Stoiximan

Τα βλέμματα στο ντέρμπι των «δικεφάλων»

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας με άρωμα Super League.

Super League... συνέχειας. Μετά την τρίτη, εμβόλιμη, αγωνιστική έρχεται η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος που έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και ζόρικα παιχνίδια για τους «μεγάλους». Ωστόσο, το ντέρμπι των «δικεφάλων» στην Τούμπα ξεχωρίζει, αφού από νωρίς θα βγάλουμε τα συμπεράσματά μας. Σε δύο δόσεις και αυτή η αγωνιστική, τα παιχνίδια διεξάγονται Κυριακή και Δευτέρα.

Παναθηναϊκός-Βόλος (16:00): Δύο σερί ήττες μετά τη νίκη της πρεμιέρας για τον Παναθηναϊκό, που μένει στους τρεις βαθμούς και πρέπει να αρχίσει να... ρεφάρει, παίρνοτας τρίποντα ώστε να μείνει σε τροχιά Ευρώπης. Την ίδια ώρα, ο Βόλος είναι η ευχάριστη έκπληξη και μόνος πρώτος στην κορυφή με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, παίζοντας εξαιρετικό και παραγωγικό ποδόσφαιρο.

Τα προγνωστικά βάσει των αποδόσεων μοιάζουν δύσκολα, οπότε θα πάμε σε μια πιο ασφαλή επιλογή. Ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη, αφού ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά θα πάει πιο σφιχτά το ματς και θα προσπαθήσει να κοντρολάρει τον ρυθμό, με τον Βόλο να είναι χαλαρός και να παρατάσσεται χωρίς άγχος. Το 2-3 γκολ σε απόδοση 1,95 στη Stoiximan αποτελεί μια καλή και safe επιλογή.

Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός (16:00): Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια διεξάγεται την ίδια ώρα την Κυριακή στην Τρίπολη, αφού ο σκληροτράχηλος Αστέρας αναζητά το πρώτο του τρίποντο κόντρα στον Ολυμπιακό που αρχιζει να βρίσκει ρυθμό. Για τους Πειραιώτες ξεκινάει μια τριάδα απαιτητικών αγώνων, αφού στη συνέχεια ακολουθούν τα ματς με Φενέρμπαχτσε και Παναθηναϊκό, ενώ οι Αρκάδες ψάχνουν την πρώτη νίκη τους αλλά και το πρώτο τους γκολ. Δημιουργούν αλλά ακόμη δεν μπορούν να τελειώσουν σωστά τις φάσεις, ωστόσο είναι ίδια ομάδα με πέρυσι και θα βρουν τον δρόμο τους.

Το goal/goal αξίζει σε απόδοση περίπου στο 2,10 μιας και μπορούν αμφότεροι να σκοράρουν, ενώ περιμένουμε σκληρό ματς ως συνήθως στην Τρίπολη. Κάπως έτσι, μια επιλογή του over 4,5 κάρτες στο ματς που βρίσκουμε στο 1,75 στη stoiximan, αξίζει.

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (20:30): Όλα τα βλέμματα στο ντέρμπι των δικεφάλων. Ένα ματς που θα δείξει από νωρίς πράγματα αναφορικά με τις δύο ομάδες, αλλά και το που μπορούν να φτάσουν παρότι είμαστε ακόμη στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ δεν βγάζει καλό πρόσωπο, αλλά έχει την αύρα του Λουτσέσκου και πήρε δύο σερί εκτος έδρας επαγγελματικές νίκες σε Τρίπολη και Αγρίνιο. Την ίδια ώρα, η ΑΕΚ έδειξε επηρεασμένη από το ματς με τον ΟΦΗ, αλλά τελικά κατάφερε να λυγίσει τη Λαμία. Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να πάει σφιχτά το ματς, χτυπώντας στις λεπτομέρειες, με την ΑΕΚ να θέλει να δείξει την μεγάλη μεσοεπιθετική της ποιότητα και να επιβάλει τον ρυθμό της. Βέβαια, έχε και τα αμυντικά της ζητήματα και πρέπει να προσέξει.

Θα πάμε βάσει της εικόνας των δύο ομάδων, αξίζει να πάμε με τους φιλοξενούμενους. Το συνδυαστικό Χ2 & under 3,5 goals το βρίσκουμε σε απόδοση γύρω στο 1,95 στη Stoiximan και μοιάζει καλή επιλογή. Την ίδια ώρα, το over 3,5 κόρνερ της ΑΕΚ στον αγώνα είναι στο 1,70 και μπορεί να επιβεβαιωθεί και μάλιστα εύκολα, με την Ένωση να οδηγεί συχνά το ματς στα πλάγια.

Ατρόμητος-Άρης (19:30): Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της Δευτέρας διεξάγεται στο Περιστέρι. Ο Ατρομητος έμεινε στον βαθμό της πρώτης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό και γνώρισε δύο σερί ήττες, με το κλίμα να είναι βαρύ για παίκτες και τεχνική ηγεσία. Το μπάτζετ αυξήθηκε, παίκτες με εμπειρία και ποιότητα αποκτήθηκαν αλλά όλα πάνε στραβά για τους γηπεδούχους. Την ίδια ωρα, ο Άρης με τη νίκη επί του Παναθηναϊκού απέκτησε ψυχολογία και έχει μετατρέψει πλέον το -6 στο -2, δείχνοντας πως αρχίζει να βρίσκει ρυθμό.

Το Περιστέρι είναι πάντα μια δύσκολη έδρα, αλλά δεν μπορεί να μην πάει το μάτι στη νικη του Άρη που προσφέρεται στο 2,45.

Συνοπτικά οι επιλογές:
Παναθηναϊκός-Βόλος 2-3 γκολ
Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός g/g (εναλλακτική το over 4,5 κάρτες στο ματς)
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ Χ2 & under 3,5 goals (εναλλακτική το over 3,5 κόρνερ της ΑΕΚ στο ματς)
Ατρόμητος-Άρης 2

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x