Stoiximan

Οι στοιχηματικές προτάσεις στη Super League: Αθηναϊκό ντέρμπι με σούπερ αποδόσεις

Το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό ξεχωρίζει στην 12η αγωνιστική της Super League.

Όλα τα βλέμματα στο ΟΑΚΑ! Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό για την 12η αγωνιστική της Super League, ματς το οποίο αναμφίβολα ξεχωρίζει. Παρόλα αυτά, το… big-5 δίνει ζόρικα παιχνίδια αυτή την αγωνιστική και θα τα παρακολουθήσουμε.

ΟΦΗ-Ολυμπιακός (04/12, 19:30): Πολύ επικίνδυνη εκτός έδρας δοκιμασία για τους Πειραιώτες, που φιλοξενούνται στην Κρήτη από τον ΟΦΗ. Αμφότεροι προέρχονται από παιχνίδια για το Κύπελλο, γνωρίζοντας την ήττα. Ο ΟΦΗ με 3-1 από τον Άρη, ο Ολυμπιακός με 3-2 από τον Λεβαδειακό παίζοντας με πολλές αλλαγές.

Αναμφίβολα, ο φετινός ΟΦΗ δείχνει ικανός για σπουδαία πράγματα, αλλά καλείται να αποδείξει στο ματς με τους «ερυθρόλευκους» πως μπορεί να κοιτάξει κατάματα κάθε αντίπαλο και να μείνει σε τροχιά εξάδας. Από την άλλη, ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε τις ανάσες που έψαχνε στους περισσότερους από τους βασικούς του, με τον Ολυμπιακό να είναι πιο φρέσκος από τον αντίπαλό του.

Έχει αξία το g/g & over 2,5 goals σε απόδοση 2.52 στη Stoiximan. Παράλληλα, μοιάζει αρκετά… εύκολο να επιβεβαιωθεί το over 4.5 κάρτες (1.80) αφού αμφότεροι παίζουν δυνατά και πόσω μάλλον οι γηπεδούχοι!

Ιωνικός-ΠΑΟΚ (05/12, 17:15): Αμφότεροι αγωνίστηκαν επίσης στο Κύπελλο, με τον Ιωνικό να παίζει μία ημέρα πιο αργά και να χάνει 2-0 από την Λαμία. Την ίδια ώρα, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να γλιτώσει την ήττα (1-1) από την ΑΕΛ χάρη σε εκτέλεση φάουλ του Κούρτιτς.

Ομάδα που παίζει πολύ κλειστά ο Ιωνικός και προσπαθεί να χτυπήσει στην κόντρα-επίθεση με την γρήγορη και ποιοτική μεσοεπιθετική του γραμμή. Βέβαια, ο Τουράμ δεν θα είναι διαθέσιμος και αυτό πρέπει να το λύσει ο Δημήτρης Σπανός, αφού η ομάδα του δεν απειλεί εύκολα χωρίς αυτόν. Από τη μεριά του, ο ΠΑΟΚ δεν διανύει την καλύτερη περίοδό του. Είναι σε κακό μομέντουμ, δεν δημιουργεί ευκαιρίες μέσα από κανονική ροή αγώνα και δυσκολεύεται να πάρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ο «δικέφαλος του βορρά» καλείται να βγάλει αντίδραση και το συνδυαστικό 2 & under 3,5 goals προσφέρεται σε απόδοση 1.98. To Over 8.5 κόρνερ αξίζει επίσης και η Stoiximan μας το δίνει στο 1.80, ενώ το να σκοράρει ο Σβιντέρσκι έχει απόδοση 2.75.

Άρης-Αστέρας Τρίπολης (05/12, 19:30): Τον καλό τους εαυτό δείχνουν να βρίσκουν οι δύο ομάδες. Πώς αλλιώς να μεταφραστούν οι δύο σερί νίκες των γηπεδούχων, αρχικά στο πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια στο Κύπελλο με τον ΟΦΗ, με τους φιλοξενούμενους να διαλύουν με σκορ 6-2 τον Ατρόμητο. Σε τροχιά εξάδας αμφότεροι, αφού είναι και ο βασικός τους στόχος, ενώ ψάχνουν τη νίκη αφού την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου ο Άρης παίζει με τον Ολυμπιακό και ο Αστέρας στην Τρίπολη με την ΑΕΚ.

Σε καλό μομέντουμ βρίσκονται και οι δύο, ο Άρης θα προσπαθήσει να επιβάλει τον ρυθμό του και ο Αστέρας να τον βρει… μπόσικο στην κόντρα και στις στατικές φάσεις. Το g/g σε απόδοση 2.15 έχει μεγάλη αξία, όπως και το να πάρουν οι Αρκάδες… over 2.5 κάρτες, με τη Stoiximan να μας το προσφέρει στη safe απόδοση του 1.62.

AEK-Παναθηναϊκός (05/12, 19:30): Το μεγάλο ματς της αγωνιστικής, το κλασικό αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στο κατόπι του Ολυμπιακού και στο -6, με τους φιλοξενούμενους να έχουν εδραιωθεί στην εξάδα και να χτίζουν σερί νικών. Αναμφίβολα, πρόκειται για δύο ομάδες που τους αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο, η δημιουργία φάσεων, αλλά βγάζουν και αμυντικά ζητήματα, δεχόμενοι φάσεις και γκολ.

Μεγάλο ερωτηματικό για τους γηπεδούχους ο Τσούμπερ, αν δεν παίξει προφανώς και η απουσία του θα είναι σημαντική. Από την άλλη μεριά, ο Παναθηναϊκός έχει μάθει να… ζει με την απουσία του Σένκεφελντ, ενώ ο Ιωαννίδης είναι εξαιρετικά αμφίβολος. Αν δούμε την κατάσταση των δύο ομάδων, το ματς μοιάζει ισορροπημένο. Παρόλα αυτά, το γεγονός πως η ΑΕΚ πάει οριακά τα παιχνίδια της και ότι ο Παναθηναϊκός μαθαίνει να διαχειρίζεται σωστά τις καταστάσεις, μας οδηγεί στην διπλή ευκαιρία του Χ2 στο εξαιρετικό 1.93.

Μοιάζει πολύ πιθανό και το να επιβεβαιωθεί με μια σχετική ευκολία το g/g (2.05), ενώ έχει αξία το οver 0.5 goal του Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίχρονο σε απόδοση 3.00 στη Stoiximan μπορεί να… πληρώσει! Στην εποχή του VAR, επίσης, τσεκάρονται όλες οι φάσεις, οπότε η επιλογή «καταλογισμός πέναλτι» στο εξαιρετικό 2.62 αξίζει, επίσης. Διαλέγετε και παίρνετε…

Συνοπτικά οι προτάσεις:

ΟΦΗ-Ολυμπιακός (04/12, 19:30): g/g & over 2,5 goals (2.52) //// over 4.5 κάρτες (1.80)

Ιωνικός-ΠΑΟΚ (05/12, 17:15): 2 & under 3,5 goals (1.98) //// Over 8.5 κόρνερ (1.80) //// να σκοράρει ο Σβιντέρσκι (2.75)

Άρης-Αστέρας Τρίπολης (05/12, 19:30): g/g (2.15) //// over 2.5 κάρτες Αστέρας Τρίπολης (1.62)

AEK-Παναθηναϊκός (05/12, 19:30): Χ2 (1.93) //// g/g (2.05) //// οver 0.5 goal Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίχρονο (3.00) //// «καταλογισμός πέναλτι» (2.62)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x