Stoiximan

Βρίσκουν γκολ οι «μεγάλοι», αλλά τα ειδικά έχουν το ενδιαφέρον!

Η 7η αγωνιστική της Super League έχει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, ενώ αναμένεται να έχει και αρκετά γκολ στα παιχνίδια της.

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει η 7η αγωνιστική της Super League, με όλους τους «μεγάλους» να παίζουν ίδια ημέρα, Κυριακή! Τον... χορό ανοίγει ο Ολυμπιακός, ενώ οι ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός παίρνουν τη σκυτάλη.

Το βράδυ υπάρχει το ντέρμπι της αγωνιστικής στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τον Άρη να υποδέχεται την ΑΕΚ.

ΟΦΗ-Ολυμπιακός (09/10, 16:00): Στην Κρήτη δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος καλείται να βγάλει αντίδραση μετά τη νέα ήττα στο Europa League. Απέναντί του ο ΟΦΗ που δεν έχει κάνει καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, αλλά τα παιχνίδια πάντα στο «Γεντί Κουλέ» είναι ζόρικα. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι καλύτερη ομάδα, έχουν ποιότητα και μπορούν να κάνουν το 2/2 με τον Μίτσελ στον πάγκο στο πρωτάθλημα.

Πάμε με το συνδυαστικό 2 & over 1,5 goals (1.80). Δεύτερη επιλογή μας να σκοράρει ο Μπακαμπού (2.50) και τρίτη το να κιτρινιστεί ο σκληροτράχηλος Μεγιάδο (2.02).

Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ (09/10, 16:30): Διαφορετικά τα… συναισθήματα αλλά και οι στόχοι των δύο ομάδων. Ο Λεβαδειακός αναζητά την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα για να ανασάνει, αλλά γνωρίζει πως απέναντί του έχει έναν δυνατό αντίπαλο. Την ίδια ώρα, ο ΠΑΟΚ θέλει να αντιδράσει μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα και να επιστρέψει στα τρίποντα. Θα το πάνε σφιχτά και κλειστά οι γηπεδούχοι, οι οποίοι έχουν πρόβλημα στο γκολ αλλά είναι και επικίνδυνη ομάδα στην κόντρα. Ο ΠΑΟΚ θα έχει το πάνω χέρι αλλά αντιμετωπίζει και προβλήματα στο ανασταλτικό κομμάτι.

Αξίζει η επιλογή του G/G στο 2.20, ενώ θα ψάξουμε σε αυτό το ματς το αγαπημένο μας ειδικό: «Καταλογισμός πέναλτι» στο 2.57 και ελπίζουμε να επιβεβαιωθούμε.

Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης (09/10, 19:30): Τον… χαβά του ο Παναθηναϊκός που πέρασε και από την Τούμπα, παραμένοντας στην πρώτη θέση. Εκρηκτικό ξεκίνημα από την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, έχει κάνει το 6/6 και θέλει να συνεχίσει το σερί του. Απέναντί του ο Αστέρας Τρίπολης που πάντα τον προβληματίζει, τον δυσκολεύει και τα τελευταία χρόνια του παίρνει αποτελέσματα. Πάει στη Λεωφόρο, μάλιστα, με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στον ΟΦΗ.

Με την παράδοση να είναι... περίεργη, οδηγούμαστε στο G/G που το βρίσκουμε στο 2.40! Δεύτερη επιλογή το over 9,5 κόρνερ στο 2.50, ενώ πάμε να δούμε και ορισμένα από τα εξαιρετικά ειδικά της Stoiximan. Να πάρει κάρτα ο Καστάνιο στο 2.72, αλλά και να έχει μια τελική στο δοκάρι ο Ιωαννίδης το βρίσκουμε στο 9.25!

Άρης-ΑΕΚ (09/10, 21:15): Το μεγάλο ματς της αγωνιστικής διεξάγεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε διαφορετική κατάσταση. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την κακή εμφάνιση και την ήττα με 2-0 στον Βόλο, ενώ οι φιλοξενούμενοι από τη νίκη επί του Ιωνικού με 4-1 στο πρώτο τους ματς στην επιστροφή τους στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ομάδες που αρέσκονται να παίζουν ανοιχτά, επιθετικά και να δημιουργούν, ενώ αμφότερες έχουν σημαντικά ζητήματα.

Μπορεί το μομέντουμ να δείχνει ΑΕΚ, αλλά σε ένα ντέρμπι όλα κρίνονται σε μια κλωστή. Πάμε με το G/G (1.95) που δείχνει αρκετά safe επιλογή, ενώ στη συνέχεια θα ψάξουμε τα ειδικά στοιχήματα.

Να δεχτούν από μία κάρτα οι Ρότα (2.52) και Φαμπιάνο (2.62) είναι καλή επιλογή, ενώ για fun bet επιλέγουμε το να σκοράρει ο Μαντσίνι με προσπάθεια εκτός περιοχής στο 20!

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x