Stoiximan

Super League: Τελευταία αγωνιστική με εντυπωσιακές αποδόσεις!

Η κανονική διάρκεια της Super League ολοκληρώνεται με τα επτά παιχνίδια να διεξάγονται ίδια ημέρα και ώρα.

Η κανονική διάρκεια της Super League ολοκληρώνεται με τα επτά παιχνίδια να διεξάγονται ίδια ημέρα και ώρα.

Και τα επτά ματς διεξάγονται την Κυριακή και έχουν σέντρα στις 19:00, ενώ απομένει να μάθουμε ποια θα είναι η 6η ομάδα των playoffs αλλά και με τι βαθμολογία θα μπουν στα playouts οι ομάδες που μάχονται για την αποφυγή του υποβιβασμού.

ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης: Ίσως και η πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής. Η ΑΕΚ δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, κάτι που φάνηκε και κόντρα στον ΠΑΟΚ στο εξ αναβολής ματς και δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο. Έχει μπει στην εξάδα αλλά ψάχνει νίκη-ανάσα αφού την έχει πλησιάσει τόσο ο Άρης όσο και ο Παναθηναϊκός. Την ίδια ώρα, ο Αστέρας Τρίπολης ηττήθηκε με το βαρύ 5-1 από τον Ολυμπιακό, με τους Αρκάδες να μην μας έχουν συνηθίσει σε τέτοια αποτελέσματα. Καλή και συγκροτημένη ομάδα, θα έχει σημαντικές επιστροφές και όλα δείχνουν πως θα παραταχθεί πάνοπλη στο ΟΑΚΑ όπου αναζητά τη νίκη για να μπει στην εξάδα.

Κλειστά θα πάει το ματς και από τις δύο πλευρές, ιδιαίτερα από αυτή των φιλοξενούμενων. Πρώτη επιλογή το Χ2 (2.22) αφού πάμε ξεκάθαρα με το κίνητρο, ενώ για δεύτερη επιλογή και με πολύ μεγάλο ρίσκο το… ξερό διπλό στο φοβερό 5.90 της Stoiximan. Να δεχτούν από μία κάρτα οι Μπαράλες, Τζαβέλλας, Σιμόες αξίζει επίσης.

Άρης-Ολυμπιακός: Ο Άρης δικαιώθηκε από το CAS, πήρε πίσω τους έξι βαθμούς και πλέον βρίσκεται στο -1 από την τρίτη ΑΕΚ. Εντός του στόχου να πάρει ένα ευρωπαϊκού εισιτηρίου, με τους Θεσσαλονικείς να παρουσιάζονται καλύτεροι με τον Μπούργος στον πάγκο και πιο απελευθερωμένοι επιθετικά. Κόντρα στον Ολυμπιακό όμως θα έχουν δύσκολο έργο, αφού οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν να βρίσκονται σε εξαιρετικό φεγγάρι και να είναι φορμαρισμένοι πετώντας… φωτιές επιθετικά. Ο Μαρτίνς δίνει ευκαιρίες σε όλους και κάνει ροτέισον, κάτι που σημαίνει ότι είναι πάλι πιθανό να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα του στο «Κλ. Βικελίδης».

Πρώτη μας επιλογή το g/g (1.90), ενώ η Stoiximan μας προσφέρει το Χ ημίχρονο στην απόδοση του 1.82 και θα το πάρουμε.

Ατρόμητος-Παναθηναϊκός: Μεγάλη μάχη στο Περιστέρι ανάμεσα σε δύο ομάδες με τελείως διαφορετικούς στόχους. Ο Ατρόμητος δίνει τη δική του μάχη για να απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ εδώ και σχεδόν ένα μήνα αγωνίζεται ανά τρεις ημέρες και βγάζει κούραση. Την ίδια ώρα, ο Παναθηναϊκός θέλει να συνεχίσει με νίκες και να πλησιάσει ακόμη περισσότερο την τριάδα. Εκτός έδρας βγάζει μια αδυναμία, αλλά αν θέλει να βγει Ευρώπη τότε θα πρέπει να περάσει από το Περιστέρι.

