Stoiximan

Οι στοιχηματικές προτάσεις της Super League: Φουλ από γκολ, αλλά και ντερμπάρα στην 20ή αγωνιστική

Συνεχίζεται η δράση στην Super League με την 20ή αγωνιστική και το βλέμμα στραμμένο στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Συνεχίζεται η δράση στην Super League με την 20ή αγωνιστική. Αν μη τι άλλο το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό την Κυριακή στην Τούμπα ξεχωρίζει, ενώ ενδιαφέρον έχουν και τα υπόλοιπα παιχνίδια.

Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης (29/01, 15:00): Ξεκίνημα με ματσάρα, αφού ίσως οι πιο φορμαρισμένες ομάδες (παρέα με τον Παναιτωλικό) κοντράρονται στη Λεωφόρο. Από νίκες με σκορ 1-0 προέρχονται οι δύο ομάδες, ο Παναθηναϊκός επί του Ιωνικού και ο Αστέρας επί του Απόλλωνα. Στην 4η θέση με 30 βαθμούς οι «πράσινοι», στην 6η με 26 οι Αρκάδες που έχουν κάνει μεγάλο ντεμαράζ και βλέπουν playoffs. Ομάδες που φτιάχνουν φάσεις και δεν δέχονται εύκολα πίσω, διαθέτουν μεγάλη ποιότητα μεσοεπιθετικά. Ο Αστέρας έχει αγγίξει μεγάλα αποτελέσματα αλλά έμεινε στο 0-0 εντός με την ΑΕΚ και έχασε στο όριο από ΠΑΟΚ, Άρη εκτός, οπότε ψάχνει να κάνει τη ζημιά. Ο Παναθηναϊκός εντός έδρας είναι καλύτερος, ενώ θέλει να... ρεφάρει και την ήττα του στο μεταξύ τους ματς στον πρώτο γύρο στην Τρίπολη που έχασε με ανατροπή.

Ερωτηματικό πως θα εμφανιστεί ο Παναθηναϊκός που έκανε μόλις δύο προπονήσεις λόγω της χιονόπτωσης, ενώ ο Αστέρας προετοιμάτηκε κανονικότατα. Πρώτη μας επιλογή το g/g στο εξαιρετικό 2.15, αφού έχουν την ικανότητα να το επιβεβαιώσουν οι πολύ καλές επιθετικές τους γραμμές. Πάμε να δούμε ορισμένα ειδικά στοιχήματα που μας προσφέρει η Stoiximan τώρα. Το over 4,5 κόρνερ του Παναθηναϊκού το βρίσκουμε στο 2.12, ενώ αξίζει το να δεχτούν από μία κάρτα οι Χουάνκαρ και Βαλιέντε. Τέλος, ας ρίξουμε το κατιτίς και σε ένα fun bet με μεγάλη αξία. Να σκοράρει με προσπάθεια εκτός περιοχής ο Κέβιν Σονί, αφού ο Καμερουνέζος διαθέτει τρομερά πόδια και μπορεί να επιβεβαιώσει το ποντάρισμα.

Παναιτωλικός-Άρης (30/01, 15:00): Βίοι αντίθετοι για Παναιτωλικό και Άρη. Οι Αγρινιώτες συνεχίζουν να πραγματοποιούν εξαιρετικές εμφανίσεις, μετρώντας τρεις σερί νίκες απέναντι σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ΟΦΗ. Καυτή επίθεση για τον Παναιτωλικό, δημιουργεί, σκοράρει και τα ματς του έχουν... run and gun ρυθμό. Σε κάκιστη κατάσταση ο Άρης από την άλλη μεριά, βίωσε σκληρό αποκλεισμό στο Κύπελλο από τη Λαμία. Χωρίς νίκη και γκολ στα έξι ματς του 2022, η ψυχολογία βρίσκεται στα τάρταρα και ο Άρης δείχνει να... παραπατάει. Ο Άκης Μάντζιος συνεχίζει να στηρίζεται από τη διοίκηση αλλά πρέπει να πάρει αποτελέσματα, όπως και η ομάδα για να μη χάσει την επαφή με την εξάδα ούσα στο -3 αυτή τη στιγμή.

