να αρχίσει επιτέλους το «τριφύλλι» να παίρνει νίκες και βαθμούς και εκτός έδρας.

Διπλή επιλογή για αυτό το ματς, που είναι δύσκολο σε προβλέψεις. Θα πάμε στην επιλογή «2-3 ΓΚΟΛ» που προσφέρεται σε απόδοση 1,95 στη Stoiximan. Την ίδια ώρα, υπάρχει και η εναλλακτική επιλογή «κόκκινη κάρτα ή πέναλτι στο ματς» στο 1,95 επίσης, σε μια σκληρή αναμέτρηση!

Άρης-Παναιτωλικός (24/10, 16:00): Την τρίτη νίκη του στο πρωτάθλημα πήρε ο Άρης, φτάνοντας τους πέντε βαθμούς. Στο κυνήγι της εξάδας οι «κίτρινοι» που μέχρι στιγμής δεν πείθουν, ούτε μεσοεπιθετικά αφού δεν σκοράρουν εύκολα, αλλά ούτε και αμυντικά αφού δέχονται φάσεις. Απέναντί του έχει τον Παναιτωλικό, που είναι ισόβαθμος με τους Θεσσαλονικείς και αρέσκονται με τον Γιάννη Αναστασίου πάγκο να παίζουν ανοιχτά και ποδόσφαιρο κυκλοφορίας. Το goal/goal προσφέρεται στην εξαιρετική απόδοση του 2,40 και θα την προτιμήσουμε.

ΝΠΣ Βόλος-ΑΕΚ (24/10, 16:00): Από τα καλύτερα παιχνίδια της αγωνιστικής στον Βόλο, όπου η τρομερά επιθετική και με εξαιρετικό ποδόσφαιρο ομάδα του Αμπασκάλ υποδέχεται την ΑΕΚ του Αργύρη Γιαννίκη. Ισόβαθμες οι δύο ομάδες στην βαθμολογία, με τον Βόλο να προέρχεται από το φοβερό 4-4 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ενώ βρισκόταν πίσω στο σκορ με 4-1 στο ημίχρονο.

Την ίδια ώρα, η ΑΕΚ στο ντεμπούτο του Αργύρη Γιαννίκη έφτασε στο 3-0 επί του Ατρομήτου, ξεκινώντας με ιδανικό τρόπο τη θητεία του στους κιτρινόμαυρους. Η Ένωση αναζητά τη νίκη που θα της προσδώσει περισσότερη ηρεμία και θα δώσει χρόνο στον Γιαννίκη να δουλέψει όσα θέλει στην ομάδα, αλλά πρέπει να βάλει… φρένο στην τρομερή μεσοεπιθετική γραμμή των γηπεδούχων.

Το goal/goal προσφέρεται σε απόδοση 1,75 στη Stoiximan, ενώ καλή εναλλακτική επιλογή είναι το over 3,5 κόρνερ του Βόλου (1,78).

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (24/10, 20:30): Το μεγάλο ματς της αγωνιστικής διεξάγεται στο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά το κακό είναι πως θα θυμίσει την… περσινή σεζόν αφού δεν θα έχει κόσμο στις εξέδρες. Οι δύο ομάδες είναι κουρασμένες από τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις, αλλά πάντα ένα ντέρμπι είναι ειδικών συνθηκών.

Στο πρωτάθλημα, οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από το «διπλό» στα Γιάννενα και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες στα εντός έδρας παιχνίδια τους, αντιμετωπίζοντας προβλήματα απέναντι σε κλειστές άμυνες. Ο ΠΑΟΚ θα κατέβει πιο… σφιχτά στο Φάληρο, μετά και το κάζο που έπαθε με τον Βόλο στην Τούμαπ (4-4), ενώ εκτός έδρας γενικότερα δεν έχει καλό πρόσωπο και δέχεται φάσεις, με αποτέλεσμα όλα να πηγαίνουν σε οριακό σημείο.

Ο Ολυμπιακός δείχνει να έχει το πάνω χέρι στο ντέρμπι και η νίκη του προσφέρεται κοντά στον διπλασιασμό στη Stoiximan (1,95). Την ίδια ώρα, οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να χτυπήσουν στο καλό τους διάστημα, που συνήθως είναι το πρώτο μισάωρο. Το να υπάρχει «ένα γκολ ως το 30:00» στο ματς (ώστε να είμαστε πιο σίγουροι αφού πληρωνόμαστε και με γκολ του ΠΑΟΚ) το βρίσκουμε σε απόδοση 1,85.

Συνοπτικά οι προτάσεις
Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός:2-3 ΓΚΟΛ (1,95) ή κόκκινη κάρτα ή πέναλτι στο ματς
Άρης-Παναιτωλικός: goal/goal (2,40)
ΝΠΣ Βόλος-ΑΕΚ: goal/goal (1,75) ή over 3,5 κόρνερ Βόλου (1,78).
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: -1 (1,95) ή ένα γκολ ως το 30:00 (1,85)

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x