Stoiximan

Προκριματικά Μουντιάλ: «Τελικοί» με βαρβάτες αποδόσεις

Οι στοιχηματικές προτάσεις για το σαββατοκύριακο με... άρωμα προκριματικών Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Ελλάδα δεν μας έκανε τη χάρη να νικήσει την Ισπανία, οι ελπίδες της εκμηδενίστηκαν και πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται σε άλλες αναμετρήσεις που θα κρίνουν είτε την πρώτη δυάδα είτε ποιος θα τερματίσει πρώτος και ποιος δεύτερος.

Βοσνία-Φινλανδία (13/11, 16:00): Ένας μικρός χαμός στον όμιλό τους, με την Γαλλία να προπορεύεται και να κλειδώνει την απευθείας συμμετοχή στο Κατάρ και τις Ουκρανία, Βοσνία, Φινλανδία να βλέπουν να τους χωρίζει από ένας βαθμός.

Η Βοσνία έχει μεγαλύτερη ποιότητα και ορισμένους... σταρ στο ρόστερ της, αλλά απέναντί της έχει μια σκληροτράχηλη ομάδα, που της αρέσει να παίζει πίσω από την μπάλα, να παίζει μαζικά άμυνα και να χτυπάει στην κόντρα-επίθεση. Η Βοσνία έχει καλύτερη ομάδα, αλλά είναι ευάλωτη αμυντικά και είναι πιθανό να δεχτεί γκολ, όπως και το να βάλει ένα. Πρώτη μας επιλογή το goal/goal αφού και οι δύο θα επιτεθούν και η Stoiximan μας το προσφέρει σε απόδοση 1,98. Θα επιλέξουμε και δύο ειδικά. Να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στο ματς ο Έντιν Τζέκο είναι η πρώτη επιλογή και η δεύτερη είναι καταλογισμός πέναλτι στο 2.80.

Ουαλία-Λευκορωσία (13/11, 21:45): Σημαντικό ματς για τον 5ο όμιλο, με την Ουαλία να ψάχνει το τρίποντο για να... καβαλήσει την Τσεχία που έχει έξτρα ματς και να γίνει αφεντικό στη μάχη της δεύτερης θέσης. Απέναντί της έχει την αδύναμη Λευκορωσία που ξέρει μόνο να... αμύνεται! Οι Ουαλοί έχουν μεγαλύτερη ποιότητα και εμπειρία να πάρουν το ματς, αλλά μοιάζει πιθανό να πάνε το παιχνίδι... σβηστά, όπως και ξέρουν να κάνουν. Η συνδυαστική επιλογή του 1 & under 3,5 goals προσφέρεται στο 1.85 στη Stoiximan.

Κροατία-Ρωσία (14/11, 16:00): Η μάχη για την κορυφή του 8ου ομίλου. Δύο ομάδες με... καυτές επιθέσεις και με ορισμένα αμυντικά προβλήματα ρίχνονται στη μάχη από νωρίς και κοντά στις έξι το απόγευμα θα ξέρουμε ποια προκρίθηκε απευθειας στα τελικά και ποια θα παίξει μπαράζ. Αμφότερες, προέρχονται από εμφατικές νίκες. Η Κροατία διέλυσε 7-1 την Μάλτα, η Ρωσία 6-0 την Κύπρο. Αν θα στηριχτούν και πάλι στην επίθεση; Πολύ πιθανό και ιδιαίτερα οι γηπεδούχοι που τους αρέσει να κάνουν το παιχνίδι τους, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που ξέρουν και να αμύνονται.

Οριακό παιχνίδι, θα πάει στη δύναμη και το αποτέλεσμα στην... κόψη του ξυραφιού. Οι Ρώσοι είναι πιο διψασμένοι, οι Κροάτες πιο... ξεζουμισμένοι και παρότι έχουν μεγαλύτερη ποιότητα, δείχνουν πιο κουρασμένοι. Αξίζει να πάμε στην κόντρα και να πάρουμε τη διπλή ευκαιρία Χ2 σε απόδοση 2,37 στη Stoiximan. Δεν είναι κακή επιλογή το να παίξουμε και μια κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι, όπως και το ημίχρονο να λήξει ισόπαλο (2,20).

Πορτογαλία-Σερβία (14/11, 21:45): Μεγάλη μάχη και στον 1ο όμιλο. Πορτογαλία και Σερβία είναι ισόβαθμες με 17, αλλά οι Ίβηρες υπερτερούν αφού έχουν καλύτερη διαφορά τερμάτων (+12 απέναντι στο +8 των Σέρβων). Τι σημαίνει αυτό; Ότι πρακτικά, οι γηπεδούχοι καλύπτονται με νίκη ή ισοπαλία και οι φιλοξενούμενοι θα τερματίσουν πρώτοι και θα πάνε απευθείας στο Κατάρ μόνο με νίκη.