Δεν πάει άλλο χωρίς γκολ για τον Άρη, αλλά δύσκολο και να μην δεχτεί. Το g/g στο 1.90 μπορεί να επιβεβαιωθεί και μάλιστα με σχετική ευκολία, ενώ για τους ρισκαδόρους αξίζει το g/g στο πρώτο ημίχρονο στο 4.70. Επειδή, όμως, το ματς προβλέπεται ότι θα έχει καλό ρυθμό, αξίζουν και τα πολλά κόρνερ. Το over 9,5 στη Stoiximan το βρισκουμε στο 2.45!

ΑΕΚ-ΝΠΣ Βόλος (30/01, 17:15): Άλλο ένα παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον καθώς πρόκειται για δύο ομάδες που αρέσκονται στο να φτιάχνουν φάσεις. Ο Βόλος έχει μεγαλύτερα κενά στην άμυνα, αλλά και εξαιρετική μεσοεπιθετική λειτουργία και τον... killer Φαν Βέερτ στην επίθεση. Από την άλλη η ΑΕΚ μπορεί να φτιάξει και να σκοράρει, ενώ αμυντικά έχει και αυτή τα προβλήματά της αλλά σε μικρότερο βαθμό. Το g/g και εδώ στο τρομερό 2.27 αξίζει για ποντάρισμα, όπως και το 1Χ σε συνδυασμό με το g/g στο 2.50! Πάμε να μαντέψουμε και δύο σκόρερ. Τον έναν τον είπαμε νωρίτερα, ο Φαν Βέερτ σε απόδοση 4.50, ενώ μας ελκύει και το 3.60 του Λιβάι Γκαρσία που δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση!

Δύο fun bet, εμπνεύσεις: Ένα αυτογκόλ στο παιχνίδι σε απόδοση 7.00, αλλά και το πρώτο γκολ στο ματς να μπει με κεφαλιά στο 5.70!

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (30/01, 10:30): Με μεγάλο ντέρμπι στην Τούμπα κλείνει η 20ή αγωνιστική. Ο ΠΑΟΚ δείχνει το τελευταίο διάστημα πως έχει βρει τον τρόπο να ξεκλειδώνει τις αντίπαλες άμυνες, όπως και το να κερδίζει τα παιχνίδια φτιάχνοντας σερί, αφού έχει 6 διαδοχικές νίκες. Μάλιστα, μόνο στα 2 από αυτά δέχτηκε γκολ! Την ίδια ώρα, ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες μετά από τρία σερί αρνητικά αποτελέσματα, τα δύο στο πρωτάθλημα (0-0 με Απόλλωνα και Παναθηναϊκό) και το ένα στο Κύπελλο (ήττα 2-1 από Παναιτωλικό), επικρατώντας 2-0 του ΠΑΣ. Μεστή εμφάνιση, όσο έπρεπε για να πάρει το τρίποντο, με τον Μαρτίνς να βλέπει την ομάδα του να κάνει κοιλιά αλλά και να επιστρέφουν οι διεθνείς από το Κόπα Άφρικα, έχοντας περισσότερες επιλογές πλέον μεσοεπιθετικά.

Λεπτές οι ισορροπίες στο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ ψάχνει νίκη για να βρεθεί στο -6 και να δώσει ενδιαφέρον στη μάχη του τίτλου, ο Ολυμπιακός να διατηρήσει το αήττητο. Η ισοπαλία στο 3.20 αξίζει και μοιάζει πολύ πιθανό να πληρώσει, αφού πολλές φορές τα ντέρμπι δεν ξεφεύγουν από το «Χ».

Πάμε και σε αρκετά ειδικά της Stoiximan. Ένα δοκάρι στο παιχνίδι στο 1.95, ενώ αξίζει και ο καταλογισμός κόκκινης κάρτας αφού πάντα στα ντέρμπι πέφτουν... κορμιά. Το πρώτο γκολ να μπει μετά το 28:00 είναι στο 2.02 και είναι value for money, ενώ το να δεχτούν κίτρινη κάρτα ο Σάστρε από τον ΠΑΟΚ και ο Εμβιλά από τον Ολυμπιακό, είναι δύο πονταρίσματα που συγκεντρώνουν μεγάλες πιθανότητες να επιβεβαιωθούν!

Αν ψαχτεί κάποιος και για σκόρερ, δύο επιλογές αξίζουν και βάσει απόδοσης. Ο Ελ Αραμπί στο 3.10, αφού δεν τον βρίσκεις εύκολα σε τέτοια απόδοση, όπως και ο Κούρτιτς στο 4.50 που εκτελεί φάουλ και πέναλτι!

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x