Το 2 του Παναθηναϊκού είναι στο εξαιρετικό 2.42 στη Stoiximan και το παίρνουμε, ενώ αξίζει το κατιτίς και στα κόρνερ, συγκεκριμένα στο over 8.

Ιωνικός-Παναιτωλικός: Ενδιαφέρον παιχνίδι στη Νίκαια με δύο ομάδες που έχουν ξεφύγει από τα χαμηλά και μπορούν να νιωθουν πιο άνετα. Ο Ιωνικός βρίσκεται με την ψυχολογία στα ύψη μετά το 1-1 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ενώ τρέχει αήττητο τεσσάρων αγώνων ακριβώς όπως συμβαίνει και με τον Παναιτωλικό. Σκοπιμότητες δεν θα υπάρξουν, προβλέπεται παιχνίδι με γκολ και το αμφίσκορο (g/g) βρίσκεται σε υψηλή απόδοση (2.07). Επίσης, η επιλογή στο 1ο ημίχρονο να υπάρχει over 0.5 goal είναι στο αξιοπρεπέστατο 1.62.

Λαμία-ΠΑΟΚ: Ο Μιχάλης Γρηγορίου αποχώρησε από τον πάγκο της Λαμίας, με τη διοίκηση να προσπαθεί να αλλάξει τα κακώς κείμενα της ομάδας και να βάλει… φρένο στον κατήφορο και στις έξι διαδοχικές ήττες. Στην προτελευταία θέση, προσπαθεί να κρατήσει από κάτω τον Απόλλωνα Σμύρνης ώστε τουλάχιστον να διεκδικήσει την σωτηρία στα μπαράζ. Την ίδια ώρα, ο ΠΑΟΚ σχετικά σβηστά παρότι έπαιζε με λιγότερο ποδοσφαιριστή για πάνω από εξήντα λεπτά πήρε την ισοπαλία κόντρα στην ΑΕΚ και έχει διαφορά ασφαλείας από την τρίτη θέση. Βγάζει κούραση το τελευταίο διάστημα ο «δικέφαλος του βορρά» αλλά έχει την ποιότητα να περάσει ένα σχετικό εύκολο απόγευμα.

Πρώτη μας επιλογή το 2 & over 1,5 goal που μας διπλασιάζει τα χρήματα (2.00), ενώ κάποια στιγμή πρέπει να… ξεμπουκώσει ο Άκπομ.

ΝΠΣ Βόλος-ΠΑΣ Γιάννινα: Ακόμη ένα κομβικό ματς, με το ενδιαφέρον να βρίσκεται στην πλευρά των φιλοξενούμενων που θέλουν τη νίκη και να μην νικήσει ο Αστέρας για να μπουν στην εξάδα. Απέναντί τους έχουν μια ομάδα που παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, αλλά έχει σημαντικά προβλήματα στην άμυνα. Παρόλα αυτά οι Ηπειρώτες δεν θα πάλουν μεγάλα ρίσκα διότι μπορούν να κινδυνεύσουν και να κυνηγάνε στο σκορ. Το X ημίχρονο στο 2.12 μοιάζει μια καλή επιλογή.

ΟΦΗ-Απόλλων Σμύρνης: Μεγάλη μάχη και στο Ηράκλειο της Κρήτης, με τις δύο ομάδες να καίγονται για τη νίκη. Οι γηπεδούχοι θέλουν το τρίποντο και περιμένουν απώλειες βαθμών του Αστέρα και του ΠΑΣ για να μπουν στην εξάδα. Την ίδια ώρα, οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν την περασμένη αγωνιστική από τον Ατρόμητο σε ένα ματς που ήταν καλύτεροι και είχαν τέσσερα ακυρωθέν γκολ μέσω του VAR και αναζητούν ένα θετικό αποτέλεσμα ώστε να μείνουν σε κοντινή απόσταση από τη Λαμία. Το g/g και εδώ έχει μεγάλη τύχη (2.25), ενώ μοιάζει πολύ πιθανό να επιβεβαιωθεί το over 8,5 κόρνερ.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x