Προφανώς, η Πορτογαλία διαθέτει καλύτερη ομάδα, τον... winner Ρονάλντο και τον Σάντος που ξέρει στα δύσκολα να τα βγάζει πέρα. Η Σερβία από τη μεριά της έχει μεγάλο ταλέντο, τρομερή μεσοεπιθετική γραμμή αλλά και ζητήματα στην άμυνα. Μοιάζει πολύ πιθανό οι Σέρβοι να βρουν γκολ, ενώ το πιθανότερο είναι να δεχτούν κιόλας οπότε το goal/goal στο 2,15 της Stoiximan είναι καλοδεχούμενο και μπορεί να πληρώσει. Επίσης, δεν είναι περίεργο να δεχτεί μια κάρτα και ο ποιοτικός αλλά σκληροτράχηλος μέσος, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς.

Ισπανία-Σουηδία (14/11, 21:45): Στον όμιλο της Ελλάδας, ξέρουμε ήδη ποιοι θα είναι στη δυάδα. Αλλά δεν ξέρουμε τη σειρά. Οι Σουηδοί γνώρισαν ήττα-σοκ από τη Γεωργία και με τη νίκη τους οι Ισπανοί, ανέβηκαν πρώτοι και όλα πλέον είναι στα χέρια τους την τελευταία αγωνιστική. Βέβαια, η Σουηδία στα δύο τελευταία ματς απέναντι στους Ισπανούς παραμένουν αήττητοι και τους έχουν βάλει πολύ δύσκολα. Τους πήρανε την ισοπαλία στον όμιλο του περασμένου Euro και από καθαρή ατυχία δεν νίκησαν, ενώ επικράτησαν 2-1 στον πρώτο γύρο των Προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Κάπως έτσι, οι μνήμες είναι... νωπές για τους Ίβηρες, που σαφώς και θέλουν να πάρουν την εκδίκησή τους. Η Ισπανία δεν μπορεί να συμβιβαστεί με οτιδήποτε λιγότερο από τη νίκη, είναι στο dna της άλλωστε. Ωστόσο, το παιχνίδι με τη Σουηδία κρύβει κινδύνους. Σίγουρα, η ομάδα του Λουίς Ενρίκε θα θελήσει να καθαρίσει από νωρίς, ωστόσο με βάσει τις πολλές απουσίες των γηπεδούχων δεν θα πηγαίναμε στη νίκη τους που είναι σε χαμηλή απόδοση. Με λίγη τύχη, μπορεί να επιβεβαιωθεί το over 1,5 goals στο πρώτο ημίχρονο με τη Stoiximan να μας το προσφέρει σε απόδοση 3,10. Τι ζητάμε; Δύο γρήγορα γκολ...

Ελλάδα-Κόσοβο (14/11, 21:45): Η Ελλάδα δεν τα κατάφερε με την Ισπανία, πλήρωσε και τις γκέλες με Γεωργία, Κόσοβο και δεν θα βρεθεί σε άλλη μία μεγάλη διοργάνωση. Υποχρέωση πλέον των διεθνών να κλείσουν με νίκη, με τον Φαν'τ Σχιπ να ετοιμάζεται για αλλαγές απέναντι σε μια ομάδα που θα κατέβει να κάνει και αυτή το παιχνίδι της.

Η Ελλάδα είναι σαφώς ανώτερη ομάδα, θα θελήσει να κλείσει τα Προκριματικά με νίκη και καλή εμφάνιση και πιστεύουμε πως αυτό θα γίνει, με τον Φαν'τ Σχιπ να θέλει να δείξει για ακόμη μια φορά πως αξίζει να παραμείνει στον πάγκο της. Το συνδυαστικό 1 & over 1,5 goals μας το δίνει η Stoiximan στο 2,12 και είναι... σούπερ! Θα μας ευχαριστήσει η Εθνική, αποζητώντας το χειροκρότημα στο φινάλε των ομίλων των Προκριματικών.

Συνοπτικά οι προτάσεις:
Βοσνία-Φινλανδία (13/11, 16:00): goal/goal (1.98), καταλογισμός πέναλτι (2.80), να σκοράρει ο Τζέκο ()
Ουαλία-Λευκορωσία (13/11, 21:45): 1 & under 3,5 goals (1.85)
Κροατία-Ρωσία (14/11, 16:00): Χ2 (2.37) , Χ ημίχρονο (2,20) , κόκκινη κάρτα στο παιχνλιδι ()
Πορτογαλία-Σερβία (14/11, 21:45): goal/goal (2.15) , να δεχτεί κάρτα ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς ()
Ισπανία-Σουηδία (14/11, 21:45): over 1,5 goals στο πρώτο ημίχρονο (3.10)
Ελλάδα-Κόσοβο (14/11, 21:45): 1 & over 1,5 goals (2.12)

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x